Instalarea Lync 2010 nu vor completa utilizând Windows Installer (MSI)

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2477965 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Este posibil să apară una sau mai multe dintre următoarele simptome:
 • O instalare de Windows Installer (MSI) locală pentru Microsoft Lync 2010 nu va finaliza, și următorul avertisment este afișat în casetă de dialog Microsoft Lync 2010 Setup:
  Trebuie să fie instalat Microsoft Lync 2010 executând programul Lync adecvate de instalare executabil
 • Setarea de politică de grup pentru consolidare servicii de domeniu Active Directory (AD DS) software-ul de instalare pentru MSI desfășurarea metodelor nu vor completa atunci când Lync.msi este implementat susținută clienții Windows.
 • Microsoft Systems Management Server (SMS) 2003 sau Microsoft System Center Configuration Manager (Configuration Conducător) 2007 R2 automat implementările de Lync.msi nu poate termina, sau pot apărea erori care sunt specifice pentru mediu SMS sau pentru mediu Configuration Manager.

CAUZĂ

Clientul Lync 2010 trebuie să fie instalate utilizând fișierul executabil client.

Notă Instalarea ini?ială a Lync 2010 pe un client Windows acceptate creează fișierul Lync.msi în următoarele locații:
 • % program files%\OCSetup
 • % program files (x 86) %\OCSetup
Fișierul Lync.msi poate fi folosit pentru a implementa client Lync 2010 utilizând metodele de implementare locale și automate care sunt descrise în secțiunea „Simptome".

REZOLUȚIE

Important Această secțiune, metoda sau activitate conține pași care-ți spun cum să modificați registry-ul. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme grave dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigurați-vă că urmați acești pași, cu atenție. Pentru o protecție sporită, rezervă de registry, înainte de a se modifica. Apoi, restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă și restaurați registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum la spre spate sus și restaurarea registry în Windows


Utilizați setarea de politică de grup UseMSIForLyncInstallation Lync 2010 pentru a permite sau a bloca MSI implementările pentru Lync.msi după cum urmează:

Numele: UseMSIForLyncInstallation
Implicit: 0
Gama: 1 sau 0
Registru a localiza:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Communicator


Pentru ca ne permite MSI implementările pentru Lync.msi, du-te la "Fix it pentru mine"secțiune. Dacă preferați să permită MSI implementările pentru Lync.msi-te, du-te la "Să-mi repari mine"secțiune.

Fix it pentru minePentru a activa automat MSI implementările pentru Lync.msi, faceți clic pe Fix it buton sau link-ul. Apoi faceți clic pe A alerga în Fișier Download casetă de dialog, și urmați pașii din expertul Fix it .


Rezolva problema
Microsoft Fix it 50872


Note
 • Acest expert poate fi numai în limba engleză. Cu toate acestea, fix automată de asemenea works pentru alte versiuni de limbă din Windows.
 • Dacă nu sunteți pe computerul care are problema, salvați Fix it soluție la un CD sau o unitate flash și apoi rulați-l pe computerul care are problema.

Apoi, du-te la "A făcut acest lucru rezolva problema?"secțiune.Să-mi repari mine

Pentru a activa MSI implementările pentru Lync.msi, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start, faceți clic pe A alerga, tip regedit, apoi faceți clic pe ok.
 2. Găsiți și apoi faceți clic pe următoarea subcheie de registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Communicator
 3. Pe Editare meniul, indicați spre Noi, apoi faceți clic pe valoare DWORD.
 4. Tip UseMSIForLyncInstallation, apoi apăsați ENTER pentru a denumi intrarea de registry.
 5. Faceți clic dreapta pe UseMSIForLyncInstallation, apoi faceți clic pe Modifica.
 6. În Valoarea datelor caseta, tip 1 în cazul că valoarea nu este afișat deja, și apoi faceți clic pe ok.
 7. Ieșire registru redactor.
 8. Reporniți clientul Windows.
Notă Instrumentul Microsoft Windows Installer (msiexec) ar trebui să fie utilizate cu cel puțin următorii parametri pentru a asigura că o reinstalare de Lync 2010 se produce fiecare marcă de timp Lync 2010 este lansat:

C:\Lync2010\>Msiexec i C:\Lync2010\Lync.msi OCSETUPDIR = "C:\Program Files\Microsoft Lync"


A făcut acest lucru rezolva problema?

 • Verificați dacă problema este fix. Dacă problema este stabilit, ați terminat cu această secțiune. Dacă problema nu este fixată, contactați asistența.
 • Ne-ar aprecia feedback-ul dumneavoastră. Pentru a furniza feedback sau pentru a raporta orice probleme cu această soluție, vă rugăm să lăsați un comentariu pe "Fix it pentru mine"blog-ul sau sa ne trimiteti un e-mail.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Definiția de setarea de politică de grup pentru 2010 Lync UseMSIForLyncInstallation nu este inclus în fișierul Communicator.adm.

Pentru informații detaliate despre automatizarea Lync 2010 desfășurarea metodelor, vizitați site web Microsoft TechNet următoarele:
IT-a reușit instalarea Lync 2010

Proprietă?i

ID articol: 2477965 - Ultima examinare: 18 mai 2012 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Lync 2010
Cuvinte cheie: 
kbsurveynew kbfixme kbmsifixme kbmt KB2477965 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2477965

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com