Μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να προσθέσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξωτερικών στη λίστα ασφαλή αποστολέα στο OWA σε περιβάλλον Exchange Server 2010 SP1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2457688 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Δημιουργία χρήστη με δυνατότητα αλληλογραφίας που έχει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξωτερικών σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1). Δοκιμάστε να προσθέσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξωτερικό λίστα ασφαλή αποστολέα στο Outlook Web Access (OWA). Σε αυτήν την περίπτωση, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Αυτή η λειτουργία αποτυγχάνει με το παρακάτω σφάλμα ιδιοτήτων απέτυχε η επικύρωση. Η ιδιότητα = TrustedSendersAndDomains (System.String) σφάλμα = "<external e-mail="" address="">" της εταιρείας σας και δεν είναι δυνατό να προστεθεί ασφαλών αποστολέων και παραληπτών.</external>

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει επειδή τη διεύθυνση e-mail εξωτερικό αντιμετωπίζονται ως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εσωτερικής.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2529939Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 3 για Exchange Server 2010 Service Pack 1

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2457688 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbhotfixrollup kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2457688 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2457688

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com