Τρόπος χρήσης της σύνδεσης αντιμετώπισης προβλημάτων εγκατάστασης Lync 2010 σε ένα περιβάλλον πριν από την αναβάθμιση του Office 365

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2437044 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει ορισμένα κοινά θέματα εγκατάστασης Microsoft Lync 2010 σε ένα περιβάλλον πριν από την αναβάθμιση του Microsoft Office 365. Περιγράφει επίσης τον τρόπο για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα καταγραφής Lync 2010.

Σημείωση Πρέπει να καταργήσετε Microsoft Office Communicator 2007 ή το Microsoft Office Communicator 2007 R2 πριν από την εγκατάσταση Lync 2010. Διαφορετικά, θα καταργηθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης Lync 2010 Communicator.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ

Σενάριο 1: Lync 2010 δεν είναι εγκατεστημένο ή δεν ξεκινά

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να καταργήσετε και στη συνέχεια επανεγκαταστήστε το Lync 2010. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Πίνακας ελέγχου.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Προγράμματα και δυνατότητες ή Προσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων, επιλέξτε Microsoft Lync 2010, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση της εγκατάστασης.
 3. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
 4. Κλείστε όλες τις εφαρμογές του Microsoft Office.
 5. Κλείστε όλες οι άλλες πελάτες άμεσων μηνυμάτων (IM), όπως το Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger και AOL Instant Messenger.
 6. Επανεγκαταστήστε το Lync 2010 από την πύλη του Microsoft Office 365.

Σενάριο 2: "δεν είναι δυνατό να ανοίξει το πρόγραμμα επειδή Microsoft Lync 2010 εκτελείται ήδη στο λογαριασμό χρήστη των Windows" μήνυμα λάθους

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κλείστε όλες τις εμφανίσεις του Lync 2010 που εκτελούνται. Εάν άλλοι χρήστες στον ίδιο υπολογιστή είναι συνδεδεμένοι με το Lync, οι χρήστες πρέπει να αποσυνδεθείτε και να βγείτε από Lync. Αυτό συμβαίνει επειδή μόνο μία παρουσία του Lync μπορεί να εκτελείται κάθε φορά.

Καταγραφή εγκατάστασης Lync 2010

Η καταγραφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα Lync 2010. Τα δύο είδη των αρχείων καταγραφής που μπορεί να σας βοηθήσει με ζητήματα εγκατάστασης που έχουν ως εξής:
 • Αρχεία καταγραφής εγκατάστασης Lync. Αυτά τα αρχεία καταγραφής καταγράφει σφάλματα του Windows Installer που προκύπτουν στη διάρκεια της εγκατάστασης.
 • Αρχεία καταγραφής του Windows Installer (MSI)
Σε αυτήν την περίπτωση, είναι κατά κύριο λόγο σχετικών με τα αρχεία καταγραφής εγκατάστασης που είχαν αναφέρεται παραπάνω. Τα αρχεία καταγραφής εγκατάστασης μπορεί να είναι χρήσιμη για την αντιμετώπιση προβλημάτων εγκατάστασης και θέματα εγκατάστασης με το Lync 2010. Επειδή το πακέτο εγκατάστασης Lync 2010 είναι ένα αρχείο MSI, μπορεί να ενεργοποιηθεί η καταγραφή MSI για να διαγνώσετε το ζήτημα. Πριν να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε το Lync 2010, ενεργοποιήσετε την καταγραφή MSI, ακολουθώντας τα βήματα στα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
223300 Τρόπος ενεργοποίησης της καταγραφής του Windows Installer (τα Windows Vista, τα Windows 7 και Windows 8)
314852 Τρόπος ενεργοποίησης των Windows Installer Loggings στα Windows XP

Σημείωση Μετά την ενεργοποίηση της καταγραφής, θα πρέπει να αντιστρέφετε τις αλλαγές σας ή χρησιμοποιήστε το Microsoft επιδιόρθωση που περιλαμβάνεται σε αυτά τα άρθρα για να απενεργοποιήσετε την καταγραφή.

Μετά την προσπάθειά σας να εγκαταστήσετε το Lync, πρέπει να συλλέξετε τα αρχεία καταγραφής από τις ακόλουθες θέσεις και, στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη του Microsoft Office 365:
 • % temp %: συλλογή αρχείων καταγραφής που αρχίζουν με "MSI" και τελειώνουν με ". log." Τα ονόματα αρχείων είναι τυχαία. Ωστόσο, τα πιο πρόσφατα αρχεία καταγραφής θα πρέπει να αντιστοιχεί με την πιο πρόσφατη προσπάθεια εγκατάστασης.
 • %userprofile%\tracing: συλλέγει τα ακόλουθα αρχεία:
  • Lync-το πρόγραμμα εγκατάστασης-0.Setuplog
  • OCBoot.txt
  • Lync162159.txt.

   Σημείωση Το όνομα αρχείου για αυτό το αρχείο μπορεί να αλλάξει.
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που ασχολείται με αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες της Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2437044 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013 - Αναθεώρηση: 18.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office Communications Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365062011 pre-upgrade o365 o365e o365p o365a o365m kb3rdparty kbmt KB2437044 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2437044

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com