Με την εκτέλεση ενός αρχείου δέσμης πριν από τη σύνδεση στον υπολογιστή σας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 243486 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000.Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου, 2010.Για ναWindows 2000 τερματισμός υποστήριξης Solution Centerείναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στοΗ πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Τα Windows 2000 μπορούν να ρυθμιστούν για να εκτελέσετε μια δέσμη ενεργειών εκκίνησης, που είναι ένα αρχείο δέσμης, δέσμη ενεργειών VB ή JScript, χρησιμοποιώντας πολιτικές ομάδας. Οι πολιτικές αυτές μπορεί να είναι ευρύ τομέα ή οι τοπικές πολιτικές αφορούν τον υπολογιστή. Το βοηθητικό πρόγραμμα AutoExnt περιλαμβάνεται στο Resource Kit, έτσι ώστε αυτή η λειτουργικότητα είναι διαθέσιμη, όταν εκτελείτε ένα σταθμό εργασίας που βασίζεται σε Microsoft Windows NT 4.0 σε τομέα Windows 2000 ή Windows NT 4.0.
Η υπηρεσία AutoExNT επιτρέπει ο διαχειριστής για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους ενός υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 2000, για να εκτελέσετε ένα προσαρμοσμένο αρχείο δέσμης κατά την πρώτη εκκίνηση του υπολογιστή. Επίσης, ένα χρήστη ή διαχειριστή δεν απαιτείται να είναι συνδεδεμένος την ώρα που εκτελείται το προσαρμοσμένο αρχείο δέσμης. Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτήν την εργασία.

Επίσης, η υπηρεσία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν δεν υλοποιούν πολιτικές. Μια πολιτική ομάδας ή ένας μεμονωμένος υπολογιστής πολιτική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση μιας δέσμης ενεργειών εκκίνησης υπολογιστή που βασίζεται σε.

Περισσότερες πληροφορίες

Εγκατάσταση της υπηρεσίας AutoExNT

  1. Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου (όπως το Σημειωματάριο (Notepad)), δημιουργήστε ένα αρχείο δέσμης με όνομα Autoexnt.bat και περιλαμβάνει τις εντολές που θέλετε να εκτελούνται κατά την εκκίνηση αυτού του αρχείου.
  2. Αντιγράψτε το αρχείο Autoexnt.bat που μόλις δημιουργήσατε, μαζί με το Autoexnt.exe, Servmess.dll, και Instexnt.exe αρχεία που βρίσκονται στο Resource Kit CD-ROM στο φάκελο %SystemRoot%\System32 του υπολογιστή σας.
  3. Σε μια γραμμή εντολών, πληκτρολογήστεεγκατάσταση instexntκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
Στη συνέχεια θα πρέπει να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα:
ΕΠΙΤΥΧΙΑ AutoExNT CreateService με σημαία αλληλεπιδραστική λειτουργία OFF
Για να προβάλετε την εγκατάσταση διεργασίες που εκτελούνται στην επιφάνεια εργασίας, πρέπει να εγκαταστήσετε την υπηρεσία AutoExNT χρησιμοποιώντας το / αλληλεπιδραστική εναλλαγή. Για παράδειγμα, αντί να πληκτρολογήσετεεγκατάσταση instexnt, θα πρέπει να πληκτρολογήσετεεγκατάσταση instexnt / αλληλεπίδρασηςστη γραμμή εντολών και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν χρησιμοποιείτε το / διακόπτη αλληλεπιδραστικά, όλοι οι χρήστες που συνδέονται τοπικά μπορούν να σταματήσουν οι διαδικασίες που εκτελούνται.

Έλεγχος της υπηρεσίας AutoExNT

Για να δοκιμάσετε την υπηρεσία AutoExNT, συνδεθείτε στον υπολογιστή σας με ένα λογαριασμό με πιστοποιήσεις διαχειριστή, ο τύποςnet start autoexntστη γραμμή εντολών και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER. Το αρχείο Autoexnt.bat πρέπει να εκτελείται σε ένα παράθυρο του MS-DOS.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Περιλαμβάνει η υπηρεσία AutoExNT a / αλληλεπιδραστική διακόπτη, ανάλογη με το / αλληλεπιδραστική διακόπτης της εντολής AT. Αυτός ο διακόπτης σάς επιτρέπει να προβάλετε την κατάσταση των διαδικασιών, καθώς εκτελείται. Επειδή δεν υπάρχουν μεταβλητές περιβάλλοντος χρήστη έχουν δηλωθεί ακόμα όταν AutoExNT εκτελείται κατά την εκκίνηση του συστήματος, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα ονόματα της πλήρους διαδρομής.

Επίσης, εάν πρέπει να εκτελείται πριν να ξεκινήσετε την εκτέλεση μιας διαδικασίας εξαρτάται από μια υπηρεσία, μπορείτε να συμπεριλάβετε μια εντολή για την εκκίνηση αυτής της υπηρεσίας στην αρχή του αρχείου Autoexnt.bat. Για παράδειγμα, εάν το αρχείο δέσμης έχει εντολές που απαιτούν την υπηρεσία διακομιστή να εκτελείται, συμπεριλάβετε έναNET START SERVERεντολή στην αρχή του αρχείου Autoexnt.bat.

Ρύθμιση παραμέτρων της υπηρεσίας AutoExNT να εκτελείται κατά την εκκίνηση

Για να ρυθμίσετε την υπηρεσία AutoExNT ώστε να εκτελούνται κατά την εκκίνηση:
  1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηΠρογράμματα (Programs), τοποθετήστε το δείκτηΕργαλεία διαχείρισης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΔιαχείριση Υπολογιστή (Computer Management).
  2. Κάντε διπλό κλικ στο φάκελοΥπηρεσίες και εφαρμογέςστον κλάδο για να αναπτύξετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίSERVICES.
  3. Κάντε διπλό κλικ στο φάκελοAutoExNTτ/υ, κάντε κλικ στο κουμπίΑυτόματηΣτοΤύπος εκκίνησηςπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.

Αναφορές

Αυτό το εργαλείο περιλαμβάνεται στην εργαλειοθήκη κιτ του πόρου Microsoft Windows 2000.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 243486 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB243486 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:243486

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com