Beschrijving van de Open XML File Format Converter voor Mac 1.1.8

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Sluiten Sluiten
Artikel ID: 2476511 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Microsoft heeft beveiligingsbulletin MS10 087. Dit beveiligingsbulletin bevat alle relevante informatie over de beveiligingsupdates voor Microsoft Office 2008 voor Mac. U vindt het volledige beveiligingsbulletin op de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/technet/security/bulletin/MS10-087.mspx
Open XML Converter kunt u converteren Open XML-bestanden die zijn gemaakt in Office 2008 voor Mac of Office 2007 voor Windows zodat openen, bewerken en opslaan in eerdere versies van Office voor Mac. Open XML Converter kunt converteren Word-documenten, Excel-werkmappen en PowerPoint-presentaties die in de Open XML-indeling zodat u kunt openen en bewerken van bestanden in Office 2004 voor Mac. U kunt converteren en een bestand openen of converteren van veel bestanden selecteren.

Gegevens bijwerken

Deze update bevat verbeteringen voor beveiliging en stabiliteit. Correcties voor beveiligingsproblemen die een aanvaller kan de inhoud van het geheugen te overschrijven met schadelijke code bevat.

Deze release downloaden

Het volgende bestand is gedownload van het Microsoft Downloadcentrum:

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Open XML File Format Converter voor Mac 1.1.8 nu downloaden.

Releasedatum: 8 December 2010

Voor meer informatie over het downloaden van Microsoft-ondersteuningsbestanden klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
119591Microsoft-ondersteuningsbestanden via online services downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest actuele software voor virusdetectie die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd gepost. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand voorkomen.

Bestandslijst

Voor een volledige lijst van bestanden, dubbelklik op het installatieprogramma en vervolgens op deBestandmenu, klik opBestanden weergeven.

Notities
  • Open XML File Format Converter voor Mac 1.1.8 is ook beschikbaar via Microsoft automatisch bijwerken. AutoUpdate is een programma waarmee Microsoft-software automatisch up-to-date blijft.

    Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over bronnen voor Office 2004 voor Mac:
    http://www.Microsoft.com/Mac

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Eigenschappen

Artikel ID: 2476511 - Laatste beoordeling: dinsdag 22 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office 2004 for Mac Professional Edition
  • Microsoft Office 2004 for Mac Standard Edition
  • Microsoft Office 2004 for Mac Student and Teacher Edition
  • Microsoft Office 2008 for Mac Business Edition
  • Microsoft Office 2008 for Mac (Home and Student Edition)
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbdownload atdownload kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability kbbug kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2476511 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2476511

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com