Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Δεν είναι δυνατό να ανοιχτεί" όταν ξεκινάτε ένα πρόγραμμα του Office Starter 2010.

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2465140 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Προτεινόμενη αντιμετώπιση


Εάν δεν μπορεί να ανοίξει το Word Starter 2010 ή Excel Starter 2010, απεγκατάστασης και επανεγκατάστασης του Microsoft Office Starter 2010:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Εικόνα του κουμπιού "Έναρξη"
  Έναρξη > Εκτέλεση στα Windows XP).
 2. Πληκτρολογήστε appwiz.cpl και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter.
 3. Προτού προχωρήσετε οποιαδήποτε περαιτέρω, βεβαιωθείτε ότι βλέπετε Microsoft Office 2010 στη λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα αργότερα για να επανεγκαταστήσετε το Office Starter 2010 στον υπολογιστή.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Starter Microsoft Office 2010, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασηςΚατάργηση στα Windows XP). See image.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι και ακολουθήστε τις οδηγίες για να καταργήσετε την εγκατάσταση του Office Starter 2010. See image.
 6. Για να επανεγκαταστήσετε το Office Starter 2010, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Microsoft Office 2010. See image.
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί Χρήση. See image.
 8. Και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα. Αυτό θα επανεγκαταστήσετε το Office Starter 2010. See image.
Εάν το σφάλμα εξακολουθεί να παρουσιάζεται, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια πλήρη επαναφορά του υπολογιστή για να εγκαταστήσετε ξανά το Microsoft Office Starter 2010. Συνιστούμε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή για να συνομιλήσετε σχετικά με τις επιλογές σας, πριν το κάνετε αυτό.


Need More Help?

Λήψη Βοήθειας από το Απαντήσεις της Microsoft ηλεκτρονική Κοινότητα, αναζήτηση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Υποστήριξη της Microsoft ή Βοήθεια για το Office και τον τρόπο, ή μάθετε περισσότερα σχετικά με Υποστήριξη επιλογές.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2465140 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Starter 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2465140 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2465140

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com