Hur du använder MOSDAL för att aktivera en spårning för Microsoft Online Services Sign-in Assistant för felsökning av icke-webbläsare baserade inloggningsproblem

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2433327 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

SAMMANFATTNING

Den här artikeln beskrivs hur du använder Microsoft Online Services-diagnostik och loggning () supportverktyget MOSDAL för att aktivera en spårning för inloggningsassistenten för Microsoft Online Services. Loggfilerna som skapas av verktyget kan hjälpa dig att felsöka problem som kan uppstå när du använder Sign-in Assistant i en miljö med Microsoft Office 365.

MER INFORMATION

Så här använder du supportverktyget MOSDAL att aktivera loggning och samla in Sign-in Assistant spårningsloggfiler:
 1. Hämta och installera supportverktyget MOSDAL från följande Microsoft-webbplats:
  http://www.microsoft.com/en-us/Download/details.aspx?ID=626
 2. Start supportverktyget MOSDAL. Genom att klicka på Start, peka på Alla program, klicka på Supportverktyget MOSDALoch klicka sedan på Supportverktyget MOSDAL.
 3. Kör supportverktyget MOSDAL, markera Single Sign On (identitetsfederation) från listan över Office 365-tjänster och klicka sedan på Nästa.

  Dölj bildenVisa bilden
  Skärmbild av supportverktyget MOSDAL, visar listan över Office 365-tjänster
 4. Ange ditt användar-ID eller -i adress när du uppmanas att ange dina autentiseringsuppgifter. Lösenordet sparas inte och används endast för att simulera en autentiseringsbegäran och logga resultatet.

  Dölj bildenVisa bilden
  Skärmbild av supportverktyget MOSDAL fönster, visa ange autentiseringsuppgifter del
 5. Du uppmanas att stänga alla RTF-klientprogram och återskapa problemet RTF-klientautentisering. När du är klar med att reproducera problemet klickar du på Skapa rapportoch sedan vänta datainsamling avslutas.
 6. När testerna är klara klickar du på Avsluta och visa filer.
 7. När rapporten är färdig, leta reda på filen MOSDALREPORT.zip i dokumentbiblioteket. Öppna mappen REPORTS_ som innehåller det senaste datum och tid och öppna sedan mappen DataCollectionMicrosoftOnlineServicesIDCRL. Filen som innehåller det senaste datum och tid stämmer överens med problemet som du bara reproduceras.

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Communitywebbplatsen ellerAzure Active Directory-forum .

Egenskaper

Artikel-id: 2433327 - Senaste granskning: den 12 juli 2014 - Revision: 12.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Office 365
 • Windows Intune
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Microsoft Azure Recovery Services
 • Office 365 User and Domain Management
Nyckelord: 
o365 mosdal4.5 o365a o365e o365p kbgraphxlink o365022013 o365m kbgraphic kbmt KB2433327 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2433327

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com