Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MAPI για να ορίσετε το Outlook 2003 για χρήση με το Exchange Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2449616 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε το API ανταλλαγής μηνυμάτων (MAPI) για να ρυθμίσετε το Microsoft Office Outlook 2003 για να συνδεθείτε στο Microsoft Exchange Online σε περιβάλλον Microsoft Office 365, η σύνδεση MAPI δεν μπορεί να λειτουργήσει.

ΑΙΤΙΑ

Το Outlook 2003 δεν είναι ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποστηρίζονται για σύνδεση με το Exchange Online γραμματοκιβώτια χρησιμοποιώντας MAPI του Office 365.

Σημείωση Το Outlook 2003 υποστηρίζεται για σύνδεση με το Exchange Online γραμματοκιβώτια χρησιμοποιώντας το Post Office Protocol (POP) ή πρωτόκολλα Internet Message Access Protocol (IMAP).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις συστήματος για το Office 365, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2449616 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 10.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m kbmt KB2449616 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2449616

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com