Hoe kunt u logboekregistratie gebruiken bij het oplossen van installatieproblemen Lync 2010 in een Office-365 pre-omgeving

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2437044 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.

U weet niet welke versie van Office 365 u gebruikt? Ga naar de volgende Microsoft-website:
Gebruik ik Office 365 na de upgrade van de service?
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

Dit artikel bevat enkele veelvoorkomende installatieproblemen Microsoft Lync 2010 in een omgeving met Microsoft Office 365 pre. Ook wordt beschreven hoe de Lync 2010-logboekregistratie inschakelen.

Opmerking U moet Microsoft Office Communicator 2007 of Microsoft Office Communicator 2007 R2 verwijderen voordat u Lync 2010 installeren. Communicator worden, anders verwijderd tijdens de installatie van Lync 2010.

PROCEDURE

Scenario 1: Lync 2010 is niet geïnstalleerd of start niet

Dit probleem op te lossen moet u verwijderen en opnieuw installeren Lync 2010. Voer de volgende stappen uit:
 1. Klik op Start, en klik vervolgens op Het Configuratiescherm.
 2. Klik op Programma's en onderdelen of Toevoegen of verwijderen van programma 's, selecteer Microsoft Lync 2010, en klik vervolgens op Installatie ongedaan maken.
 3. Start de computer opnieuw op.
 4. Sluit alle Microsoft Office-toepassingen.
 5. Sluit alle andere instant message (IM) clients, zoals Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger en AOL Instant Messenger.
 6. Lync 2010 installeren vanaf de Microsoft Office-365 portal.

Scenario 2: "kan niet openen het programma omdat Microsoft Lync 2010 wordt al uitgevoerd op uw Windows-gebruikersaccount' foutbericht

Sluit alle geopende instanties van 2010 Lync dit probleem op te lossen. Als andere gebruikers op dezelfde computer zijn aangemeld bij de Lync, moeten deze gebruikers zich afmelden en afsluiten Lync. Dit komt doordat slechts één exemplaar van de Lync kan worden uitgevoerd op een moment.

Logboekregistratie voor de setup Lync 2010

Logboekregistratie kan worden gebruikt voor het verzamelen van meer informatie over problemen met Lync 2010. De twee typen logboekbestanden die bij problemen met de installatie helpen kunnen zijn als volgt:
 • Lync setup-Logboeken. Deze logboeken registreren Windows Installer-fouten die tijdens de installatie optreden.
 • Logboekbestanden van Windows Installer (MSI)
In dit geval zijn we hoofdzakelijk betrokken met de setup-logboeken die eerder zijn vermeld. De setup-Logboeken is handig voor het oplossen van de installatie en problemen bij de installatie met Lync 2010. Omdat het installatiepakket Lync 2010 een MSI-bestand is, kunt MSI-logboekregistratie inschakelen om u te helpen bij het vaststellen van het probleem. Voordat u probeert te installeren, Lync 2010, kunt u de MSI-logboekregistratie inschakelen door de stappen in de volgende artikelen in de Microsoft Knowledge Base:
223300 Het inschakelen van logboekregistratie voor Windows Installer (Windows Vista, Windows 7 en Windows 8)
314852 Het inschakelen van Windows Installer Loggings in Windows XP

Opmerking Als u logboekregistratie hebt ingeschakeld, moet u de wijzigingen ongedaan of gebruik de Microsoft Fix it dat opgenomen in deze artikelen logboekregistratie uitschakelen.

Nadat u probeert te installeren, Lync, moet u de logboekbestanden vanaf de volgende locaties verzamelt en neem contact op met technische ondersteuning van Microsoft Office 365:
 • % temp %: verzamelen van logboeken die beginnen met 'MSI' en eindigen met ". log." De bestandsnamen zijn willekeurig. De nieuwste logboeken moeten echter overeenkomen met de meest recente installatiepoging.
 • %USERPROFILE%\Tracing: verzamelen van de volgende bestanden:
  • Setup-Lync-0.Setuplog
  • OCBoot.txt
  • Lync162159.txt.

   Opmerking De naam van dit bestand kan wijzigen.
De producten van andere leveranciers die in dit artikel worden beschreven, worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de 365 Office-Community website.

Eigenschappen

Artikel ID: 2437044 - Laatste beoordeling: woensdag 6 maart 2013 - Wijziging: 16.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office Communications Online
Trefwoorden: 
o365062011 pre-upgrade o365 o365e o365p o365a o365m kb3rdparty kbmt KB2437044 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2437044

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com