XADM: Verwijderde E-mailbericht retentietijd instellen in Exchange Server 5. 5

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 246283 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel wordt uitgelegd hoe het verwijderde item aanhoudperiode voor individuele post bussen en openbare mappen en de openbare en persoonlijke informatie archieven van Microsoft Exchange Server versie 5. 5 ingesteld.

Meer informatie

Wanneer u de retentie tijden voor een afzonderlijke post bus of openbare map instellen of voor een volledige informatiearchief u ook opgeven kunt dat er geen items worden verwijderd voordat het informatiearchief is back-up.

Wanneer u een bericht verwijdert, Exchange Server het bericht voor verwijderen gemarkeerd, maar ook gemarkeerd als verborgen totdat deze definitief wordt verwijderd uit het gegevens archief. Als u Microsoft Outlook versie 8,03 of later, wanneer u een bericht op te halen voordat de retentietijd die verlopen, kunt u deHerstellen van verwijderde itemsmenu optie op deHulp programma'smenu. Het object vervolgens zichtbaar teruggezet naar de Inbox en Exchange Server verwijdert de markering voor verwijdering.

Opgeven hoe lang een artikel behouden:
 1. De bewaarperiode voor een afzonderlijke post bus of een openbare instellen map:

  OPMERKING: Verwijderd item aanhoudperiode standaard, die u instellen voor afzonderlijke post bussen of openbare mappen overschrijft de instellingen op het persoonlijke informatiearchief.
  1. Open het post vak (of het publiek in het programma Exchange Server Administrator map) en klik vervolgens op deLimietentabblad.
  2. Typ het juiste nummer in hetGebruik deze waarde (dagen)vak.
 2. Instellen van een verloop periode voor een volledige particuliere of openbare informatiearchief:
  1. Klik in het programma Exchange Administrator op deServercontainer, en klik vervolgens op het informatiearchief (openbaar of particulier, indien van toepassing) die u wilt instellen van de retentietijd voor.
  2. Klik op deAlgemeentab en typ vervolgens het gewenste nummer in hetVerwijderd item retentie tijd (dagen)vak.

Eigenschappen

Artikel ID: 246283 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB246283 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:246283
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com