Foutbericht: HTTP 414 - aanvraag - URI te lang

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 248061
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u verbinding met Internet Information Services (IIS) via een browser maakt, wordt het volgende foutbericht weer gegeven:
HTTP 414 - aanvraag - URI te lang

Oorzaak

De aanvraag wordt niet door de server behandeld, omdat de aanvraag-URI te lang is. Deze zelden wordt in de volgende situaties optreden:
  • Een client heeft een POST-aanvraag niet goed geconverteerd naar een GET-aanvraag met lange querygegevens.
  • De client heeft zich een omleidings probleem voorgedaan (bijvoorbeeld een omgeleid URL-voorvoegsel dat naar een achtervoegsel van zichzelf).
  • De server wordt aangevallen door een client probeert te misbruiken beveiligings gaten in sommige servers die gebruikmaken van vaste lengte buffers te lezen of manipuleren van de aanvraag-URI.
IIS controleert of de teken reeks lengte van de URI en heeft een aanvraag service als de URI langer is dan verwacht. Dit is ontwerp.

Eigenschappen

Artikel ID: 248061 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB248061 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:248061
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com