Windows 95 OSR2.x ondersteuning voor externe USB-Hubs

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 247969
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Problemen met Windows 95 OEM Service Release (OSR) 2. 1 of OSR 2. 5 treedt op wanneer u externe hubs voor USB (Universal Serial Bus) gebruikt. Deze problemen kunnen omvatten:
  • De computer reageert niet meer (loopt vast) terwijl deze is onderbroken modus invoeren.
  • De computer vastloopt terwijl deze wordt hervat.
  • De computer kan problemen optreden tijdens het afsluiten.

Oplossing

Windows 95 OSR 2. 1 en OSR 2. 5 biedt basis USB-ondersteuning die is ontwikkeld als de technologie voor het eerst werd opkomende. Op basis van USB-technologie die tegenwoordig meer volwassen, zijn er een aantal beperkingen met USB-ondersteuning in Windows 95 OSR 2. 1 en Windows 95 OSR 2. 5.

Deze beperkingen zijn verholpen in Microsoft Windows 98 en overgedragen naar Microsoft Windows 98 Tweede editie. Adressering van deze beperkingen vereist verschillende architecturale wijzigingen die niet overdraagbaar naar Windows 95 OSR 2. 1 of Windows 95 OSR 2. 5 zijn.

Microsoft raadt klanten die behoefte hebben aan een meer robuuste USB-omgeving naar Windows 98 of Windows 98 Tweede editie.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.

Eigenschappen

Artikel ID: 247969 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbhardware kbprb kbqfe kbmt KB247969 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:247969
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com