Cikk azonosítója: 2483955 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Windows Live Hotmail, Yahoo! vagy Gmail elérése során az Internet Explorer lefagyhat vagy összeomolhat.

A megoldás

A számítógép pontatlan dátum- és időbeállításai problémát okozhatnak a webes alapú levelezőkiszolgálók elérése során. Ellenőrizze, hogy a számítógép dátum- és időbeállításai pontosak-e. A dátum és idő megtekintéséhez hajtsa végre a következő lépéseket:

 1. Nyissa meg a Vezérlőpulton a Dátum és idő eszközt. Ehhez kattintson a Start
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2681413
  gombra,
  írja be a dátum és időkaraktersort a Keresés megkezdése mezőbe, majd kattintson a Dátum és idő elemre a Programok listában.
 2. Kattintson a Dátum és idő módosítása gombra.
 3. A Dátum és idő beállítása párbeszédpanelen állítsa be a dátum és az idő megfelelő értékét.
 4. Kattintson kétszer az OK gombra.
Ha a számítógép dátum- és időbeállításai megfelelőek voltak, akkor lehetséges, hogy az Internet Explorer inkompatibilis vagy hibás bővítményei akadályozzák a webhely megfelelő működését. Ha kikapcsolja ezeket a bővítményeket, lehetséges, hogy újra megtekinthetők lesznek a webhelyek. Az ismert inkompatibilis bővítmények automatikus letiltásához futtassa az Internet Explorer-bővítményekhez kiadott javítást. Amikor megjelenik a fájl futtatására vagy mentésére vonatkozó kérdés, kattintson a Futtatás gombra, és kövesse a varázsló lépéseit.
A probléma javítása
Az Internet Explorer lefagy vagy összeomlik


Ha a fenti automatikus javítás futtatása nem oldotta meg a problémát, lehetséges, hogy az Internet Explorer beállításainak módosításai miatt nem tudja megtekinteni az e-mail webhelyet. Az Internet Explorer eredeti beállításainak visszaállításával a kedvencek és a hírfolyamok törlése nélkül távolíthatja el a böngésző módosításait. Az Internet Explorer beállításainak automatikus alaphelyzetbe állításához futtassa az Internet Explorer beállításainak visszaállítása automatikus javítást. Amikor megjelenik a fájl futtatására vagy mentésére vonatkozó kérdés, kattintson a Futtatás gombra, és kövesse a varázsló lépéseit.


A probléma javítása
Az Internet Explorer beállításainak alaphelyzetbe állítása

További információ

Ha a jelen cikkben leírt lépések végrehajtása után sem tud elérni bizonyos webhelyeket, további támogatásért válassza a következő lehetőségek egyikét: További online Microsoft cikkek
Segítségkérés a Microsoft Answers online közösségtől:
Látogasson el a Microsoft Answers közösség webhelyére, és tegye fel a kérdését a hibával kapcsolatban

További online Microsoft cikkek
Keressen az adott hibával kapcsolatos további online cikkeket

Kapcsolatfelvétel a Microsoft terméktámogatási szolgálatával:
A megadott telefonszámon vegye fel a kapcsolatot a Microsoft terméktámogatási szolgálatával


Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2483955 - Utolsó ellenőrzés: 2012. április 17. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 8
 • Windows Internet Explorer 9
Kulcsszavak: 
KB2483955
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com