"Det oppstod et problem under tilkobling til Microsoft Office Outlook" feil når du logger på til Lync Online

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2436962 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

PROBLEMET

Når du logger på til Lync Online ved hjelp av Lync 2010 eller Lync 2013 på en datamaskin som kjører Microsoft Outlook, får du følgende feilmelding:

Det oppstod et problem under tilkobling til Microsoft Office Outlook. E-postadressen som brukes i standard Outlook-profil er forskjellig fra Påloggingsadresse brukes i Lync 2010. Endre standard Outlook-profil som samsvarer med Logg på adressen du bruker i Lync, og deretter logger du av og logger på Lync.

LØSNING

Løsninger for Lync Online-brukere

Du bruker den mest oppdaterte Lync-klienten?

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Kontroller at du bruker den mest oppdaterte Lync-klienten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområder:
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Er Personal Information Manager i Lync riktig konfigurert?

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Kontroller at Personal Information Manager er riktig konfigurert. Følg disse trinnene:
 1. Åpne alternativer for Lync, og angi alternativet PIM-program i Microsoft Exchange eller Microsoft Outlooki de personlige innstillingene.
 2. Kontroller at det er merket av for følgende alternativer:
  • Oppdatere min tilstedeværelse basert på informasjonen i kalenderen
  • Lagre direktemeldinger i Min e-post samtalelogg-mappen
  • Lagre kall logger i Min e-post samtalelogg-mappen
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Outlook kjører og konfigurert til å bruke den korrekte profilen?

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
For best resultat, legge til kontoen for Exchange-e-post i Outlook, og deretter angi det som standard e-postprofil. Vanligvis din Exchange e-postadresse og Lync påloggingsadressen er den samme, men i noen tilfeller kan variere.
 • Er Outlook konfigurert til å bruke den riktige Exchange e-postkontoen?
  • I de fleste tilfeller Lync påloggingsadressen og Exchange e-postadresse, er det samme.Åpne Kontrollpanel, og klikk derettere-post(i klassisk visning) for å kontrollere at Exchange-konto i Outlook bruker den samme e-postadressen som din Lync-påloggingen.

   Skjul dette bildetVis dette bildet
   Skjermbilde av alle elementer i Kontrollpanel

  • Klikk E-postkontoer, og kontroller deretter at standard e-postkonto (joshp@cohowinery i følgende eksempel) er den samme som adressen til Lync:

   Skjul dette bildetVis dette bildet
   Skjermbilde av e-postoppsett - Outlook og e-post konto-dialogbokser
 • Valgt riktig standardprofilen?
  • Fra vinduet Oppsett av e-posti Kontrollpanel, velgVis profiler, klikker du Bruk alltid denne profilenog deretter velger du profilen som bruker e-postkonto som du har kontrollert i den forrige delen. I eksemplet nedenfor er CoHo Winery profilen konfigurert som standardprofil.

   Skjul dette bildetVis dette bildet
   Skjermbilde av profilen som bruker bekreftet e-post-konto
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Løsninger for Office 365-administratorer

Hvis du vil løse dette problemet, må du kontrollere at Exchange-konto i Outlook er i samsvar med kontoen som brukes til å logge på Lync Online. Hvis Exchange-postboksen og Lync-kontoen ligger ved Microsoft Office 365, må du kontrollere at du bruker Exchange primær SMTP-adresse tilsvarer brukerhovednavnet (UPN).

Du kan bruke cmdleten Set-MsolUserPrincipalNamefra Microsoft Azure Active Directory-modul for Windows PowerShell til å angi adressene UPN, SMTP og Session Initiation Protocol (SIP) til samme verdi. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområder:
Sett MsolUserPrincipalName
Problemene som er beskrevet i delen "Problemet" vanligvis oppstår når Exchange-postboksen og Lync-kontoen ligger i forskjellige miljøer eller bruker ulike domene-navneområder. Hvis Exchange-postboksen er plassert et annet sted (for eksempel Hvis postboksen er plassert på en Exchange-server for lokale), kan du se følgende artikler i Microsoft Knowledge base:
2614242 Integrering av Exchange Server-2013 med Lync Server 2013, Lync Online eller en Lync Server 2013 hybrid distribusjon
2614614 Integrering av Exchange Online med Lync Online, Lync Server 2013 eller en Lync Server 2013 hybrid distribusjon
Etter den UPN, primære SMTP og SIP adressen er riktig konfigurert, reparere eller gjenopprette e-postprofilen i Outlook ved å bruke den nye primære SMTP-adressen. Deretter Start Lync.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Denne feilen skyldes vanligvis et avvik mellom kontoer som brukes i Outlook og Lync. Exchange-postboksen som er koblet til Outlook, må være knyttet til den samme Office 365-brukerkontoen som er koblet til Lync. Hvis Outlook er koblet til en postboks som er en del av en annen Office 365-organisasjon eller en annen lokale Exchange-organisasjonen, kan du oppleve denne feilen. Når Lync prøver å opprette en tilkobling med Outlook, sammenligner programmet adressen SMTP (e-post) i Outlook med logge på adressen som brukes til å koble til Lync Online. Hvis SMTP- og Lync-påloggingen adressene ikke samsvarer, kan denne feilen oppstå.

Denne feilen kan også oppstå når Lync forventer å integrere med en postboks som er forskjellig fra postboksen som er konfigurert i Outlook. For eksempel hvis Lync forventer at brukerens e-postadresse skal være joe@contoso.com, men Outlook er koblet til postboksen for joe@fabrikam.com, kan du oppleve denne feilen.

Lync bruker attributtet WindowsEmailAddresseller e-post til å finne ut hvilken Outlook skal koble til Exchange-serveren. Hvis Lync gjør tilkoblingen gjennom Autodiscover for Exchange og Exchange Web Services (EWS), og hvis Outlook er konfigurert for en annen brukers postboks, Lync registrerer som som et problem, og returnerer denne feilen.

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2436962 - Forrige gjennomgang: 27. juni 2014 - Gjennomgang: 17.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Lync Online
 • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m kbgraphxlink kbgraphic kbmt KB2436962 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2436962

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com