Nu puteți deschide Outlook 2007 după ce faceți downgrade de la Outlook 2010

Traduceri articole Traduceri articole
Închidere Închidere
ID articol: 2464597 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

După ce dezinstalați Microsoft Outlook 2010 și reinstalați Microsoft Office Outlook 2007, se afișează următoarele mesaje de eroare atunci când porniți Outlook 2007.

Mesaj de eroare 1

Profilul de poștă electronic㠄nume profil” a fost creat cu o versiune mai recentă de Outlook și poate conține informații incompatibile cu versiunea curentă de Outlook. Dacă aveți probleme cu acest profil, se poate crea un profil nou. În Panou de control, deschideți Poștă electronică, apoi faceți clic pe Adăugare.

Mesaj de eroare 2

Imposibil de deschis folderele implicite de poștă electronică. Imposibil de deschis depozitul de informații.

CAUZĂ

Din cauza modificărilor din Outlook 2010 care permit mai multe conturi de poștă electronică Microsoft Exchange, profilurile Outlook pentru care s-a făcut upgrade la Outlook 2010 nu vor funcționa în scenariul următor:

  • Eliminați Outlook 2010.
  • Reinstalați Office Outlook 2007.
  • Încercați să porniți Office Outlook 2007 utilizând același profil Outlook.

Iată unele dintre scenariile frecvent întâlnite în care poate apărea acest comportament:

  • Instalați și utilizați Outlook 2010 pe baza abonamentului Microsoft Office Professional Plus 2010, fie ca parte a ofertei Microsoft Office365, fie ca versiune autonomă. Apoi decideți să reveniți la Office Outlook 2007.
  • Instalați și utilizați o versiune de încercare a Outlook 2010. Apoi decideți să reveniți la Office Outlook 2007 după încheierea perioadei de încercare.

În aceste scenarii, profilul Outlook trebuie eliminat și creat din nou în Windows prin intermediul opțiunilor Panou de control și Poștă electronică.

REZOLUȚIE

Pentru a crea un profil de poștă electronică nou în Outlook 2007, urmați acești pași:

1.Faceți clic pe Start, apoi pe Executare.

2.Copiați și lipiți sau tastați următoarea comandă în caseta Deschidere, apoi apăsați pe ENTER:

panou de control

Notă Dacă utilizați o versiune de Windows pe 64 de biți, faceți dublu clic pe Vizualizare elemente din Panoul de control pe 32 biți în Panoul de control pentru a afișa pictograma Poștă electronică.

3.Deschideți caseta de dialog Inițializare corespondență:

Pentru Windows 7:

oDacă Panoul de control este în modul de vizualizare Pictograme mari sau Pictograme mici, faceți clic pe Corespondență. Se va afișa caseta de dialog Inițializare corespondență.

oDacă Panoul de control este în vizualizarea pe categorii, sub Vizualizare după faceți clic pentru a selecta Pictograme mari sau Pictograme mici, apoi faceți clic pe Corespondență. Se va afișa caseta de dialog Inițializare corespondență.

Pentru Windows Vista sau Windows XP:

oDacă Panoul de control este în modul clasic de vizualizare, faceți dublu clic pe Corespondență. Se va afișa caseta de dialog Inițializare corespondență.

oDacă Panoul de control este în vizualizarea pe categorii, sub Panou de control faceți clic pe Comutare la modul de vizualizare clasic pentru Windows XP sau faceți clic pe Vizualizare clasică pentru Windows Vista, apoi faceți dublu clic pe Corespondență. Se va afișa caseta de dialog Inițializare corespondență.

4.În caseta de dialog Inițializare corespondență, faceți clic pe Afișare profiluri.

5.În fila General, faceți clic pe Adăugare.

6.În caseta Nume profil, tastați numele pe care doriți să-l utilizați pentru profilul nou de poștă electronică, apoi faceți clic pe OK.

  • Dacă sunteți un membru al unui domeniu pentru care s-a făcut Log on, Outlook 2007 va încerca să configureze automat contul dvs. Microsoft Exchange.
  • Dacănu sunteți membru al domeniului respectiv, nu aveți un cont Exchange sau configurarea automată nu se efectuează cu succes, bifați Se configurează manual setările serverului sau tipurile suplimentare de servere, faceți clic pe Continuare și introduceți informațiile contului dvs. parcurgând pașii de la 7 la 9.

7.În caseta de dialog Adăugare cont de poștă electronică nou, faceți clic pe tipul de server corespunzător contului dvs. de poștă electronică, apoi pe Următorul.

8.Tastați informațiile contului dvs. în casetele necesare, apoi faceți clic pe Următorul.

9. Faceți clic pe Terminare.

10. Pentru a stabili ca Outlook să utilizeze întotdeauna profilul nou la pornire și să nu vă solicite selectarea unui profil, în fila General, sub La pornirea lui Microsoft Office Outlook se utilizează acest profil, faceți clic pe butonul opțiune Se utilizează întotdeauna acest profil, apoi selectați profilul nou din meniul vertical.

11. Dacă aveți profiluri suplimentare care pot fi selectate și doriți să fiți atenționat ori de câte ori porniți Outlook, în fila General, sub La pornirea lui Microsoft Office Outlook se utilizează acest profil, faceți clic pe Se solicită profil pentru utilizare.

12.Faceți clic pe OK pentru a închide caseta de dialog Inițializare corespondență.

Notă În mod implicit, atât Agenda Outlook, cât și un fișier (.pst) nou de foldere personale se adaugă automat la fiecare profil de poștă electronică nou. Acest lucru nu este valabil pentru un profil de poștă electronică care a fost creat utilizând numai un cont Microsoft Exchange Server.

Dacă aveți date Microsoft Outlook existente care sunt stocate local în fișierele (.pst) de foldere personale și de date Outlook, le puteți deschide. Pentru aceasta, urmați acești pași:

1.În Office Outlook 2007, în meniul Fișier, faceți clic pe Deschidere, apoi faceți clic pe Fișier de date Outlook.

2.În locația corespunzătoare, selectați fișierul pe care doriți să îl deschideți, apoi faceți clic pe OK.

Locațiile implicite pentru fișierele (.pst) de foldere personale și de date Outlook sunt următoarele:

Locația pentru Outlook 2010:

Pe Windows 7:
C:\Utilizatori\<numeutilizator>\Documente\Fișiere Outlook\

Pe Windows Server 2003 și pe Windows XP:
C:\Documente și setări\<numeutilizator>\Documentele mele\Fișiere Outlook\

Locația pentru Office Outlook 2007:

Pe Windows 7:
C:\Utilizatori\<numeutilizator>\AppData\Local\Microsoft\Outlook\

Pe Windows Server 2003 și pe Windows XP:
C:\Documente și setări\<numeutilizator>\Date aplicații\Setări locale\Microsoft\Outlook\

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru informații suplimentare despre cum se creează profiluri Outlook, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:

829918 Cum se creează și se configurează un profil de poștă electronică în Outlook 2010, Outlook 2007 și Outlook 2003

Proprietă?i

ID articol: 2464597 - Ultima examinare: 27 iulie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Outlook 2010
Cuvinte cheie: 
KB2464597

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com