Δεν γεφυρώνει ΑΚΕ και VoIP ήχου και μέρη δεν ακούγεται η μία την άλλη στο Lync Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2460853 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Αφού ένας χρήστης καλεί μια Lync ηλεκτρονική διάσκεψη, χρησιμοποιώντας έναν αριθμό πρόσβασης του διασκέψεις με ήχο παροχής (ΑΚΕ), ο χρήστης δεν ακούγεται άλλους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι με το Lync ηλεκτρονική διάσκεψη μέσω των υπολογιστών τους, και το αντίστροφο.

ΛΎΣΗ

Άνοιγμα τομέα Ομοσπονδία απαιτείται για ηλεκτρονική Lync συσκέψεις που περιλαμβάνουν κράτους ΑΚΕ. Αυτό συμβαίνει επειδή τα κράτη ΑΚΕ, συνδέει το Lync ηλεκτρονική διάσκεψη ως ανώνυμος χρήστης. Εάν Ομοσπονδία τομέα δεν είναι ρυθμισμένη να χρησιμοποιεί τη ρύθμιση επιτρέπουν Ομοσπονδία με όλους τους τομείς εκτός από αυτές που μπορώ να αποκλείσω , ο ήχος δεν θα γέφυρα μεταξύ κρατών ΑΚΕ και Lync Online φωνής μέσω IP (VoIP) χρήστες.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εκτελέστε μία από τις ακόλουθες ενέργειες, ανάλογα με την περίπτωσή σας:
 • Ορίστε την ηλεκτρονική Lync επιλογή Ομοσπονδία τομέα στον πίνακα ελέγχου Lync Online ή στο Κέντρο διαχείρισης Lync για να επιτρέψετε την Ομοσπονδία με όλους τους τομείς εκτός από αυτές που μπορώ να αποκλείσω.
 • Κλείνει τη γραμμή και, στη συνέχεια, καλέσετε τη διάσκεψη ξανά για να βεβαιωθείτε ότι το Αναγνωριστικό της διάσκεψης σωστή εισάγεται.
 • Οι χρήστες που είναι συνδεδεμένοι μέσω του Lync Online πρέπει να επαληθεύσετε ότι οι συμμετέχοντες ΑΚΕ θα εμφανίζονται σε κατάλογο συμμετεχόντων και ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν τον σωστό αριθμό.
 • Οι χρήστες που είναι συνδεδεμένοι μέσω του Lync Online πρέπει να επαληθεύσετε ότι έχουν μια σύνδεση δικτύου στερεά και ότι δεν λάβουν σφάλματα σχετικά με μειωμένες δικτύου ή ποιότητα ήχου.
 • Βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός με χρέωση και το αριθμό χωρίς χρέωση καταχωρούνται χωρίς σημεία στίξης ή παρενθέσεις όταν έχει γίνει προμήθεια της εισερχόμενης κλήσης διάσκεψης για ηλεκτρονική Lync χρήστη.
 • Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός Lync Online του οργανωτή της σύσκεψης και ο λογαριασμός ΑΚΕ έχουν ρυθμιστεί στην ίδια γεωγραφική περιοχή. Για παράδειγμα, εάν ο οργανισμός σας Office 365 βασίζεται στη Βόρεια Αμερική, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα λογαριασμό ΑΚΕ που έχει ρυθμιστεί για τη Βόρεια Αμερική και δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα λογαριασμό ΑΚΕ που έχει ρυθμιστεί για το Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΑΚΕ για να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας έχει δημιουργηθεί στην κατάλληλη περιοχή.
 • Σε ένα σενάριο υβριδική, εκτελέστε την ακόλουθη cmdlet PowerShell:
   Get-CsTenantFederationConfiguration -SharedSipAddressSpace $true 
  Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχουν προστεθεί στους τομείς της ΑΚΕ ως επιτρεπόμενες τομέων σε διακομιστή Lync. Και τέλος, παρέχουν το εξωτερικό άκρο πλήρως προσδιορισμένο τομέα name(FQDN) προς τα κράτη ΑΚΕ ώστε να μπορούν να κάνουν το ίδιο.

  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες αυτού του ζητήματος. Οι αιτίες αυτές περιλαμβάνουν τα εξής:
 • Ηλεκτρονική Lync Ομοσπονδία τομέα δεν είναι ρυθμισμένη να χρησιμοποιεί τη ρύθμιση επιτρέπουν Ομοσπονδία με όλους τους τομείς εκτός από αυτές που μπορώ να αποκλείσω .
 • Κλήση σε χρήστες εισαγάγει διάσκεψη με εσφαλμένο αναγνωριστικό.
 • Κλήση σε χρήστες ακόμα στο στάδιο αναμονής για συμμετοχή, γιατί κανένας χρήστης Lync Online άρχισαν να συμμετέχουν στην κλήση μέσω VoIP.
 • Κλήση σε χρήστες έχουν μια κακή σύνδεση, η οποία επηρεάζει την ποιότητα ήχου.
 • Το κέντρο δεδομένων του Lync Online μπορεί να προσπελάσει τα κράτη ΑΚΕ.
 • Ο αριθμός με χρέωση ή αριθμό χωρίς χρέωση πληκτρολογήθηκε εσφαλμένα κατά τη σύσταση εισερχόμενων κλήσεων διάσκεψης για ηλεκτρονική Lync χρήστη.
 • Ο οργανωτής της σύσκεψης Lync Online χρησιμοποιεί ένα λογαριασμό ΑΚΕ από μια διαφορετική περιοχή.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2460853 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 15.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m hybrid kbmt KB2460853 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2460853

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com