Μη αναμενόμενο ελέγχου ταυτότητας θα σας ζητήσει κατά τη χρήση μιας τοποθεσίας Web OWA που δημοσιεύεται από τη χρήση του ISA Server 2006 SP1 εάν χρησιμοποιείται έλεγχος ταυτότητας RSA και FBA

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2481980 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να δημοσιεύσετε μια τοποθεσία Web του Outlook Web Access (OWA) χρησιμοποιώντας το Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server 2006 Service Pack 1 (SP1) που χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας RSA.
  • Ο έλεγχος ταυτότητας συνδέσεων υπολογιστών-πελατών χρησιμοποιώντας το OWA Forms Based Authentication (FBA).
  • Ενεργοποιείτε τη ρύθμιση χρονικού ορίου αδράνειαςΔημόσιους υπολογιστέςκαι να ορίσετε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
  • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τοΈλεγχος χωρίς αντιπροσώπευση και υπολογιστή-πελάτη δεν είναι δυνατό να ταυτότητας απευθείαςήΈλεγχος χωρίς αντιπροσώπευση, αλλά το πρόγραμμα-πελάτης μπορεί να ταυτότητας απευθείαςη ρύθμιση της ανάθεσης.
  • Συνδεθείτε με την τοποθεσία Web του OWA από υπολογιστή δημόσιας χρήσης.
Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να εμφανιστεί για τις πιστοποιήσεις σας απροσδόκητα ενώ χρησιμοποιείτε την τοποθεσία Web του OWA. Επανάληψη του ελέγχου ταυτότητας αυτή πραγματοποιείται περιοδικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕίναι η σωστή συμπεριφορά για να εμφανιστεί το ερώτημα εκ νέου έλεγχο ταυτότητας όταν μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το OWA μετά θα παραμείνει αδρανής για το καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η ρύθμιση χρονικού ορίου αδράνειας για δημόσιους υπολογιστές αντιμετωπίζεται ως λήξη μιας περιόδου λειτουργίας.

Όταν ένα δημόσιο υπολογιστή συνδέεται στην τοποθεσία Web του OWA, θα σας ζητηθεί διαπιστευτήρια. Ωστόσο, η περίοδος λειτουργίας λήγει μετά την ώρα που έχει καθοριστεί στη ρύθμιση παραμέτρων λήξης χρονικού ορίου αδράνειας. Επομένως, ένα νέο απαιτείται έλεγχος ταυτότητας κατά τη σύνδεση παραμένει ενεργή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το πακέτο συλλογής επειγουσών επιδιορθώσεων που περιγράφεται στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (KB):
2475184Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του ISA Server 2006: Δεκέμβριος 2010

Περισσότερες πληροφορίες

Στην περίπτωση που απαιτείταιΥπολογιστές ιδιωτικούΑπαιτείται χρονικό όριο αδράνειας, δείτε 941162 την επείγουσα επιδιόρθωση. Για ναΣυλλογή πρόσθετων αντιπροσώπευση πιστοποιήσεις στη φόρμαΕπίσης πρέπει να επιλέξετε την επιλογή για να επιβάλετε τηνΥπολογιστές ιδιωτικούΛήξη χρονικού ορίου. Αυτό οφείλεται στη σχεδίαση.

Η δέσμη ενεργειών στην επείγουσα επιδιόρθωση 941162 Αντιστρέφει τη συμπεριφορά του ISA είναι το ίδιο όπως πριν από την επείγουσα επιδιόρθωση και θα έχει ορισμένες εξαιρέσεις περιβάλλοντος εργασίας Χρήστη. Επιπλέον, μπορείτε να καθορίσετε ένα χρονικό όριο γιαΥπολογιστές ιδιωτικούχρησιμοποιώντας την Κονσόλα διαχείρισης της ISA Server. Μπορείτε ακόμα να καθορίσετε αν ο υπολογιστής-πελάτης είναι ένα δημόσιο υπολογιστή ή έναν προσωπικό υπολογιστή, χρησιμοποιώντας τις επιλογές στο στοSecurID RSAMAPI. Ωστόσο, οι ρυθμίσεις αυτές δεν έχουν καμία επίδραση γιαΥπολογιστές ιδιωτικού. Εάν αντιστρέψετε τα αποτελέσματα της δέσμης ενεργειών και, εάν ενεργοποιήσετε την επιλογή που συλλέγει πρόσθετες πιστοποιήσεις, ISA χρησιμοποιεί τοΥπολογιστές ιδιωτικούΛήξη χρονικού ορίου.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
941162Στο ISA Server 2006, δεν μπορείτε να ορίσετε ένα χρονικό όριο περιόδου λειτουργίας για ιδιωτική τους υπολογιστές σε ένα πρόγραμμα ακρόασης στο Web που περιέχει τη μέθοδο ελέγχου ταυτότητας RSA SecurID έχει ρυθμιστεί
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2481980 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2006 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2006 Enterprise Edition
    • Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2006 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbqfe kbfix kbmt KB2481980 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2481980

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com