Παρουσιάζεται απώλεια μνήμης στην υπηρεσία Exchange πρόσβασης υπολογιστή-πελάτη RPC σε διακομιστές Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2458543 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Παρουσιάζεται απώλεια μνήμης στην υπηρεσία πρόσβασης πελάτη Microsoft Exchange RPC σε διακομιστές Microsoft Exchange Server 2010. Όταν παρουσιάζεται διαρροή μνήμης, ο μετρητής επιδόσεων "\Process (Microsoft.Exchange.RpcClientAccess.Service) \Private Bytes" διατηρεί αύξηση. Στην περίπτωση αυτή, η διαρροή μνήμης προκαλεί πίεση μνήμης σε όλους τους διακομιστές. Για παράδειγμα, η υπηρεσία RPC πρόσβασης πελάτη του διακομιστή γραμματοκιβωτίου προκαλεί πίεση μνήμης στην υπηρεσία Microsoft Exchange Information Store. Η πίεση μνήμης μειώνει την αποτελεσματικότητα των προσωρινή αποθήκευση χώρος αποθήκευσης πληροφοριών. Επομένως, μειώνει τις επιδόσεις του διακομιστή γραμματοκιβωτίου.

ΣημείωσηΑυτής της διαρροής μνήμης είναι ταχύτερη όταν ένας διακομιστής Exchange Server 2010 χρησιμοποιείται με το BlackBerry Enterprise Server (BES).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2529939Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 3 για Exchange Server 2010 Service Pack 1

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2458543 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbsurveynew kbmt KB2458543 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2458543

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com