Τρόπος απενεργοποίησης μιας υπηρεσίας ή συσκευής που αποτρέπει την εκκίνηση των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 244905 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000.Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου, 2010.Για ναWindows 2000 τερματισμός υποστήριξης Solution Centerείναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στοΗ πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν μια υπηρεσία ή ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής ξεκινά αυτόματα και δεν είναι συμβατό με την τρέχουσα έκδοση των Windows, η υπηρεσία ή το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής ενδέχεται να μην επιτρέπει στα Windows να εξακολουθήσουν να λειτουργούν μέχρι να τερματίσετε την υπηρεσία ή να απενεργοποιήσετε το παλιό πρόγραμμα οδήγησης συσκευής.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει, εάν το υλικό ή λογισμικό έχει εγκατασταθεί που εγκαθιστά μια συσκευή ή υπηρεσία που δεν είναι συμβατή με την τρέχουσα έκδοση των Windows.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ξεκινήστε την Κονσόλα αποκατάστασης και συνδεθείτε στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα:
 1. Ξεκινήστε τον υπολογιστή σας με τις δισκέτες εκκίνησης των Windows ή με το CD-ROM των Windows, εάν ο υπολογιστής σας υποστηρίζει εκκίνηση από τη μονάδα CD-ROM.
 2. Όταν τοΚαλώς ορίσατε στο πρόγραμμα Εγκατάστασης (Welcome to Setup)παράθυρο διαλόγου εμφανίζεται, πιέστε το πλήκτρο R για να επιδιορθώσετε και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο C, για να ξεκινήσετε την Κονσόλα αποκατάστασης.
 3. Επιλέξτε να εγκαταστήσετε τα Windows και να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας με το λογαριασμό Administrator.
 4. Από το φάκελο % SystemRoot%\System32 στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστεlistsvcκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
 5. Εντοπίστε την υπηρεσία ή το πρόγραμμα οδήγησης που προκαλεί το ζήτημα από τη λίστα που παρέχεται.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιλέγοντας το λάθος υπηρεσία ή συσκευή θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα.
 6. TYPEΑπενεργοποίηση (Disable)Servicename(όπουServicenameείναι το όνομα της υπηρεσίας), και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤοΑπενεργοποίηση (Disable)η εντολή εκτυπώνει τον παλιό τύπο_εκκίνησης της υπηρεσίας πριν από την επαναφορά στην τιμή SERVICE_DISABLED. Πρέπει να καταγράψετε τον παλιό τύπο_έναρξης, σε περίπτωση που χρειαστεί να επανενεργοποιήσετε την υπηρεσία.
 7. TYPEΈξοδος (Exit), και ο υπολογιστής επανεκκινείται αυτόματα. Αφήστε τον υπολογιστή να ξεκινήσει κανονικά.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση ή τη χρήση της κονσόλας ανάκτησης, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
229716Περιγραφή της Κονσόλας αποκατάστασης (Recovery Console) των Windows 2000

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 244905 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbprb kbmt KB244905 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:244905

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com