Ένας χρήστης του Office Communicator 2007 R2 λαμβάνει μια πρόσκληση για την επιφάνεια εργασίας κοινής χρήσης, ακόμη και αν ο χρήστης έχει ήδη συνδεθεί στη διάσκεψη

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2447997 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο:
  • Είστε χρήστης του Microsoft Office Communicator 2007 R2. Ένας χρήστης του Microsoft Lync 2010 προσκαλεί να συμμετάσχετε σε μια διάσκεψη.
  • Συμμετοχή στη διάσκεψη ως επισκέπτης χρησιμοποιώντας Lync εφαρμογής Web.
  • Καλείτε εκτός του αριθμού Director προς τα μέσα κλήσης (DID) από Lync εφαρμογής Web.
  • Μπορείτε να απαντήσετε στην κλήση χρησιμοποιώντας το σημείο κατάληξης του Office Communicator 2007 R2. Το σημείο κατάληξης του Office Communicator 2007 R2 προστίθεται στη διάσκεψη του ήχου μόνο σε λειτουργία.
  • Ο χρήστης Lync 2010 προσθέτει κοινή χρήση επιφάνειας εργασίας στη διάσκεψη.
Σε αυτό το σενάριο, λαμβάνετε μια πρόσκληση για κοινή χρήση με το σημείο κατάληξης Communicator 2007 R2 επιφάνεια εργασίας. Εάν αποδεχτείτε την πρόσκληση, μπορείτε να συμμετάσχετε στη διάσκεψη με όλες τις καταστάσεις λειτουργίας. Ωστόσο, έχετε ήδη συνδεθεί στη διάσκεψη του ήχου μόνο σε λειτουργία. Επομένως, η πρόσκληση δεν αποστέλλονται στο τελικό σημείο Communicator 2007 R2.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση:
2291453Περιγραφή του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για Communicator 2007 R2: Νοεμβρίου 2010

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2447997 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Communicator 2007 R2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbhotfixrollup kbexpertiseinter kbmt KB2447997 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2447997

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com