Project 2000: #ERROR waarde in een cel

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 245863 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

In Microsoft Project wordt in het tabelgedeelte van de weergave van een taak, resource of gebruik, er een #ERROR waarde in een of meer cellen.

Oorzaak

Dit probleem treedt op wanneer u een aangepast veld bevat een waarde die is niet geldig of is groter dan de toegestane limiet.

Workaround

U kunt dit probleem omzeilen, gebruik de juiste methode voor uw situatie.

Methode 1: Waarden groter zijn dan de maximaal toegestane waarde

Als u een formule en de waarde #ERROR wordt weergegeven, omdat de waarden groter zijn dan de maximale waarde die in een veld, deelt het resultaat van de formule voor het verminderen van de waarden van de getallen onder de limiet.

Bijvoorbeeld, als u een formule in het veld Duur1 die gelijk is aan het veld duur vermenigvuldigd met 35,000, de duur veld gelijk is aan #ERROR als de waarde in het veld Duur1 onderneming groter dan 72,270 dagen is. U kunt de waarde delen door een factor, bijvoorbeeld 100 waarden die onder het maximum van 72,270 worden onderhouden. U moet er rekening mee dat de waarden in dit veld 100 keer groter is dan wat wordt weergegeven. Hier volgt een voorbeeld:
([Duur] * 35000) / 100

Methode 2: Deling door nul

Als u een formule gebruiken en de waarde #ERROR wordt weergegeven, omdat een functie is een waarde te delen door nul, wordt de functie IIF gebruiken om een waarde die u in plaats van de waarde van #ERROR kiest weer te geven.

Bijvoorbeeld als u een aangepaste functie in het veld getal1 die kosten door de werkelijke kosten van elkaar scheidt hebben, wordt de waarde #ERROR wanneer u het veld Werkelijke kosten gelijk is aan nul. U kunt een IIF-functie gebruiken om nul wanneer het veld Werkelijke kosten gelijk is aan nul en de waarde van kosten gedeeld door de werkelijke kosten wanneer het veld Werkelijke kosten niet nul is. Hier volgt een voorbeeld:
IIf ([werkelijke kosten] = 0, 0, [vaste kosten] \ [werkelijke kosten])

Meer informatie

Klik voor meer informatie over mogelijke oorzaken en oplossingen voor het bericht #ERROR Help bij Microsoft Project op de Help menu, typt u juiste voorwaarden voor #ERROR in aangepaste velden in de Office-assistent of de Antwoordwizard en klikt u vervolgens op Zoeken het onderwerp weergeven.

Eigenschappen

Artikel ID: 245863 - Laatste beoordeling: maandag 29 april 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Project 2000 Standard Edition
  • Microsoft Office Project Professional 2007
  • Microsoft Office Project Professional 2003
  • Microsoft Office Project Standard 2007
  • Microsoft Office Project Standard 2003
  • Microsoft Project 2002 Standard Edition
  • Microsoft Project 2002 Professional Edition
  • Microsoft Project Professional 2010
  • Microsoft Project Server 2010
  • Microsoft Project Standard 2010
Trefwoorden: 
kbpending kbprb kbmt KB245863 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 245863

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com