Ένας κανόνας προώθησης δεν λειτουργεί και διακόπτεται η διαδικασία EdgeTransport.exe σε ένα διακομιστή Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2479227 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • User01, user02 και user03 οι χρήστες του Microsoft Exchange Server 2010.
  • User02 δημιουργεί έναν κανόνα, ώστε να προωθηθεί οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε από user01 σε user03.
  • User01 στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου user02. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει χαρακτήρες Ιαπωνικά (1 byte κάνα) είτε στο σώμα, το εμφανιζόμενο όνομα, ή το όνομα αρχείου του συνημμένου.
Σε αυτό το σενάριο, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραδίδεται σε user02. Ωστόσο, αυτό δεν προωθούνται στην user03. Επιπλέον, τοEdgeTransport.exeδιακοπές, επεξεργασία και καταγράφεται το ακόλουθο συμβάν στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής:

Όνομα καταγραφής: εφαρμογή
Προέλευσης: Κοινή MSExchange
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 4999
Κατηγορία εργασιών: Γενικά
Επίπεδο: σφάλμα
Περιγραφή:
Έκθεση Watson να αποστέλλονται για αναγνωριστικό διεργασίας:<process id=""></process>, με παραμέτρους: E12,<build type=""></build>,<version number=""></version>, edgetransport, M.E.Data.Common, M.E.D.G.OutboundCodePageDetector.GetCodePageCoverage, System.ArgumentException, 650f,<version number=""></version>.

ErrorReportingEnabled: False

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή έναSystem.ArgumentExceptionπαρουσιάζεται εξαίρεση κατά τηνGetCodePageCoverageκλήση μεθόδου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2529939Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 3 για Exchange Server 2010 Service Pack 1

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2479227 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbmt KB2479227 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2479227

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com