Hoe kunt u logboekregistratie gebruiken bij het oplossen van installatieproblemen Lync 2010 in een omgeving met Office 365

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2437044 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Dit artikel bevat enkele veelvoorkomende installatieproblemen Microsoft Lync 2010 in een omgeving met Microsoft Office 365. Ook wordt beschreven hoe de Lync 2010-logboekregistratie inschakelen.

Opmerking U moet Microsoft Office Communicator 2007 of Microsoft Office Communicator 2007 R2 verwijderen voordat u Lync 2010 installeren. Communicator worden, anders verwijderd tijdens de installatie van Lync 2010.

PROCEDURE

Scenario 1: Lync 2010 is niet geïnstalleerd of start niet

Dit probleem op te lossen moet u het verwijderen en opnieuw installeren Lync 2010. Voer de volgende stappen uit:
 1. Klik op Starten klik vervolgens op Configuratiescherm.
 2. Klik op programma's en onderdelen of toevoegen of verwijderen van programma's, selecteer Microsoft Lync 2010en klik vervolgens op verwijderen.
 3. Start de computer opnieuw op.
 4. Sluit alle Microsoft Office-toepassingen.
 5. Sluit alle andere instant message (IM)-clients zoals Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger en AOL Instant Messenger.
 6. Lync 2010 installeren vanuit Microsoft Office 365 portal.

Scenario 2: "kan niet openen het programma omdat Microsoft Lync 2010 wordt al uitgevoerd op uw Windows-gebruikersaccount' foutbericht

Sluit alle geopende instanties van Lync 2010 dit probleem op te lossen. Als andere gebruikers op dezelfde computer zijn aangemeld bij de Lync, moeten deze gebruikers zich afmelden en afsluiten Lync. Dit komt doordat slechts één exemplaar van Lync tegelijk kan worden uitgevoerd.

Logboekregistratie voor de setup Lync 2010

Logboekregistratie kan worden gebruikt voor het verzamelen van meer informatie over problemen van Lync 2010. De twee typen logboekbestanden die bij problemen met de installatie helpen kunnen zijn als volgt:
 • Lync setup-Logboeken. Deze logboeken registreren Windows Installer-fouten die tijdens de installatie optreden.
 • Logboekbestanden van Windows Installer (MSI)
In dit geval zijn we hoofdzakelijk betrokken met de setup-logboeken die eerder zijn vermeld. De setup-Logboeken is handig voor het oplossen van de installatie en problemen bij de installatie met Lync 2010. Omdat het installatiepakket Lync 2010 een MSI-bestand is, kunt MSI-logboekregistratie inschakelen om u te helpen bij het vaststellen van het probleem. Voordat u probeert te installeren, Lync 2010, kunt u de MSI-logboekregistratie inschakelen door de stappen in de volgende artikelen in de Microsoft Knowledge Base:
223300 Het inschakelen van logboekregistratie voor Windows Installer (Windows Vista, Windows 7 en Windows 8)
314852 Het inschakelen van Windows Installer Loggings in Windows XP

OpmerkingAls u logboekregistratie hebt ingeschakeld, moet u alle wijzigingen ongedaan maken of gebruik de Microsoft Fix it dat opgenomen in deze artikelen uitschakelen van logboekregistratie.

Nadat u hebt geprobeerd te installeren Lync, verzamel de logboekbestanden van de volgende locaties en neem contact op met technische ondersteuning van Microsoft Office 365:
 • % temp %: verzamelen van logboeken die begint met 'MSI' en eindigt met ". log." De bestandsnamen zijn willekeurig. Echter, de nieuwste logboeken moeten overeenkomen met de meest recente installatiepoging.
 • %USERPROFILE%\Tracing: verzamelen van de volgende bestanden:
  • Lync-Setup-0.Setuplog
  • OCBoot.txt
  • Lync162159.txt.

   Opmerking De naam van dit bestand kan wijzigen.
De producten van andere leveranciers die in dit artikel worden beschreven, worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2437044 - Laatste beoordeling: maandag 14 juli 2014 - Wijziging: 18.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Lync Online
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
o365 o365e o365p o365a o365m kb3rdparty o365022013 kbmt KB2437044 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2437044

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com