Start het hulpprogramma Feedback verzenden in Internet Explorer 9 bèta niet op een computer waarop een 64-bits versie van Windows wordt uitgevoerd en waarop Windows Live Essentials 2011 geïnstalleerd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2452648 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario:
  • U kunt Windows Live Essentials 2011 installeren op een computer waarop een 64-bits versie van Windows en Windows Internet Explorer 9 bèta geïnstalleerd heeft.
  • U probeert met het hulpprogramma Feedback verzenden in Internet Explorer 9 bèta.
In dit scenario de Feedback verzenden hulpprogramma start niet en verschijnt het volgende foutbericht:
Installeer de Windows Live ID Sign-in Assistant
Daarnaast bevat het venster fout bericht de volgende koppeling:
De Windows Live ID Sign-In Assistant ophalen
Wanneer u probeert te downloaden en installeren van Windows Live ID Sign-In Assistant van de koppeling, wordt u gewaarschuwd hebben al een recentere versie geïnstalleerd.

Oorzaak

Dit probleem treedt op vanwege een wijziging aan de Windows Live ID Sign-in Assistant voor Windows Live Essentials 2011. Deze wijziging moet toepassingen die gebruikmaken van Windows Live ID Sign-in Assistant verwijzen naar het volledige pad van de vereiste DLL-bestanden. Het hulpprogramma Feedback verzenden in Internet Explorer 9 bèta gebruik echter niet het volledige pad van de vereiste DLL-bestanden. Daarom probeert de 32-bits versie van het hulpprogramma Feedback verzenden naar een 64-bits DLL te laden. Dit probleem veroorzaakt een fout die wordt geïnterpreteerd als een Windows Live ID Sign-in Assistant niet geïnstalleerd.

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer 9.

Internet Explorer downloaden


Eigenschappen

Artikel ID: 2452648 - Laatste beoordeling: maandag 5 december 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Internet Explorer 9 Beta
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix atdownload kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2452648 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2452648

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com