Περιγραφή της Microsoft Communicator για Mac 2011 13.1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2476505 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Λεπτομέρειες ενημέρωσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση παρουσιάζει την επιφάνεια εργασίας κοινής χρήσης της δυνατότητας στο Microsoft Communicator για Mac 2011.

Βελτιώσεις που περιλαμβάνονται στην ενημερωμένη έκδοση

Η Microsoft Communicator για Mac 2011 13.1 περιλαμβάνει τις ακόλουθες βελτιώσεις.

Βελτιώσεις για Microsoft Communicator για Mac 2011

  • Communicator για Mac 2011 περιλαμβάνει τη δυνατότητα κοινής χρήσης της επιφάνειας εργασίας
    Αυτή η ενημερωμένη έκδοση εισάγει τη δυνατότητα κοινής χρήσης της επιφάνειας εργασίας. Τώρα, μπορείτε να μοιραστείτε την επιφάνεια εργασίας σας με τις επαφές σας κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια σειρά διαφανειών της παρουσίασης ή ένα έγγραφο που θέλετε να παρουσιάσετε στις επαφές σας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιφάνεια κοινή χρήση περιόδου λειτουργίας απευθείας από το παράθυρο άμεσων Μηνυμάτων σας. Όταν κάνετε κοινή χρήση της επιφάνειας εργασίας σας, οι άλλοι χρήστες που έχουν προσκληθεί να λάβετε μέρος σε κοινή χρήση περιόδου λειτουργίας επιφάνειας εργασίας να προβάλετε όλες τις εργασίες που εκτελείτε στην οθόνη κοινής χρήσης.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Πριν να εγκαταστήσετε το Microsoft Communicator για Mac 2011 13.1, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής εκτελεί Microsoft Communicator για Mac 2011 και Mac OS X v10.5.8 ή μια νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Mac OS X.

Για να επαληθεύσετε ότι ο υπολογιστής πληροί αυτήν την προϋπόθεση, κάντε κλικ στο κουμπίΠληροφορίες σχετικά με αυτό το MacΣτο διακομιστήΜήλοΜενού (Menu).

Τρόπος απόκτησης της ενημερωμένης έκδοσης

Το Communicator για Mac 2011 13.1 διατίθεται από την αυτόματη ενημέρωση της Microsoft. Οι Αυτόματες ενημερώσεις (AutoUpdate) είναι ένα πρόγραμμα που διατηρεί αυτόματα το λογισμικό της Microsoft ενημερωμένο.

Για να χρησιμοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις (AutoUpdate), ξεκινήστε ένα πρόγραμμα του Microsoft Office. Μετά από τηνΒοήθεια (Help)μενού, κάντε κλικ στο κουμπίΈλεγχος για ενημερωμένες εκδόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους πόρους του Office για Mac 2011, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/mac
Ημερομηνία έκδοσης: Δεκέμβριος 13, 2010

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2476505 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Communicator 2011 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbautoupdate kbmt KB2476505 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2476505

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com