Καταγράφεται το Αναγνωριστικό συμβάντος 4999 όταν η υπηρεσία Exchange αλληλογραφίας υποβολή διακόπτεται κατά διαστήματα σε ένα διακομιστή γραμματοκιβωτίου του Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2447629 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Η υπηρεσία υποβολής Microsoft Exchange (MSExchangeMailSubmission.exe) μπορεί να διακοπεί κατά διαστήματα σε ένα διακομιστή γραμματοκιβωτίου του Microsoft Exchange Server 2010. Επιπλέον, καταγράφεται το ακόλουθο συμβάν στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής:

Όνομα καταγραφής: εφαρμογή
Προέλευση συμβάντος: Κοινή MSExchange
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 4999
Κατηγορία εργασιών: Γενικά
Επίπεδο: σφάλμα
Περιγραφή:
Έκθεση Watson να αποστέλλονται για αναγνωριστικό διεργασίας: <process id="">, με παραμέτρους: E12, <type> <version number="">, MSExchangeMailSubmission, M.Exchange.StoreProvider, M.M.MapiEventManager.SaveWatermarks, M.Mapi.MapiExceptionArgument, 69 c 9, <version number="">.</version></version></type></process>
ErrorReportingEnabled: False

Όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα, υποβολή αλληλογραφίας διακοπεί μέχρι να γίνει επανεκκίνηση της υπηρεσίας ανταλλαγής αλληλογραφίας υποβολής.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ένα νήμα καθημερινή συντήρηση εκτελείται για να ενημερώσετε τα υδατογραφήματα αδράνειας γραμματοκιβώτια. Εάν μια βάση δεδομένων διακομιστή γραμματοκιβωτίου του Exchange Server 2010 έχει καμία γραμματοκιβώτια χρήστη ή δεν υπάρχει ενεργό γραμματοκιβώτια, ενδέχεται να διακοπεί η υπηρεσία ανταλλαγής αλληλογραφίας υποβολής.

ΣημείωσηΥδατογράφημα είναι ένα σημείο ελέγχου που υποδεικνύει το τελευταίο συμβάν γραμματοκιβώτιο που παρουσιάστηκε. Μια λίστα υδατογράφημα βοηθά τους καταναλωτές συμβάντων διατηρούν μια εγγραφή γραμματοκιβωτίου συμβάντα που παρουσιάστηκαν.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2529939Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 3 για Exchange Server 2010 Service Pack 1

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2447629 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbmt KB2447629 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2447629

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com