PRJ2000: Valoare #ERROR într-o celulă

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 245863 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

În Microsoft Project, în partea de masă a o vizualizare Proiect activitate, resurse sau de utilizare, puteți vedea o valoare de #ERROR în una sau mai multe celule.

Cauză

Acest comportament se produce atunci când un câmp particularizat con?ine o valoare care fie nu este validă sau este mai mare decât limita admisibilă.

Remediere

Pentru a rezolva acest comportament, utilizați metoda potrivită pentru situația dumneavoastră.

Metoda 1: Valori sunt mai mari decât valoarea maximă permisă

Dacă utilizați o formulă și valoarea #ERROR este afișat pentru că valorile sunt mai mari decât valoarea maximă permisă într-un câmp, împărțiți rezultatul formulei pentru a reduce valorile de numere de sub limita.

De exemplu, dacă aveți o formulă în câmpul Duration1 egală cu câmpul durata înmulțită cu 35.000, câmpul durată egal #ERROR dacă valoarea din câmpul Duration1 este mai mare de 72,270 zile. Puteți împărți valoarea un factor, cum ar fi 100, pentru a menține valorile care sunt mai jos maxim de 72,270. Trebuie să rețineți că valorile din acest câmp sunt 100 de ori mai mare decât ceea ce este afișat. Următorul este un exemplu de acest lucru:
([Durata] * 35000) / 100

Metoda 2: Divizia de Zero

Dacă utilizați o formulă și valoarea #ERROR este afișat pentru că o funcție se împărțind o valoare zero, funcția IIF pentru a afișa o valoare care se alege în loc de valoarea #ERROR.

De exemplu, dacă aveți o funcție particularizată în câmpul Number1 , care împarte costul de costul real, veți primi valoarea #ERROR atunci când câmpul Cost real este egală cu zero. Puteți utiliza o funcție IIF pentru a afișa zero atunci când câmpul Cost real este egală cu zero, și afișa valoarea costurilor împarte costul real atunci când câmpul Cost real nu este zero. Următorul este un exemplu de acest lucru:
IIf ([costul real] = 0, 0, [fix Cost] \ [costul real])

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre posibilele cauze și soluții pentru mesaj #ERROR, faceți clic pe Ajutor Microsoft Project pe ajutor meniu, tip corect #ERROR condițiile în câmpuri particularizate în Asistentul Office sau expertul răspuns, și apoi faceți clic pe Căutare pentru a vizualiza subiect.

Proprietă?i

ID articol: 245863 - Ultima examinare: 29 aprilie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft Project 2000 Standard Edition
  • Microsoft Office Project Professional 2007
  • Microsoft Office Project Professional 2003
  • Microsoft Office Project Standard 2007
  • Microsoft Office Project Standard 2003
  • Microsoft Project 2002 Standard Edition
  • Microsoft Project 2002 Professional Edition
  • Microsoft Project Professional 2010
  • Microsoft Project Server 2010
  • Microsoft Project Standard 2010
Cuvinte cheie: 
kbpending kbprb kbmt KB245863 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 245863

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com