Fejlmeddelelse: 403.2 Forbidden: Read Access Forbidden

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 247677
Udvid alle | Skjul alle

Symptomer

Når der oprettes forbindelse til et websted for Internet Information Services (IIS) 5.0, kan en bruger få vist følgende fejlmeddelelse:
403.2 Forbidden: Read Access Forbidden

Årsag

Denne fejl kan skyldes flere ting, men det følgende er de mest almindelige:
  • Adgang til ressourcen har ikke læseadgang til angives (via IIS). F.eks. har mappen SCRIPTS ikke læseadgang til som standard.
  • Standarddokumentet angivet er enten ikke korrekt, eller standarddokument findes ikke. Standarddokumentet kan f.eks. angives til Default.htm, men det, der er overført af webudgiveren, er Index.htm. Hvis der ikke er en fil med navnet Default.htm på dette websted, optræder denne fejlmeddelelse.
  • Gennemsyn af mapper er ikke aktiveret, når det skal være. Hvis du f.eks. har konfigureret et websted til at vise en mappeliste (alle filer i det navneområde, du er ved at åbne) og gennemsyn af mapper ikke er aktiveret, optræder denne fejlmeddelelse.

Løsning

Sørg for, at læseadgang er aktiveret på webstedet eller mappen, hvor brugere gennemser filer. Hvis gennemsyn af mapper skal bruges (til en filliste), skal det specificeres for egenskaberne for den pågældende mappe eller det pågældende websted (et standarddokument bør ikke bruges til at forhindre andre problemer, hvis det er tilfældet).
Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 247677 - Seneste redigering: 22. maj 2012 - Redigering: 1.0
Nøgleord: 
kbprb kbprod2web KB247677
Ansvarsfraskrivelse i forbindelse med udgået indhold i Knowledge Base
Denne artikel beskriver produkter, som Microsoft ikke længere yder support til. Artiklen foreligger 'i forhåndenværende stand' og opdateres ikke længere.

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com