Windows NT 4.0 Service Pack 6a elérhetősége

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 246009 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU246009
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Lotus Notes programhoz való csatlakozási hiba megoldásaként a Microsoft kiadta a Windows NT 4.0 Service Pack 6 szervizcsomag frissített változatát, amelynek neve: Windows NT 4.0 Service Pack 6a. A Service Pack 6 szervizcsomag javításain kívül a Service Pack 6a a következőket tartalmazza:
 • A Winsock hiba megoldását, amely megakadályozza, hogy a Lotus Notes és más Winsock-alapú programok a kiszolgálóhoz csatlakozzanak, ha a felhasználó nem rendelkezik rendszergazdai jogosultságokkal. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  245678 A Winsock hibát jelez, amikor a felhasználó nem rendelkezik helyi adminisztrátori jogokkal
 • A Winver.exe módosított változatát, amellyel a felhasználók egyszerűen ellenőrizhetik, hogy a számítógépen a Service Pack 6 vagy a Service Pack 6a szervizcsomag fut-e.
 • A Microsoft Internet Information Server (IIS) 3.0 program naplókonvertálási segédprogramjának (Convlog.exe) módosítását.További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  245329 A Convlog.exe program a 2000. év dátumait 2028-as dátumokra konvertálja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • Az AppleTalk fájl (Sfmatalk.sys) módosítását, amelynek segítségével elkerülhető a „Leállítás 44” hibaüzenet megjelenése kék képernyőn, miközben AppleTalk hálózathoz vagy Apple nyomtatókiszolgálóhoz csatlakozunk. A hiba két eseményt indít el, amelyek közül az egyik mindig előbb fejeződik be. A hibaüzenet akkor jelenhet meg, ha a sorrend nem megfelelő.

További információ

Annak meghatározásához, hogy a számítógépen a Service Pack 6 vagy a Service Pack 6a szervizcsomag fut-e, tegye a következőket:
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
 2. A Megnyitás mezőbe írja be a winver parancsot, majd kattintson az OK gombra. Ha a Service Pack 6a szervizcsomag fut, a Névjegy párbeszédpanelen a következő szerepel:
  Microsoft(R) Windows NT (R)
  Verzió: 4.0 (Build: 1381: Service Pack 6)
  Copyright (C) 1981-1996 Microsoft Corp
  Módosított szervizcsomag (Service Pack 6a)
  Ha a Service Pack 6 szervizcsomag fut, a Névjegy párbeszédpanelen a következő szerepel:
  Microsoft(R) Windows NT (R)
  Verzió: 4.0 (Build: 1381: Service Pack 6)
  Copyright (C) 1981-1996 Microsoft Corp
A programok a következő beállításkulcs (korábbi nevén rendszerleíró kulcs) segítségével is ellenőrizhetik, hogy a Service Pack 6a szervizcsomag van-e telepítve (ha igen, az értéke 1):
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Hotfix\Q246009\Installed

A Service Pack 6 frissítése 6a szervizcsomagra

Ha már telepítette a Windows NT 4.0 Service Pack 6 szervizcsomagját, azt frissítheti Service Pack 6a szervizcsomagra az SP6a gyorsjavítás telepítésével.

A következő fájlok letölthetők a Microsoft letöltőközpontból:
x86:
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés:
A Q246009i.exe letöltése
Alpha:
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A Q246009a.exe letöltése
További információt a Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzéséhez a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftvert használta. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Az SP6 szervizcsomagról SP6a szervizcsomagra történő frissítés csak néhány nyelv esetében (angol, német, koreai, kínai (hagyományos) és kínai (egyszerűsített)) lehetséges. Ha más nyelven van szükség a csomagra, az SP6a teljes telepítésével frissítsen. Az SP6a szervizcsomag utáni átfogó javításokkal kapcsolatos további információkkal a Microsoft webhelyének következő lapja szolgál:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&familyid=55AF6965-D953-43BB-9445-B9434366E99D

Hivatkozások

További információt a Service Pack 6 szervizcsomaggal javított problémákról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
241211 A Windows NT 4.0 Service Pack 6/6a-ban kijavított hibák listája (Part 1)
244690 A Windows NT 4.0 Service Pack 6/6a-ban kijavított hibák listája (Part 2) (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
A legfrissebb Windows NT 4.0 szervizcsomag beszerzéséről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
152734 A Windows NT 4.0 rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 246009 - Utolsó ellenőrzés: 2007. október 26. - Verziószám: 5.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT 4.0 Service Pack 6a
 • Microsoft Windows NT 4.0 Service Pack 6a
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbgraphxlinkcritical kbqfe kbpubtypekc kbproductlink KB246009
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com