USB en SD-opslagmedia ? juist opslagmedia aanmelden en schrijfcache inschakelen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2442580 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Meer informatie

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Dit is een artikel met stap voor stap.
Dit is een Step by Step artikel.

Symptomen

Ik gebruik een USB-opslagapparaat voor back-up van mijn gegevens. Hoe kan ik goed melden de USB-Flash-geheugen in- en uitschakelen? Hoe kan ik de toegang tot gegevens versnellen?

Oplossing

Voor vervoer en als ruimte voor tijdelijke opslag voor persoonlijke en belangrijke gegevens USB memory sticks en SD-geheugenkaarten sinds lang geworden onmisbaar. Boven, als gevolg van de kleine grootte, de enorme capaciteit van momenteel 2 tot 256 GB en lage kosten kopen de handige USB memory stick vormen een ideale metgezel.

Zelfs houden een lichter zijn SD-kaart opslagapparaten, die vergelijkbare capaciteiten hebben en kunnen worden gekocht tegen een redelijke prijs. SD-kaarten zijn in het verleden als apparaten voor massaopslag in digitale camera's gebruikt. Huidige laptops en desktop-pc's ook hebben standaard SD-kaartsleuven zodat u kunt profiteren van de kleine kaarten niet alleen voor het delen van digitale foto's, maar als een universele back-upapparaat voor alle belangrijke documenten en persoonlijke bestanden.

Opmerking: De volgende instructies en tips van toepassing op Windows 7, maar het is een soortgelijke manier in Windows Vista en Windows XP.


Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674154USB-massaopslag: wat u moet

USB-apparaten voor massaopslag zijn momenteel beschikbaar in de oudere USB 1.1, maar ook als USB 2.0-bus die veel sneller is. USB 2.0 ingeschakeld stations te bereiken een maximale doorvoersnelheid van 480 Mbit/s (60 MB / s). Kunt u USB 2.0-apparaten op oudere 1.0 USB-sleuven. Maar de maximale snelheid van de gegevensoverdracht wordt vervolgens verlaagd tot 12 Mbit/s (1,5 MB / s) of minder.

Opmerking De nieuwe standaard USB 3.0 kunnen gegevensoverdrachtsnelheden van maximaal 5 GB/s (625 MB / s). Er zijn al een USB-Flash-3.0-apparaat op de markt. Modellen met 16 GB kosten ongeveer 50 euro. Het model USB 2.0 met hetzelfde opslagvolume betalen u de helft. Als u regelmatig slechts kleine hoeveelheden gegevens van enkele gigabytes overbrengen, is een USB 2.0 Flash-station is voldoende.SD-kaarten: wat u moet wetenSD-kaarten gebruiken een Flash-geheugen zoals USB memory stick. Er staat de afkorting SD voor SECURE (D)igital. Oudere SD-kaarten bieden een geheugencapaciteit van 1 GB tot 4 GB.

Zogenaamde SDHC-kaart (SD hoge capaciteit) vertegenwoordigen een verdere ontwikkeling van SD-kaarten en zijn die tegenwoordig verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 2 32 gigabyte tot. Aanzienlijk bieden hogere capaciteit de SDXC kaarten. SDXC kan staan voor "SD uitgebreide capaciteit" en beschrijft het opslagvolume aanzienlijk groter, de kaarten kunnen deze klasse beschikbaar. Tot 2 terabytes in theorie mogelijk zijn, vaak op dit moment kaarten 64 GB capaciteit.

Bereiken van huidige SD kaarten een maximale overdrachtsnelheid van 104 MB/s. Wees voorzichtig wanneer u koopt op de juiste grootte omdat er kaarten met een veel lagere dimensie voor kleine apparaten zoals MP3-spelers.

Praktische: SD-geheugenkaarten hebben een kleine schuifbalk die u kunt instellen voor een alleen-lezen en dus veilig de opgeslagen gegevens tegen accidental overschrijven op de rand.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674155
Opslagmedia formatteren

Windows 7 behandelt zowel USB en SD-kaarten als verwisselbaar, zelden ook als lokale schijven. De locatie van de Windows moet in ieder geval goed zijn voor het lezen van het bestandssysteem. Meestal worden USB-flashstations of SD-kaarten met de bestandssystemen FAT of FAT32 worden geformatteerd. Dus kan dit medium uit oudere Windows-systemen worden eenvoudig verhoogd, beheerd en beschreven. In sommige gevallen is het raadzaam de schijf naar NTFS, snelheid van toegang tot gegevens of om te gebruiken, die zich in een ander bestandssysteem niet beschikbaar voor Windows-onderdelen.


USB-opslagapparaat, installeren en aanmelden

USB-opslagmedium is een stuurprogramma nodig, Windows 7 wordt meestal automatisch beschikbaar.

1. Sluit de USB-stick op een vrije USB-sleuf in het geval van uw PC. Windows 7 vervolgens gemeld dat het stuurprogramma is geïnstalleerd.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674156
2. In de verbinding meldt Windows dat u het apparaat kunt gebruiken.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674157
3. Klik op het statusbericht in de informatiebalk voor meer informatie over de voortgang van de installatie van alle USB-media.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674158
Uitchecken USB-opslagmedia

Als u wilt voorkomen dat gegevens verloren gaan bij het schrijven of zelfs beschadiging van het bestandssysteem van USB-flashstations, moet u in feite de stick naar het logboek voordat u deze verwijdert. Dit geldt ook voor SD-kaarten.1. Klik op het pijltje in de infobalk.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674159
2. Klik in het volgende dialoogvenster op het pictogram hardware veilig verwijderenen media uitwerpen.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674160
3. Klik in de volgende lijst de juiste vermelding voor de USB-stick.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674161
4. U ontvangt een bericht dat de hardware kan worden verwijderd. Nu alleen de USB-stick aftrekken.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674162
USB-stick/SD-kaarten: schrijfcache inschakelen

Windows 7 biedt een schrijfcache beschikbaar, waardoor de vertraging van die gegevens op de schijf worden geschreven wanneer de systeembelasting is gering(er) u voor uw interne harde schijven standaard. Het voordeel: de opslag en het lezen van gegevens sneller wordt uitgevoerd, geen vertraging afnemen wanneer u werkt.

U kunt deze functie via een verborgen instelling in Windows 7 ook voor USB-opslagmedia en SD-kaarten voor het verbeteren van de stroom inschakelen. Bereiken van een duidelijk merkbare prestatievoordelen voor USB-apparaten die worden aangeduid als de lokale schijf, dit geldt vooral, maar niet alleen voor de USB-harde schijven. Maar u ervoor dat de stick of de kaart elke keer aan het systeem correct voordat u afmelden hem of haar verwijderen.

Deze optie is ook van belang als u wilt het bestandssysteem van de schijf naar NTFS te formatteren. Lees meer over dit in het vierde deel van deze serie.

En als u verder gaat:1. Sluit de USB-stick of SD-kaart en klik vervolgens op het pictogram van Windows.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674164
2. Klik in het veld voor Zoeken in programma's en bestanden Enter de term Apparaatbeheer.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674165
3. In de treffers in de lijst boven aan het startmenu, klik op de vermelding Device Manager.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674166
4. De Apparaatbeheer wordt geopend. Klik op het pijltje naast stations.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674167
5. Dubbelklik op de vermelding voor de USB- of SD media in de volgende lijst.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674168
6. In het dialoogvenster... ApparaatEigenschappenKlik op het tabblad beleid.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674169
7. Selecteer de optie betere prestaties.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674170
8. Klik op OKen sluit Apparaatbeheer. De schrijfcache is nu ingeschakeld.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2674171Referenties

Meer nuttige informatie, Zie de volgende artikelen in de Microsoft Knowledge Base:
2442620 USB en SD opslagmedia ReadyBoost op een SD-kaart of een flash-station

Eigenschappen

Artikel ID: 2442580 - Laatste beoordeling: vrijdag 20 september 2013 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Service Pack 1
  • Windows Vista Ultimate
Trefwoorden: 
kbstepbystep kbmt KB2442580 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2442580

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com