server de comunicații sau Lync Server și rețea autor al unei adaptări teaming

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2478464 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Rezumat

Adaptor de rețea teaming oferă capacitatea de a oferi conexiuni de rețea extrem de disponibil la fermă de servere. Pentru a atinge acest adaptor de rețea teaming drivere lega mai multe adaptoare de re?ea fizice și le prezinte ca un card de rețea logică unică pentru un sistem de operare Windows. Microsoft acceptă implementările Office Communications Server (OCS) și Lync Server, care utilizează teaming adaptor de rețea. Microsoft nu testează terț furnizor adaptorul de rețea teaming configurații, nici Microsoft oferă depanare și depanare pentru furnizor terț teaming drivere.

Linii directoare pentru implementarea Lync Server și OCS cu terț furnizor rețea autor al unei adaptări teaming:

 • Actualizați driverele adaptorului de rețea la tîrziu traducere disponibile de la producător.
 • Respectați cu strictețe recomandările de configurare de producătorul teaming adaptorului de rețea. Contactați furnizorul pentru a verifica dacă ei au testat lor adaptor de rețea teaming drivere pentru OCS sau Lync Server implementările și să ofere recomandări specifice de configurare.
 • Dacă apar probleme de conectivitate sau performanță rețea pe OCS sau Lync Server care are terț furnizor rețea autor al unei adaptări teaming activat, Microsoft poate solicita unui client să dezactiva ? i adaptorul de rețea teaming pentru a vedea dacă problema este rezolvată.  Dacă Microsoft stabilește că terț furnizor rețea autor al unei adaptări teaming este cauza rădăcină a problemei, Microsoft va cere clientului să contactați adaptorul de rețea teaming furnizor pentru analize suplimentare.
Linii directoare pentru implementarea Lync Server cu Windows Server 2012 NIC teaming sarcina de echilibrare și failover (LBFO):

 • Lync Server este acceptată cu Windows Server 2012 NIC teaming echilibrare încărcare și de failover (LBFO)
 • Dacă apar probleme de conectivitate sau performanță de rețea pe un Lync Server care are Windows Server 2012 LBFO activat, Microsoft poate solicita unui client pentru a dezactiva LBFO teaming pentru a vedea dacă problema este rezolvată.  Dacă Microsoft stabilește că Windows Server 2012 LBFO este cauza rădăcină a problemei, Microsoft va referi client pentru Windows Server 2012 suport pentru asistență.

Informații suplimentare

Pentru informații detaliate despre rețea autor al unei adaptări teaming pentru Office Communications Server și Lync Server vizitați următoarele site-uri Microsoft:

Windows Server 2012 NIC Teaming prezentare generală

Teaming adaptorul de rețea și serverul gruparea

Microsoft cină politica pentru NIC Teaming cu Hyper-V

Microsoft Lync Server 2013 Server platforme Hardware

Microsoft Lync Server 2010 recomandat hardware

Cerințele hardware pentru Office Communications Server 2007 R2

Cerințele de hardware-ul server Microsoft Office Communications Server 2007Proprietă?i

ID articol: 2478464 - Ultima examinare: 24 martie 2013 - Revizie: 0.2
Se aplică la:
 • Microsoft Lync Server 2013
 • Microsoft Lync Server 2010 Standard Edition
 • Microsoft Lync Server 2010 Enterprise Edition
 • Microsoft Office Communications Server 2007 R2 Standard Edition
 • Microsoft Office Communications Server 2007 R2 Enterprise Edition
 • Microsoft Office Communications Server 2007 Standard Edition
 • Microsoft Office Communications Server 2007 Enterprise Edition
Cuvinte cheie: 
kbsurveynew kbmt KB2478464 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2478464

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com