Τον τρόπο συλλογής αρχείων καταγραφής συσκευή ActiveSync για την αντιμετώπιση προβλημάτων συγχρονισμού μεταξύ των φορητών συσκευών και Exchange Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2461792 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης του Outlook Web App για να συλλέξετε τα αρχεία καταγραφής του Exchange ActiveSync συσκευή για την αντιμετώπιση προβλημάτων συγχρονισμού μεταξύ των φορητών συσκευών και Exchange Online σε Microsoft Office 365. Εάν δεν μπορείτε να συγχρονίσετε τη φορητή σας συσκευή στο γραμματοκιβώτιό σας, ίσως σας ζητηθεί από το Office 365 υποστήριξη για τη συλλογή αρχείων καταγραφής για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ

Για να καταγράψετε πληροφορίες καταγραφής για φορητές συσκευές, χρησιμοποιώντας την Outlook Web App, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Είσοδος της πύλης (Office 365http://Portal.Office.com/).
 2. Κάντε κλικ στο Outlook ώστε να ανοίγει το Outlook Web App.
 3. Στην περιοχή επάνω δεξιά της σελίδας, κάντε κλικ στο κουμπίΡυθμίσεις(
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης του κουμπί "Ρυθμίσεις"
  ), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογές.
 4. Στο παράθυρο περιήγησης στα αριστερά, κάντε κλικ στο κουμπί Τηλέφωνοκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί κινητό τηλέφωνο ή Φορητών συσκευών.
 5. Στη λίστα συσκευών, επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να παρακολουθήσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη καταχώρησης.
 6. Στο πλαίσιο διαλόγου " πληροφορίες ", κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι".
 7. Να αναπαραγάγετε τη συμπεριφορά που θέλετε να καταγράψετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ανάκτηση αρχείου καταγραφής.

  Αποστέλλεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει το αρχείο καταγραφής (EASMailboxLog.txt) ως συνημμένο με το γραμματοκιβώτιό σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2461792 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 11.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m kbgraphic kbmt KB2461792 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2461792

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com