USB og SD lagringsmedier ? logger på lagringsmediet og Aktiver skrivebufring på riktig måte

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2442580 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Mer informasjon

Skjul dette bildetVis dette bildet
Dette er en trinn for trinn artikkelen.
Dette er en Trinn for trinn artikkelen.

Symptom

Jeg bruker en USB-lagringsenhet til å sikkerhetskopiere dataene mine. Hvordan kan jeg skal logge USB-Flash-minne på og av? Hvordan kan jeg gjøre for raskere tilgang til data?

Løsning

For transport og som en midlertidig lagring funksjon for private og viktige data USB-minne har-pinner og SD-kort siden lenge blitt uunnværlig. Over alt, på grunn av lille størrelsen, enorme kapasiteten for øyeblikket 2 opp til 256 GB og lav kjøpe kostnader, praktisk USB-minnepinner er blitt en perfekt følgesvenn.

Selv flatere er en lysere SD kort lagring-enheter, som har tilsvarende kapasiteter og kan kjøpes til en fornuftig pris. SD-kort har blitt brukt i fortiden som masselagringsenheter i digitale kameraer. Gjeldende bærbare PC-er og stasjonære PC-er har som standard også SD-kortspor slik at du kan dra nytte av de små kortene ikke bare å dele digitale bilder, men som en universell sikkerhetskopieringsenhet for alle viktige dokumenter og private filer.

Merk: Følgende instruksjoner og tips gjelder for Windows 7, men det er en lignende måte som i Windows Vista og Windows XP.


Skjul dette bildetVis dette bildet
2674154USB-lagringsenheter: ting du bør

For øyeblikket, er USB-masselagringsenheter tilgjengelige i tidligere USB 1.1, men også i USB 2.0-buss som er mye raskere. USB 2.0-aktiverte stasjoner å nå en Maksimal overføringshastighet på 480 Mbit/s (60 MB / s). Du kan koble til USB 2.0-enheter på eldre 1.0 USB-spor. Men for Maksimal dataoverføringshastighet reduseres deretter til 12 Mbit/s (1,5 MB / s) eller mindre.

Merk Den nye standard USB 3.0 vil aktivere dataoverføringshastigheter på opptil 5 GB/s (625 MB / s). Det finnes allerede en USB 3.0-Flash-enhet på markedet. Modeller med 16 GB kostnader omtrent 50 euro. For USB 2.0-modellen med samme lagringsvolum betaler du halvparten. Når du overfører regelmessig bare små mengder data fra et par gigabyte, er det tilstrekkelig med en USB 2.0 Flash-stasjon.SD-kort: ting du bør viteSD-kort bruker et Flash-minnekort, for eksempel USB-minnepinner. SD -forkortelsen står for Srever sikker (D)igital. Eldre SD-kort tilbyr minnekapasitet fra 1 GB til 4 gigabyte.

Såkalte SDHC-kort (SD høy kapasitet) representerer en videreutvikling av SD-kort og er tilgjengelig i dag med stor lagringskapasitet som 2 opptil 2 gigabyte. Betydelig tilbyr høyere kapasitet SDXC-kort. SDXC kan stå for "eXtended kapasitet SD", og beskriver betydelig større lagringsvolum, kortene kan gjøre denne klassen tilgjengelig. Opptil 2 terabyte er teoretisk mulig, ofte kort 64 Gbyte kapasitet for øyeblikket.

Du kommer til gjeldende SD kort en Maksimal dataoverføringshastighet på 104 MB/s. Vær forsiktig når du kjøper på riktig størrelse, fordi det er kort med en mye lavere dimensjon for små enheter som for eksempel MP3-spillere.

Praktiske: SD-kort har en liten glidebryter som du kan definere en skrivebeskyttet, og dermed sikre lagrede data mot skader ved overskrive på kanten.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674155
Formater lagringsmedium

Windows 7 omhandler både USB- og SD-kort som flyttbare, sjelden også som lokale disker. I alle tilfeller må hvor på Windows være riktig å lese filsystemet. Vanligvis er USB-flash-enheter eller SD-kort med filsystemene FAT eller FAT32-formatert. Derfor kan dette mediet fra eldre Windows-systemer lett starter, administreres og beskrevet. I noen tilfeller er det lurt å formatere disken til NTFS, til hastighet datatilgang, eller hvis du vil bruke, i et annet filsystem ikke er tilgjengelig for Windows-funksjoner.


USB-lagringsenhet, installere og registrere deg

USB-lagringsmediet krever en driver, Windows 7 gjør vanligvis automatisk tilgjengelig.

1. Koble USB-stick til en ledig USB-spor i saken din PC. Windows 7 deretter rapporterer at driverprogramvaren for enheten er installert.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674156
2. I tilkoblingen rapporterer Windows som du kan bruke enheten.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674157
3. Klikk statusmeldingen på informasjonslinjen for å få opplysninger om fremdrift for installasjon av alle USB-medier.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674158
Sjekk ut USB-lagringsmediet

Hvis du vil unngå tap av data når du skriver eller til og med skade filsystemet på USB-flash-enheter, bør du i hovedsak stick til systemloggen, før du fjerner den. Dette gjelder også for SD-kort.1. Klikk den lille pilen på informasjonslinjen.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674159
2. Klikk i følgende dialogboks på ikonet for Trygg fjerning av maskinvare og løs ut media.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674160
3. Klikk i listen nedenfor den aktuelle oppføringen for din USB stick.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674161
4. Du får en melding som at maskinvaren kan fjernes. Trekk bare nå USB-stick.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674162
USB-pinner/SD-kort: Aktiver skrivebufring

Windows 7 gir en hurtigbuffer for skriving tilgjengelig, som sikrer denne tidsforsinkelsen for data på disken blir skrevet når belastningen på systemet er gering(er) for interne harddisker som standard. Fordelen: lagring og lesing av data er ferdig raskere, redusert ingen reduksjonen når du arbeider.

Du kan aktivere denne funksjonen via en skjult innstilling i Windows 7 også for USB-lagringsmediet og SD-kort for å forbedre flyten. Oppnå en tydelig merkbar ytelsesfordel for USB-enheter som kalles den lokale disken, dette gjelder spesielt, men ikke bare for USB-harddisker. Men du sikker på at stick eller kortet hver gang å systemet logge av før du fjerne ham eller henne.

Dette alternativet er dessuten viktig hvis du vil formatere filsystemet på harddisken til NTFS senere. Les mer om dette i det fjerde avdraget av denne serien.

Og når du går videre:1. Koble USB-stick eller SD-kort, og klikk deretter ikonet for Windows.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674164
2. I feltet for Søk i programmer og filer Enter begrepet Enhetsbehandling.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674165
3. I listen treff på toppen av start-menyen, klikker du på oppføringen Enhetsbehandling.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674166
4. Du åpner Enhetsbehandling. Klikk den lille pilen ved siden av stasjoner.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674167
5. I listen nedenfor, dobbeltklikker du oppføringen for USB- eller SD-medier.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674168
6. I dialogboksen... EnhetenEgenskaperKlikk kategorien policyer.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674169
7. Velg alternativet for bedre ytelse.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674170
8. Klikk på OK, og lukk deretter Enhetsbehandling. Skrivehurtigbufferen er nå aktivert.

Skjul dette bildetVis dette bildet
2674171Referanser

Mer nyttig informasjon, se følgende artikler i Microsoft Knowledge Base:
2442620 USB og SD lagringsmedier ReadyBoost til et SD-kort eller en flash-enhet

Egenskaper

Artikkel-ID: 2442580 - Forrige gjennomgang: 20. september 2013 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Service Pack 1
  • Windows Vista Ultimate
Nøkkelord: 
kbstepbystep kbmt KB2442580 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2442580

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com