Ένα γραμματοκιβώτιο δεν εμφανίζεται σε ορισμένες λίστες διευθύνσεων μετά την εκτέλεση ορισμένων εντολών σε ένα γραμματοκιβώτιο του Exchange Server 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2484817 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Μπορείτε να προσθέσετε το showInAddressBook χαρακτηριστικό με μη αυτόματο τρόπο σε ένα γραμματοκιβώτιο του Microsoft Exchange Server 2007. Αυτό γίνεται έτσι ώστε να μπορεί να εμφανίσει το γραμματοκιβώτιο σε ορισμένες λίστες διευθύνσεων. Εκτελείτε ορισμένες εντολές στο γραμματοκιβώτιο, όπως το Σύνολο-γραμματοκιβώτιο εντολή, ή το Μετακίνησης γραμματοκιβωτίου η εντολή. Σε αυτό το σενάριο, το γραμματοκιβώτιο δεν εμφανίζονται στις λίστες διευθύνσεων.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή οι καταχωρήσεις λίστες διευθύνσεων καταργούνται εσφαλμένα από το showInAddressBookχαρακτηριστικό στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2509911 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 4 για Exchange Server 2007 Service Pack 3
Αφού εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, δημιουργήστε το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου στο διακομιστή Exchange Server 2007:

Διαδρομή:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\msexchangesa\parameters
Όνομα: DisableALUpdate
Τύπος: REG_DWORD
Δεδομένα: 1

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα σχετικά με προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Active Directory Service διασυνδέσεις επεξεργαστή (ADSI Edit) για να αντιγράψετε τοdistinguishedName Παραθέτει το χαρακτηριστικό της διεύθυνσης για το showInAddressBook το χαρακτηριστικό του γραμματοκιβωτίου στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2484817 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbmt KB2484817 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2484817

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com