Der vises en fejlmeddelelse, når du forsøger at åbne et dokument i Word: "Filen indeholder brugerdefinerede XML-elementer, som ikke længere understøttes af Word".

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 2445062 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Symptomer

Forestil dig følgende situation: Du forsøger at åbne et dokument i Microsoft Office Word 2007, Microsoft Word 2010 eller Microsoft Word 2013 i et af følgende filformater:
 • Word-dokument (.docx)
 • Word-dokument med aktiverede makroer (.docm)
 • Word-skabelon (.dotx)
 • Word-skabelon med aktiverede makroer (.dotm)
 • Word XML-dokument (.xml)
 • Word 2003 XML-dokument (.xml)
Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at åbne dokumentet i Word 2007, Word 2010 eller Word 2013:
Filen indeholder brugerdefinerede XML-elementer, som ikke længere understøttes af Word. Hvis du gemmer denne fil, fjernes disse brugerdefinerede XML-elementer permanent.

Når du derefter klikker på OK, vises de brugerdefinerede XML-elementer ikke.

Bemærk! I Microsoft Word 2013 vises fejlmeddelelsen i forbindelse med følgende filformater ud over de tidligere nævnte filformater:
 • Word 97-2003-dokument (.doc)
 • Word-websider (.html)
 • RTF-format (.rtf)

Yderligere Information

Microsoft Word-versioner, som er distribueret efter den 10. januar 2010, kan ikke længere læse brugerdefinerede XML-elementer, der er indeholdt i .docx-, .docm-, .dotx-, .dotm- eller .xml-filer. Det er stadig muligt at åbne filerne i de nye versioner af Word 2007, Word 2010 og Word 2013, men eventuelle brugerdefinerede XML-elementer fjernes.

Brugerdefineret XML-elementer i et Word-dokument vises som lyserøde kodenavne (standardfarven) omkring tekst i et dokument.

Skjul billedetUdvid billedet
2818277


Fjernelsen af brugerdefinerede XML-elementer er resultatet af en amerikansk retskendelse fra den 22. december 2009. Kunder, der køber en Word 2007-, Word 2010- eller Word 2013-licens fra Microsoft efter den 10. januar 2010 til brug i USA og områder tilhørende USA, er forpligtet til at bruge opdateret software, som ikke indeholder bestemt brugerdefineret XML-kodning.

Følgende funktioner i Word berøres ikke af opdateringen:
 • Indholdskontrolelementer berøres ikke. Indholdskontrolelementer er en fælles metode til at strukturere dokumentindhold og knytte indhold til brugerdefinerede XML-dele.
 • Åbne XML-standarder (alle ECMA- og ISO-versioner) berøres ikke.
 • Brugerdefineret XML-kode, der er gemt i Word 97-2003-filer (.doc), berøres ikke.
 • Bånd-XML og båndudvidelse berøres ikke.
 • Brugerdefinerede XML-dele berøres ikke. Du kan finde flere oplysninger om brugerdefinerede XML-dele på følgende MSDN-websted: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb608618.aspx.
 • Objektmodellen i Word berøres ikke. Visse objektmodelmetoder, som anvender brugerdefineret XML-kode, giver muligvis anderledes resultater.
  • Det er fortsat muligt at bruge TransformDocument-metoden, men eventuel XML-kode i det transformerede dokument fjernes.
  • Det er fortsat muligt at bruge InsertXML-metoden, men eventuel brugerdefineret XML-kode fjernes, før indholdet indsættes.


Bemærk! Hvis du udvikler en løsning, som anvender brugerdefineret XML-kode, skal du være opmærksom på, at brugerdefineret XML-kode ikke længere understøttes. I mange af de scenarier, hvor der tidligere har været anvendt brugerdefineret XML-kode, er det muligt at anvende alternative teknologier, f.eks. indholdskontrolelementer, formularfelter og bogmærker i Word 2007, Word 2010 og Word 2013. Som beskrevet i nedenstående artikler giver indholdskontrolelementer og andre teknologier, f.eks. bogmærker, udviklere mulighed for at oprette strukturerede dokumenter og tildele vilkårlige værdier til struktureret indhold. Disse vilkårlige værdier kan bruges til at tildele semantisk mening til dele af indholdet.

Du kan finde flere oplysninger om indholdskontrolelementer på følgende Microsoft-websider:
Oprettelse af Word 2007-skabeloner ved hjælp af programmering. Siden er evt. på engelsk.
Oprettelse af Word 2007-dokumentskabeloner ved hjælp af indholdskontrolelementer. Siden er evt. på engelsk.
Tilknytning af Word 2007-indholdskontrolelementer til brugerdefineret XML-kode ved hjælp af XMLMapping-objektet. Siden er evt. på engelsk.
Sådan bindes et indholdskontrolelement til en node i datalageret. Siden er evt. på engelsk.
Anvendelse af bundne indholdskontrolelementer. Siden er evt. på engelsk.
Metode til nem samling af flere Word-dokumenter. Siden er evt. på engelsk.
Oprettelse af databundne indholdskontrolelementer ved hjælp af Open XML SDK og LINQ til XML. Siden er evt. på engelsk.

Referencer

978951 Beskrivelse af opdateringen til Word 2003 og Word 2007 fra januar 2010. Artiklen er evt. på engelsk. . Artiklen er evt. på engelsk.
2445060 Brugerdefineret XML-tilknytning fjernes, når du åbner et dokument i Word 2010. Artiklen er evt. på engelsk. . Artiklen er evt. på engelsk.
2761189Brugerdefineret XML-kode fjernes, når du åbner et dokument i Word 2013. Artiklen er evt. på engelsk.
Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 2445062 - Seneste redigering: 15. februar 2013 - Redigering: 2.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Word 2010
 • Microsoft Word 2013
Nøgleord: 
KB2445062

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com