"Det gick inte att ansluta till Microsoft Office Outlook" felmeddelande när du loggar in till Lync Online

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2436962 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

PROBLEMET

När du loggar in till Lync Online med hjälp av Lync 2010 eller Lync 2013 på en dator som kör Microsoft Outlook visas följande felmeddelande:

Det gick inte att ansluta till Microsoft Office Outlook. Den e-postadress som används i standardprofilen för Outlook skiljer sig från den inloggningsadress som används i Lync 2010. Ändra standardprofilen för Outlook så att den överensstämmer med den inloggningsadress som du använder i Lync och logga sedan ut ur Lync och in igen.

LÖSNING

Lösningar för Lync Online-användare

Använder du den senaste Lync-klienten?

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Kontrollera att du använder den senaste Lync-klienten. Mer information finns på följande Microsoft-webbplatser:
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Är den personliga informationshanteraren Lync korrekt konfigurerad?

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Kontrollera att den personliga informationshanteraren är korrekt konfigurerad. Gör så här:
 1. Öppna Lync-alternativ och ange sedan alternativet personlig informationshanterare till Microsoft Exchange eller Microsoft Outlooki personliga inställningar.
 2. Kontrollera att följande alternativ är markerade:
  • Uppdatera min närvaro baserat på information i kalendern
  • Spara snabbmeddelandekonversationer i min e-post mappen tidigare konversationer
  • Spara samtalet loggar i min e-post mappen tidigare konversationer
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Körs Outlook och konfigurerad för att använda korrekt profil?

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Lägga till ett Exchange-e-postkonto i Outlook blir bäst och ange den som standard-e-postprofil. Vanligtvis din e-postadress för Exchange och Lync-i adress är samma, men i vissa fall kan de skilja sig.
 • Outlook är konfigurerat för rätt Exchange-e-postkontot?
  • I de flesta fall är Lync-i adress och e-postadress för Exchange desamma.Öppna Kontrollpanelen och klicka sedan påe-post(i klassiskt läge) om du vill kontrollera att Exchange-konto i Outlook använder samma e-postadress som din Lync-inloggning.

   Dölj bildenVisa bilden
   Skärmbild av alla kontrollpanelsobjekt

  • Klicka på E-postkontonoch sedan kontrollera att standard-e-postkonto (joshp@cohowinery i exemplet nedan) är samma som Lync-i adress:

   Dölj bildenVisa bilden
   Skärmbild av Konfigurera e-post - Outlook och e-post konto-dialogrutor
 • Väljs rätt standardprofilen?
  • MarkeraVisa profilerfrån fönstret Konfigurera e-postpå Kontrollpanelen, klicka på Använd alltid denna profiloch välj sedan profilen som använder e-postkontot som du verifierade i föregående avsnitt. I följande exempel har CoHo Winery-profilen konfigurerats som standardprofil.

   Dölj bildenVisa bilden
   Skärmbild av den profil som använder kontrollerade e-konto
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Lösningar för Office 365-administratörer

Lös problemet genom att kontrollera att Exchange-kontot i Outlook matchar det konto som används för att logga in på Lync Online. Om både Exchange-postlådan och Lync-konto finns i Microsoft Office 365, kontrollerar du att användarens Exchange primär SMTP-adress motsvarar användarens huvudnamn (UPN).

Du kan använda cmdlet Set-MsolUserPrincipalNamefrån Microsoft Azure Active Directory-modulen för Windows PowerShell när du vill ange UPN- och SMTP-Session Initiation Protocol (SIP) adresser till samma värde. Mer information finns på följande Microsoft-webbplatser:
Set-MsolUserPrincipalName
Problemen som beskrivs i avsnittet "Problem" vanligtvis uppstår när Exchange-postlådan och Lync-konto finns i olika miljöer eller använda annan domän namnområden. Om Exchange-postlådan finns på en annan plats (till exempel om postlådan finns på en lokal Exchange server) finns i följande artiklar i Microsoft Knowledge base:
2614242 Integrera Exchange Server 2013 med Lync Server 2013, Lync Online eller en Lync Server 2013 hybrid-distribution
2614614 Integrera Exchange Online med Lync Online, Lync Server 2013 eller en Lync Server 2013 hybrid-distribution
Efter den UPN, primär SMTP och SIP adressen är korrekt konfigurerade, reparera eller återskapa den e-postprofil för Outlook med hjälp av den nya primära SMTP-adressen. Starta sedan om Lync.

MER INFORMATION

Det här felet orsakas vanligen av en felaktig matchning mellan konton som används i Outlook och Lync. Exchange-postlådan som är ansluten till Outlook måste associeras med samma Office 365-användarkonto som Lync är anslutet till. Om Outlook är anslutet till en postlåda som är en del av en annan organisation i Office 365 eller en annan lokal Exchange-organisation, kan detta fel uppstå. När Lync försöker upprätta en anslutning med Outlook, jämförs SMTP-adressen (e-post) i Outlook med inloggningsadressen som används för att ansluta till Lync Online. Det här felet kan uppstå om SMTP- och Lync logga in adresserna inte matchar.

Det här felet kan också uppstå när Lync förväntar sig att integrera med en brevlåda som skiljer sig från den postlåda som är konfigurerad i Outlook. Du kan till exempel uppstå felet om Lync förväntar sig användarens e-postadress ska joe@contoso.com och Outlook är anslutet till postlådan för joe@fabrikam.com.

Lync använder attributet WindowsEmailAddresseller e-post för att avgöra vilka Outlook ska ansluta till Exchange-servern. Om Lync gör anslutningen via automatisk upptäckt för Exchange och Exchange Web Services (EWS) och Outlook är konfigurerat för en annan användares postlåda Lync registreras som ett problem och returnerar det här felet.

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2436962 - Senaste granskning: den 27 juni 2014 - Revision: 13.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Lync Online
 • Microsoft Exchange Online
Nyckelord: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m kbgraphxlink kbgraphic kbmt KB2436962 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2436962

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com