Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Παρουσιάστηκε πρόβλημα στη σύνδεση με το Microsoft Office Outlook" όταν εισέρχεστε στο Lync Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2436962 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν εισέρχεστε στο Lync Online χρησιμοποιώντας Lync 2010 ή Lync 2013 σε έναν υπολογιστή που εκτελεί το Microsoft Outlook, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά τη σύνδεση με το Microsoft Office Outlook. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται στο προεπιλεγμένο προφίλ Outlook σας είναι διαφορετική από τη διεύθυνση εισόδου που χρησιμοποιείται στο Lync 2010. Αλλαγή του προεπιλεγμένου Outlook προφίλ ώστε να ταιριάζει με το σύμβολο σε διεύθυνση που χρησιμοποιείτε στο Lync, και στη συνέχεια να εξέλθετε και να εισέλθετε ξανά στο Lync.

ΛΎΣΗ

Λύσεις για τους χρήστες του Lync Online

Χρησιμοποιείτε το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα-πελάτης Lync;

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα-πελάτης Lync. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Είναι η Διαχείριση προσωπικών πληροφοριών σε Lync ρυθμιστεί σωστά;

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά ρυθμισμένες τη Διαχείριση προσωπικών πληροφοριών. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε τις επιλογές Lync και, στη συνέχεια, στις προσωπικές ρυθμίσεις, ορίστε την επιλογή διαχείρισης προσωπικών πληροφοριών του Microsoft Exchange ή το Microsoft Outlook.
 2. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένες οι παρακάτω επιλογές:
  • Ενημέρωση μου παρουσία που βασίζεται σε πληροφορίες του ημερολογίου μου
  • Αποθηκεύσετε συνομιλίες άμεσων μηνυμάτων στο φάκελο Ιστορικό συνομιλίας μου μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Αποθήκευση αρχείων καταγραφής κλήσεων στο φάκελο Ιστορικό συνομιλίας μου μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Το Outlook εκτελείται και να ρυθμιστεί ώστε να χρησιμοποιεί το σωστό προφίλ;

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Για καλύτερα αποτελέσματα, προσθέστε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Exchange στο Outlook και στη συνέχεια να το ορίσετε ως προεπιλεγμένο προφίλ αλληλογραφίας. Συνήθως, σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Exchange και Lync είσοδος διευθύνσεων είναι τα ίδια, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαφέρουν.
 • Ρυθμίζεται το Outlook για να χρησιμοποιήσετε το σωστό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Exchange;
  • Στις περισσότερες περιπτώσεις, το Lync είσοδος διεύθυνση και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Exchange είναι τα ίδια.Ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου των Windows και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογήΑλληλογραφία(σε κλασική προβολή) για να βεβαιωθείτε ότι το λογαριασμό του Exchange στο Outlook χρησιμοποιεί την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως το σύμβολο του Lync.

   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   Στιγμιότυπο οθόνης του όλα στοιχεία του πίνακα ελέγχου

  • Κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείουκαι, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (joshp@cohowinery στο παρακάτω παράδειγμα) είναι η ίδια με τη διεύθυνση εισόδου του Lync:

   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   Στιγμιότυπο της Mail Setup - Outlook και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο λογαριασμός παράθυρα διαλόγου
 • Έχει επιλεγεί το σωστό προεπιλεγμένο προφίλ;
  • Από το παράθυρο " Ρύθμιση αλληλογραφίας" στον πίνακα ελέγχου, επιλέξτεΕμφάνιση προφίλ, κάντε κλικ στην επιλογή να χρησιμοποιείται πάντα αυτό το προφίλκαι, στη συνέχεια, επιλέξτε το προφίλ που χρησιμοποιεί ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επαληθευτεί στην προηγούμενη ενότητα. Στο παρακάτω παράδειγμα, η οινοποιία σ. Λαματίνας προφίλ έχει ρυθμιστεί ως το προεπιλεγμένο προφίλ.

   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   Στιγμιότυπο οθόνης του προφίλ που χρησιμοποιεί τα επιβεβαιωμένα email λογαριασμού
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Λύσεις για διαχειριστές του Office 365

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, βεβαιωθείτε ότι το λογαριασμό του Exchange στο Outlook που ταιριάζει με το λογαριασμό που χρησιμοποιείται για να εισέλθετε στο Lync Online. Εάν το γραμματοκιβώτιο του Exchange και ο λογαριασμός του Lync φιλοξενούνται από το Microsoft Office 365, βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης του Exchange κύρια διεύθυνση SMTP που ταιριάζει με το κύριο όνομα χρήστη (UPN).

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα cmdlet MsolUserPrincipalName σύνολοαπό Microsoft Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell για να ορίσετε τις διευθύνσεις UPN, SMTP και περιόδου λειτουργίας πρωτοκόλλου (INITIATION Protocol) στην ίδια τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
Σύνολο MsolUserPrincipalName
Τα ζητήματα που περιγράφονται στην ενότητα "Πρόβλημα" συνήθως παρουσιάζεται όταν το γραμματοκιβώτιο του Exchange και ο λογαριασμός του Lync φιλοξενούνται σε διαφορετικά περιβάλλοντα ή χρησιμοποιήστε διαφορετικό τομέα χώρους ονομάτων. Εάν το γραμματοκιβώτιο του Exchange φιλοξενείται (για παράδειγμα, εάν το γραμματοκιβώτιο που φιλοξενείται σε ένα διακομιστή Exchange εσωτερικής εγκατάστασης), ανατρέξτε στα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2614242 Ενσωμάτωση 2013 διακομιστή Exchange με Lync διακομιστή 2013, ηλεκτρονική Lync ή μια ανάπτυξη υβριδική 2013 διακομιστή Lync
2614614 Ενσωμάτωση του Exchange Online με ηλεκτρονική Lync, 2013 διακομιστή Lync ή μια ανάπτυξη υβριδική 2013 διακομιστή Lync
Μετά το UPN, κύρια SMTP και SIP διεύθυνση έχουν ρυθμιστεί σωστά, να επιδιορθώσετε ή να δημιουργήσετε ξανά το προφίλ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook, χρησιμοποιώντας τη νέα κύρια διεύθυνση SMTP. Στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του Lync.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το σφάλμα συνήθως προκαλείται από ασυμφωνία μεταξύ των λογαριασμών που χρησιμοποιούνται στο Outlook και Lync. Το γραμματοκιβώτιο του Exchange στην οποία είναι συνδεδεμένο το Outlook πρέπει να συσχετίζονται με τον ίδιο λογαριασμό χρήστη Office 365, στην οποία είναι συνδεδεμένο το Lync. Εάν το Outlook είναι συνδεδεμένο σε ένα γραμματοκιβώτιο που είναι μέρος της άλλης οργάνωσης του Office 365 ή άλλο εσωτερικής εγκατάστασης εταιρείας με Exchange, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα. Όταν Lync προσπαθεί να κάνει σύνδεση με Outlook, συγκρίνει τη διεύθυνση SMTP (email) στο Outlook με τη διεύθυνση εισόδου που χρησιμοποιείται για να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική Lync. Εάν το SMTP Lync είσοδος διευθύνσεις και δεν συμφωνούν, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα.

Αυτό το σφάλμα ενδέχεται επίσης να παρουσιαστεί όταν Lync αναμένει να ενοποιηθούν με το γραμματοκιβώτιο που είναι διαφορετικό από το γραμματοκιβώτιο που έχει ρυθμιστεί στο Outlook. Για παράδειγμα, εάν Lync αναμένει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη να είναι joe@contoso.com, αλλά το Outlook συνδέεται με το γραμματοκιβώτιο για joe@fabrikam.com, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα.

Lync χρησιμοποιεί το χαρακτηριστικό WindowsEmailAddressή ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΊΑΣ για να προσδιορίσετε ποια Exchange server, το Outlook πρέπει να συνδεθεί με. Αν Lync πραγματοποιεί τη σύνδεση μέσω αυτόματου εντοπισμού του Exchange και οι υπηρεσίες Web Exchange (EWS) και εάν το Outlook έχει ρυθμιστεί για το γραμματοκιβώτιο ενός άλλου χρήστη, Lync που καταγράφει ως πρόβλημα και επιστρέφει το σφάλμα.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2436962 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 21.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Lync Online
 • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m kbgraphxlink kbgraphic kbmt KB2436962 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2436962

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com