Office 2010:n asennus pysähtyy vaiheeseen 4/4 ja seuraava virhesanoma tulee näyttöön: "Microsoft Officen asentamisessa ilmeni ongelma"

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2445957 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Microsoft Office Home and Student 2010:n tai Microsoft Office Home and Business 2010:n asennus saattaa pysähtyä vaiheeseen 4/4 ja seuraava virhesanoma saattaa tulla näyttöön:

Sovelluksen Microsoft Office <versio> 2010 asennuksessa oli ongelma: Microsoft Officen asentamisessa ilmeni ongelma. Yritä suorittaa asennusohjelma uudelleen. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Microsoftin tuotetukeen.

Huomautus Tämä ongelma saattaa ilmetä myös Office Starter 2010:tä käytettäessä.

Syy

Virhesanoma koskee nimenomaan pika-asennuksia, ja se voi ilmetä, jos AppData-merkkijonoarvo ei osoita oikeaan sijaintiin seuraavassa rekisterin aliavaimessa:

HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders


Arvon tulee osoittaa sijaintiin %USERPROFILE%\Application Data Windows XP:ssä ja sijaintiin %USERPROFILE%\AppData\Roaming Windows Vistassa tai Windows 7:ssä.

Ratkaisu

Jos asennat Office Home and Student 2010:tä tai Office Home and Business 2010:tä, kokeile tässä osassa eriteltyä tapaa. Jos ongelma ei poistu, siirry tämän artikkelin kiertotapaa käsittelevään osaan ja käytä tavanomaisempaa asennustapaa näille Office-versioille.

Tapa 1: Windows-rekisterin muokkaaminen

Tärkeää Tässä osassa, tavassa tai tehtävässä olevissa vaiheissa kerrotaan, miten rekisteriä muokataan. Vakavia ongelmia saattaa kuitenkin ilmetä, jos rekisteriä muokataan virheellisesti. Varmista siis, että noudatat ohjeita huolellisesti. Varmuuskopioi rekisteri varmuuden vuoksi ennen sen muokkaamista. Tällöin voit palauttaa sen, jos ongelmia ilmenee. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta ja palauttamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322756 Rekisterin varmuuskopioiminen ja palauttaminen Windowsissa

Jos haluat, että tämä ongelma korjataan puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat korjata tämän ongelman mieluummin itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestaniJos haluat, että tämä ongelma korjataan automaattisesti, napsauta Fix it -ratkaisun painiketta tai linkkiä. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata sitten ohjatun Fix it -toiminnon ohjeita.


Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50605

Huomautuksia
 • Tämä ohjattu toiminto saattaa olla vain englanninkielinen. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.
 • Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, tallenna Fix it -ratkaisu muistitikkuun tai CD-levylle ja suorita se sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.
Oliko näistä tiedoista hyötyä? Lähetä meille palautetta


Haluan korjata ongelman itse

Näytä tai piilota yksityiskohtaiset tiedot napsauttamalla tätä

Tarkista, onko ongelma korjattu. Jos ongelma on korjattu, sinun ei tarvitse tehdä muita tässä osassa kuvattuja toimia. Jos ongelmaa ei ole korjattu, voit ottaa yhteyttä tukeen.

Workaround

Voit välttää pika-asennusvirheet käyttämällä MSI-tiedostoa ja suorittamalla tavanomaiset Microsoft Office Home and Student 2010- tai Microsoft Office Home and Business 2010 -asennustoimenpiteet.

Tärkeää Microsoft Office Starter 2010:tä ei voi asentaa MSI-tiedoston avulla. Et voi ratkaista ongelmaa tämän osan toimenpiteillä, jos yrität käyttää Office Starter 2010:tä tai asentaa sen tietokoneeseen.

Vaihe 1: Poista Microsoft Office Click-to-Run 2010 (pika-asennus)

 1. Napsauta Käynnistä-painiketta.
 2. Valitse Kaikki ohjelmat ja avaa sitten Apuohjelmat-kansio (voit ohittaa tämän vaiheen Windows XP:ssä).
 3. Valitse Suorita ja napsauta sitten jotakin kohtaa Avaa-ruudussa.
 4. Kirjoita appwiz.cpl ja valitse sitten OK.
 5. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Microsoft Office 2010:n pika-asennusversio.
 6. Valitse Poista asennus (tai Poista Windows XP:ssä) ja valitse sitten Kyllä.

Vaihe 2: Lataa ja asenna MSI-tiedosto

Huomautus Voit ladata täyden MSI-tiedoston jälleenmyyntiversion verkosta VAIN, jos olet ostanut Office 2010:n verkosta ja antanut Windows Live ID:n.
 1. Avaa tili Windows Live ID -tunnistetiedoilla.
 2. Jos olet jos kirjautunut sisään, sinun on napsautettava näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Oma tili -valintaa. Jos et ole kirjautunut sisään, anna Windows Live ID -tunnistetiedot.
  Tärkeää Sinun on annettava sama Windows Live ID, jota käytit ostaessasi Office 2010:n verkosta.

 3. Kun olet kirjautunut sisään, etsi ostamasi Office 2010 -versio ja valitse sitten Lataa.
  Huomautus Nämä tiedot sijaitsevat Oma tili -osassa.

  Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
  2657699


 4. Valitse seuraavassa näytössä LisäasetuksetLATAA NYT -painikkeen alta.

  Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
  2657700


 5. Lataa asianmukainen MSI-tiedosto valitsemalla 32- tai 64-bittinen versio. Tiedoston koko on noin 600 Mt.

  Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
  2657701


 6. Kun tiedosto on ladattu, asenna Office 2010 suorittamalla tiedosto.

Suositukset

Lisätietoja Office 2010:n pika-asennuksesta:Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa tämän artikkelin avulla, kokeile jotakin seuraavista tukivaihtoehdoista:
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2445957 - Viimeisin tarkistus: 21. lokakuuta 2012 - Versio: 5.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Office Starter 2010
 • Microsoft Office Home and Student 2010
 • Microsoft Office Home and Business 2010
Hakusanat: 
kbmsifixme kbfixme kbcip KB2445957

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com