Καθυστέρηση προβολής κοινόχρηστων στοιχείων σε έναν υπολογιστή με Microsoft Windows 98 από έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 245800 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να προβάλετε τη λίστα κοινόχρηστο υπολογιστή σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Microsoft Windows 98 από έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 2000, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μια καθυστέρηση έως 30 δευτερόλεπτα. Αυτή η καθυστέρηση παρουσιάζεται μόνο όταν κάνετε περιήγηση απευθείας στο όνομα του υπολογιστή. Εάν μεταβείτε σε ένα όνομα κοινόχρηστου στοιχείου (για παράδειγμα, \\Όνομα υπολογιστή\Όνομα κοινόχρηστου στοιχείου), δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση. Αυτό το ζήτημα προκύπτει όταν προσπαθείτε να προβάλετε τα κοινόχρηστα στοιχεία, χρησιμοποιώντας μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPE\\Όνομα υπολογιστή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
  • Κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείοΘέσεις δικτύου (My Network Places)στην επιφάνεια εργασίας, κάντε κλικ στο κουμπίΑναζήτηση υπολογιστών, πληκτρολογήστε το όνομα του υπολογιστή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΑναζήτηση τώρα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει κατά τον έλεγχο του υπολογιστή σας που βασίζεται στα Windows 2000 για να προσδιορίσετε εάν οι προγραμματισμένες εργασίες είναι ενεργοποιημένη στον υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 98.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 245800 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnetwork kbprb kbmt KB245800 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:245800

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com