Δεν θα ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του Lync 2010 χρησιμοποιώντας το Windows Installer (MSI)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2477965 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Δεν θα ολοκληρωθεί μια τοπική εγκατάσταση του Windows Installer (MSI) για το Microsoft Lync 2010 και εμφανίζεται το ακόλουθο προειδοποιητικό μήνυμα στο παράθυρο διαλόγου εγκατάσταση του Microsoft Lync 2010:
  Microsoft Lync 2010 πρέπει να εγκατασταθεί εκτελώντας το κατάλληλο εκτελέσιμο εγκατάστασης Lync
 • Η ρύθμιση πολιτικής ομάδας εγκατάστασης λογισμικού υπηρεσίες τομέα Active Directory (AD DS) για MSI μέθοδοι ανάπτυξης δεν θα ολοκληρωθεί όταν αναπτύσσεται Lync.msi υποστηρίζονται υπολογιστές-πελάτες των Windows.
 • Το Microsoft Systems Management Server (SMS) 2003 ή Microsoft System Center Configuration Manager 2007 R2 (Configuration Manager), ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί αυτοματοποιημένες αναπτύξεις του Lync.msi, ή τα σφάλματα που είναι συγκεκριμένες για το περιβάλλον του SMS ή στη Διαχείριση ρύθμισης παραμέτρων που ενδέχεται να παρουσιαστεί το περιβάλλον.

Αιτία

Πρέπει να εγκατασταθεί το πρόγραμμα-πελάτης Lync 2010, χρησιμοποιώντας το εκτελέσιμο αρχείο προγράμματος-πελάτη.

Σημείωση Την αρχική εγκατάσταση του Lync 2010 σε μια υποστηριζόμενη πρόγραμμα πελάτη των Windows δημιουργεί το αρχείο Lync.msi στις ακόλουθες θέσεις:
 • files%\OCSetup πρόγραμμα %
 • %\OCSetup αρχεία (x 86) πρόγραμμα %
Το αρχείο Lync.msi μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη του προγράμματος-πελάτη Lync 2010, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους τοπικό και αυτόματη ανάπτυξη που περιγράφονται στην ενότητα "Συμπτώματα".

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο, εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows


Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση πολιτικής ομάδας UseMSIForLyncInstallation Lync 2010 για να ενεργοποιήσετε ή να αποκλείσετε αναπτύξεις MSI για Lync.msi ως εξής:

Όνομα: UseMSIForLyncInstallation
Προεπιλογή: 0
Περιοχή: 1 ή 0
Θέση μητρώου:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Communicator


Για να ενεργοποιήσουμε αναπτύξεις MSI για Lync.msi, μεταβείτε το "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να ενεργοποιήσετε μόνοι σας τις αναπτύξεις MSI για Lync.msi, μεταβείτε το "Επίλυση από το χρήστη".

Αυτόματη επίλυσηΓια να ενεργοποιήσετε αυτόματα αναπτύξεις MSI για Lync.msi, κάντε κλικ στην επιλογή του Επίλυση κουμπί "ή" σύνδεση ". Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση με το Λήψη αρχείων παράθυρο διαλόγου και, ακολουθήστε τα βήματα στον "Οδηγό" επίλυση ".


Επιδιόρθωση
Microsoft Fix it 50872


Σημειώσεις
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί επίσης για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την επιδιόρθωση, την λύση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια να το εκτελέσετε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Επίλυση από το χρήστη

Για να ενεργοποιήσετε τις αναπτύξεις MSI για Lync.msi, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε regedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Εντοπίστε και κατόπιν κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Communicator
 3. Σχετικά με το Επεξεργασία μενού, σημείο Νέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Η τιμή DWORD.
 4. Τύπος UseMSIForLyncInstallation, και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER για να ονομάσετε την καταχώρηση μητρώου.
 5. Κάντε δεξιό κλικ UseMSIForLyncInstallation, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση.
 6. Με το Δεδομένα τιμής πλαίσιο, πληκτρολογήστε 1 Εάν ότι η τιμή δεν εμφανίζεται ήδη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 7. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 8. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή-πελάτη των Windows.
Σημείωση Το εργαλείο Microsoft Windows Installer (msiexec) θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με τουλάχιστον τις ακόλουθες παραμέτρους για να εξασφαλίζεται ότι η επανάληψη της εγκατάστασης μέσω του Lync 2010 δεν συμβαίνει κάθε φορά που ενεργοποιείται το Lync 2010:

/I C:\Lync2010\>msiexec C:\Lync2010\Lync.msi OCSETUPDIR = "C:\Program Files\Microsoft Lync"


Επιλύθηκε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε εάν το ζήτημα έχει επιλυθεί. Εάν επιλύθηκε το πρόβλημα, τότε έχετε τελειώσει με αυτή την ενότητα. Εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
 • Θα εκτιμούσαμε τα σχόλιά σας. Για σχόλια ή να αναφέρετε ζητήματα με αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο για το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Περισσότερες πληροφορίες

Δεν περιλαμβάνεται ο ορισμός της ρύθμισης πολιτικής ομάδας 2010 Lync UseMSIForLyncInstallation στο αρχείο Communicator.adm.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να αυτοματοποιήσετε τις μεθόδους ανάπτυξης Lync 2010, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web του Microsoft TechNet:
Διαχείριση ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ εγκατάσταση του Lync 2010

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2477965 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Lync 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbfixme kbmsifixme kbmt KB2477965 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2477965

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com