Τρόπος ενεργοποίησης της καταγραφής για ρύθμιση παραμέτρων ασφάλειας Client επεξεργασίας στα Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 245422 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Σημαντικό: Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με την τροποποίηση του μητρώου. Πριν να τροποποιήσετε το μητρώο, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και ότι γνωρίζετε τον τρόπο επαναφοράς του μητρώου, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο θέμα. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και επεξεργασίας του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
256986Περιγραφή του μητρώου των Microsoft Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ενεργοποίησης της καταγραφής εξόδου για το στοιχείο Microsoft προγράμματος πελάτη ρύθμισης παραμέτρων ασφαλείας των Windows 2000 (γνωστό και ως "SceCli") κατά την επεξεργασία της πολιτικής ομάδας. Το πρόγραμμα-πελάτης ρύθμισης παραμέτρων ασφαλείας ρυθμίζει τα δικαιώματα χρήστη, τις ιδιότητες μέλους ομάδας και πολιτικής ασφαλείας, (για παράδειγμα, τον κωδικό πρόσβασης λογαριασμό ή την πολιτική περιορισμών) που έχουν οριστεί χρησιμοποιώντας την πολιτική ομάδας.

Περισσότερες πληροφορίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν χρησιμοποιείτε σωστά τον Επεξεργαστή μητρώου, μπορεί να προκαλέσετε σοβαρά προβλήματα, τα οποία ίσως απαιτήσουν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα θέματα που προκύπτουν από την εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) είναι δυνατό να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) με δική σας ευθύνη.

Για να ρυθμίσετε την καταγραφή εξόδου προγράμματος-πελάτη ρύθμισης παραμέτρων ασφαλείας:
 1. Ξεκινήστε τον επεξεργαστή μητρώου (registry editor) (Regedt32.exe).
 2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο εξής κλειδί στο μητρώο:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\GPExtensions\ {827D319E-6EAC-11 D 2-A4EA-00C04F79F83A}.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το προαναφερόμενο κλειδί μητρώου αποτελεί μία διαδρομή, έχει γίνει αναδίπλωση κειμένου για εύκολη ανάγνωση.

 3. Στο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη τιμής, και στη συνέχεια προσθέστε την ακόλουθη τιμή μητρώου:
  Όνομα τιμής:ExtensionDebugLevel
  Τύπος δεδομένων: DWORD
  Η τιμή δεδομένων: 2
 4. Κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου.
Για να δημιουργήσετε αμέσως καταγραφής εξόδου, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή σε μια γραμμή εντολών του προγράμματος-πελάτη:
secedit /refreshpolicy machine_policy /enforce
Κατά την εκτέλεση αυτής της εντολής, δημιουργείται το αρχείο Winlogon.log με τοφάκελος_WindowsΦάκελος \Security\Logs.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 245422 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhowto kbmt KB245422 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:245422

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com