Τρόπος: Χρήση δέσμης ενεργειών για την αλλαγή των δικαιωμάτων μητρώου από τη γραμμή εντολών

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 245031 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης μιας δέσμης ενεργειών για να αλλάξετε τα δικαιώματα που ορίζονται σε ένα κλειδί μητρώου από μια γραμμή εντολών, χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα Regini.exe που περιλαμβάνεται στα Microsoft Windows NT Server 4.0 Resource Kit. Το Resource Kit είναι ένα ξεχωριστό προϊόν που μπορείτε να αγοράσετε από τη Microsoft.

Περισσότερες πληροφορίες

Προσοχή: Όταν χρησιμοποιείτε μια δέσμη ενεργειών για να αλλάξετε τα δικαιώματα μητρώου, μπορείτε να αντικαταστήσετε ολόκληρο το σύνολο του τρέχοντα δικαιώματα που ορίζονται σε ένα κλειδί μητρώου. Για παράδειγμα, εάν έχετε τέσσερις τύπους χρηστών των οποίων τα δικαιώματα που ορίζονται σε ένα κλειδί μητρώου συγκεκριμένης και μπορείτε να δημιουργήσετε και να εκτελέσετε ένα αρχείο δέσμης ενεργειών που αλλάζει τα δικαιώματα για τρεις μόνο από τους τέσσερις τύπους χρηστών, οι πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του τέταρτου διαγράφεται.

Για να χρησιμοποιήσετε μια δέσμη ενεργειών για να αλλάξετε τα δικαιώματα που ορίζονται σε ένα κλειδί μητρώου από μια γραμμή εντολών:

 1. Εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση του στον πόρο του Windows NT Server 4.0 Kit.
 2. Δημιουργήστε ένα αρχείο δέσμης ενεργειών που περιέχει τις εντολές αλλαγής:
  1. Ξεκινήστε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου (όπως το Σημειωματάριο (Notepad)).
  2. Πληκτρολογήστε τα κλειδιά μητρώου και τα κατάλληλα δικαιώματα, με την ακόλουθη μορφή
   \Registry\hive\key [δικαιώματα]
   όπου η ομάδα είναι το όνομα της ομάδας μητρώου, το κλειδί είναι το όνομα του μητρώου κλειδιού και [δικαιώματα] είναι η δυαδική μορφή αριθμού των δικαιωμάτων.

   Για παράδειγμα, για να τροποποιήσετε το κλειδί μητρώου HKEY_LOCAL_MACHINE\Software δίνουν διαχειριστών της ομάδας και του δημιουργού/κατόχου ομαδοποίηση Πλήρης έλεγχος δικαιωμάτων και η ομάδα Everyone ομάδα δικαιώματα ανάγνωσης, πληκτρολογήστε την ακόλουθη συμβολοσειρά:
   \Registry\Machine\Software [1 5 8]
   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να πληκτρολογήσετε τα δικαιώματα στη δυαδική μορφή αριθμού. Θα πρέπει να αναφέρονται επίσης την ομάδα μητρώου με την προκαθορισμένη μορφή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να αναφερθείτε σε μια ομάδα μητρώου σε ένα αρχείο δέσμης ενεργειών και τον δυαδικοί αριθμοί για τους διάφορους τύπους δικαιωμάτων, ανατρέξτε στην ενότητα "Αναφορά ομάδων μητρώου και δυαδικός αριθμός απεικόνιση για δικαιώματα" αυτού του άρθρου.
  3. Αποθηκεύστε και κλείστε το αρχείο δέσμης ενεργειών.
 3. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή σε μια γραμμή εντολών και κατόπιν πιέστε το πλήκτροENTER
  REGINI [-m \\όνομα_υπολογιστή] scriptname
  όπου το Όνομα_υπολογιστή είναι το όνομα του υπολογιστή και scriptname είναι το όνομα του αρχείου δέσμης ενεργειών που μόλις δημιουργήσατε.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Χρησιμοποιήστε την επιλογή -m μόνο κατά την επεξεργασία του μητρώου ενός απομακρυσμένου υπολογιστή. Φροντίστε να συμπεριλάβετε ολόκληρη τη διαδρομή προς το αρχείο δέσμης ενεργειών.
Αναφορά ομάδων μητρώου και δυαδικού αριθμού απεικόνιση για δικαιώματα

Αναφέρεται στις ομάδες μητρώου, όπως φαίνεται παρακάτω:
 HKEY_LOCAL_MACHINE - \Registry\Machine
 HKEY_USERS - \Registry\Users
 HKEY_CURRENT_USER - \Registry\User\User_SID (where User_SID is the current user's security identifier)
				
Τα δικαιώματα και τους δυαδικού αριθμού αναπαραστάσεις είναι οι εξής:
Administrator Full 1
Administrator R 2
Administrator RW 3
Administrator RWD 4
Creator Full 5
Creator RW 6
World Full 7
World R 8
World RW 9
World RWD 10
Power Users Full 11
Power Users RW 12
Power Users RWD 13
System Op Full 14
System Op RW 15
System Op RWD 16
System Full 17
System RW 18
System R 19
Administrator RWX 20
				
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα Regdmp, επίσης περιλαμβάνεται στο Resource Kit, για να αποκτήσετε τα τρέχοντα δικαιώματα ενός κλειδιού μητρώου στη δυαδική μορφή αριθμού.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 245031 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB245031 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:245031

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com