Μήνυμα λάθους: Δεν επιτρέπεται Η πρόσβαση. Να μη διαθέτει δικαιώματα ή το αρχείο είναι σε χρήση

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 245068 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να διαγράψετε ένα αρχείο, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Date Timestamp Error IUCTL Failed to download iuident.cab from http://www.windowsupdate.com/v4/ to C:\Program Files\WindowsUpdate\V4\temp Error 0x80070005: Access is denied. Δεν έχετε δικαιώματα ή το αρχείο είναι σε χρήση.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει, εάν το αρχείο που θέλετε να διαγράψετε είναι σε χρήση ή να έχει καταστραφεί ή εάν δεν έχετε δικαιώματα για να αλλάξετε το αρχείο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το θέμα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα συστήματος αρχείων NTFS:
  1. Στην Εξερεύνηση των Windows NT, κάντε δεξιό κλικ στο αρχείο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
  2. Στο διακομιστήSecurityκαρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπίΔικαιώματα.
  3. ΣτοΟ τύπος της Accessπλαίσιο, κάντε κλικ στο κουμπίΑλλαγή.
 2. Εάν τα δικαιώματά σας είναι σωστές, αλλά και πάλι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο αρχείο, χρησιμοποιείτε βοηθητικό πρόγραμμα χειρισμού των εσωτερικά στοιχεία συστήματα για να αντιμετωπίσετε το ζήτημα με αυτό το αρχείο. Το βοηθητικό πρόγραμμα χειρισμού Παραθέτει πληροφορίες σχετικά με αρχεία και ανοικτούς δείκτες χειρισμού. Για να αποκτήσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα, λήψη από την ακόλουθη τοποθεσία της στοιχεία εσωτερικής δομής Systems στο Web:
  http://TechNet.Microsoft.com/en-us/Sysinternals/bb896655.aspx
Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 245068 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB245068 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:245068

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com