Hur du använder loggning för felsökning av installationsproblem för Lync 2010 i en före uppgradering till Office 365-miljö

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2437044 - Visa produkter som artikeln gäller.

Inte vet vilken version av Office 365 du använder? Gå till följande Microsoft-webbplats:
Via Office 365 efter uppgraderingen service?
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

INTRODUKTION

Den här artikeln beskrivs några vanliga installationsproblem i Microsoft Lync 2010 i en miljö med Microsoft Office 365 före uppgradering. Den beskriver också hur du aktiverar funktionen för loggning av Lync 2010.

Obs! Du måste ta bort Microsoft Office Communicator 2007 eller Microsoft Office Communicator 2007 R2 innan du installerar Lync 2010. Annars tas Communicator bort under installationen av Lync 2010.

FÖRFARANDE

Scenario 1: Lync 2010 är inte installerad eller startar inte

Lös problemet genom att ta bort och installera om Lync 2010. Gör så här:
 1. Klicka på Start, och klicka sedan på På Kontrollpanelen.
 2. Klicka på Program och funktioner eller Lägga till eller ta bort program, markera Microsoft Lync 2010, och klicka sedan på Avinstallera.
 3. Starta om datorn.
 4. Avsluta alla Microsoft Office-program.
 5. Stäng alla andra snabbmeddelanden (IM) klienter, till exempel Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger och AOL Instant Messenger.
 6. Installera om Lync 2010 från Microsoft Office 365-portalen.

Scenario 2: "Det går inte att öppna programmet eftersom Microsoft Lync 2010 redan körs på Windows-användarkonto" felmeddelande

Lös problemet genom att stänga alla instanser av Lync 2010. Om andra användare på samma dator är inloggad på Lync, måste dessa användare logga ut och avsluta Lync. Detta beror på att endast en instans av Lync kan köras samtidigt.

Konfigurera loggning för Lync 2010

Loggning kan användas för att samla in mer information om problem med Lync 2010. Två typer av loggfiler som kan hjälpa dig med installationsproblem är följande:
 • Installationsloggarna för Lync. Dessa loggar registrera Windows Installer-fel som uppstår under installationen.
 • Loggfiler för Windows Installer (MSI)
I det här fallet är vi huvudsakligen sysslar med installationsloggarna som tidigare nämnts. Installationsloggarna kan vara användbar för felsökning av installation och installationsproblem med Lync 2010. Eftersom Lync 2010-installationspaketet är ett MSI, kan MSI-loggning aktiveras för att diagnostisera problemet. Innan du försöker installera Lync 2010 kan du aktivera MSI-loggning genom att följa instruktionerna i följande artiklar i Microsoft Knowledge Base:
223300 Så här aktiverar du Windows Installer-loggning (Windows Vista, Windows 7 och Windows 8)
314852 Så här aktiverar du Windows Installer-Loggings i Windows XP

Obs! När du har aktiverat loggning, ska du ångra ändringarna eller Använd Microsoft Fix it som ingår i dessa artiklar om du vill inaktivera loggning.

Du bör samla in loggfilerna från följande platser och kontakta teknisk support för Microsoft Office 365 när du försöker installera Lync:
 • % temp %: samla in i loggar som börjar med "MSI" och slutar med ". log." Filnamnen är slumpmässig. Senaste loggar bör dock motsvara dina senaste försök.
 • %userprofile%\tracing: samla in följande filer:
  • Lync-Setup-0.Setuplog
  • OCBoot.txt
  • Lync162159.txt.

   Obs! Filnamnet för den här filen kan ändras.
Tredje parts produkter den här artikeln tillverkas av företag som är oberoende av Microsoft. Microsoft lämnar inga garantier, implicerade eller andra, om prestanda eller tillförlitlighet hos dessa produkter.

Behöver du hjälp? Gå till den Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2437044 - Senaste granskning: den 7 mars 2013 - Revision: 8.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office Communications Online
Nyckelord: 
o365062011 pre-upgrade o365 o365e o365p o365a o365m kb3rdparty kbmt KB2437044 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2437044

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com