Het gebruik van MOSDAL traceren voor Microsoft Online Services Sign-in Assistant oplossen van problemen met niet-browser inschakelen op basis van aanmeldingsproblemen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2433327 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

SAMENVATTING

In dit artikel wordt beschreven hoe u de Microsoft Online Services diagnostische en logboekregistratie (MOSDAL) ondersteuning Toolkit gebruiken om een tracering inschakelen voor de Microsoft Online Services Sign-in Assistant. De logboekbestanden die het hulpprogramma genereert kunnen helpen bij het oplossen van problemen die optreden kunnen wanneer u de Sign-in Assistant in een omgeving met Microsoft Office 365 gebruiken.

MEER INFORMATIE

Gebruik de MOSDAL Support Toolkit logboekregistratie inschakelen en het verzamelen van traceerlogboekbestanden Sign-in Assistant, als volgt te werk:
 1. Download en installeer de MOSDAL Support Toolkit van de volgende Microsoft-website:
  http://www.Microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=626
 2. Start de MOSDAL Support Toolkit. Hiertoe klikt u op Start, wijs Alle programma'sklikt u op de MOSDAL Support Toolkiten klik vervolgens op MOSDAL Support Toolkit.
 3. De MOSDAL Support Toolkit uitvoeren, Single Sign On (Identity Federation) selecteren uit de lijst met Office 365-services en klik op volgende.

  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  Schermafdruk van MOSDAL Support Toolkit, met de lijst met services voor Office 365
 4. Wanneer u wordt gevraagd uw referenties moet invoeren, voert u uw gebruikers-ID of aanmelden adres. Uw wachtwoord wordt niet opgeslagen en wordt alleen gebruikt om te simuleren een verificatiepoging en de resultaten.

  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  Schermafdruk van MOSDAL Support Toolkit windows, Enter referenties deel
 5. U wordt gevraagd alle rich-client toepassingen sluiten en het probleem van de verificatie van de rich-client te reproduceren. Wanneer u klaar bent met het reproduceren van het probleem, klikt u op Rapport genererenen wacht tot het verzamelen van gegevens te voltooien.
 6. Als de diagnostische gegevens zijn voltooid, klikt u op afsluiten en bestanden weergeven.
 7. Als het rapport is voltooid, zoekt u het bestand MOSDALREPORT.zip in de bibliotheek documenten. Open de map REPORTS_ de meest recente datum en tijd bevat, en open vervolgens de map DataCollectionMicrosoftOnlineServicesIDCRL. Het logboekbestand met de meest recente datum en tijd overeenkomt met het probleem dat u zojuist hebt opgenomen.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Communitywebsite of deAzure Active Directory-Forums .

Eigenschappen

Artikel ID: 2433327 - Laatste beoordeling: zondag 13 juli 2014 - Wijziging: 18.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Azure Active Directory
 • Microsoft Office 365
 • Windows Intune
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Microsoft Azure Recovery Services
 • Office 365 User and Domain Management
Trefwoorden: 
o365 mosdal4.5 o365a o365e o365p kbgraphxlink o365022013 o365m kbgraphic kbmt KB2433327 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2433327

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com