ID articol: 2485531 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

REZUMAT

În cazul în care computerul a descărcat automat Actualizare Office Outlook 2007 2412171, este posibil să vă confruntați cu unul sau toate dintre următoarele probleme în Outlook 2007:
 • Există o întârziere la comutarea între foldere de e-mail în panou de navigare
 • Nu mai este disponibilă caracteristica Auto Arhiva
 • Întâlniți erori când trimiterea sau primirea de e-mail pentru cont de poștă electronică Internet este configurat să utilizeze Autentificarea securizată a parolei (SPA), dar server de e-mail nu acceptă autentificare la SPA.

REZOLUȚIE

Notă Update 2412171 a fost revizuit și re-published publice pe 11 ianuarie 2011.

Pentru a rezolva această problemă, faceți clic pe pentru a descărca și instala versiunea curentă de actualizare 2412171 la Centrul de descărcare Microsoft. Pentru mai multe informații despre cum se obține update, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2412171Descrierea actualizării Office Outlook 2007: 11 ianuarie 2011

REMEDIERE

Dacă nu doriți să instalați versiunea mai nouă a 2412171 actualizare, aveți posibilitatea să eliminați instalat anterior actualizarea 2412171 ca un workaround. Pentru aceasta, urmați acești pași:
Pentru Ferestre 7 și Ferestre Vista
 1. Faceți clic pe Start și selectați Panou de control.
 2. Pentru Windows 7, selectați opțiunea pentru pictograme mari sau mici pictograme în Vezi de secțiunea în colțul din dreapta sus a ecranului. Pentru Windows Vista, selectați vizualizare Proiect clasică în colțul din stânga-sus a ecranului.
 3. Selectați Programe ?i caracteristici.
 4. În panou de navigare din stânga, selectați vizualizare Proiect instalat actualizări opțiune.
 5. În Listă tabel de actualizări, uita-te pentru actualizare KB2412171. Dacă găsiți această actualizare, faceți clic pe selectați-l și apoi faceți clic pe Dezinstalare opțiune. Dacă vi se solicită, reporniți computerul.
Video: Cum la spre uninstall un update în Windows 7Pentru Windows XP
 1. Faceți clic pe Start și A alerga.
 2. Tip appwiz.cpl și apoi faceți clic pe OK.
 3. Faceți clic pentru a selecta Afișare actualizări casetă de selectare.
 4. În Listă tabel de actualizări, uita-te pentru actualizare KB2412171. Dacă găsiți această actualizare, faceți clic pe selectați-l și apoi faceți clic pe Eliminare opțiune. Dacă vi se solicită, reporniți computerul.
Notă Dacă veți continua să experiență probleme de performanță în Outlook 2007 și tu nu au putut pentru a localiza și a elimina această actualizare urmați pașii Consemnat de acest articol din baza de cunoștințe:

940226 -Cum se depanează probleme de performanță în Outlook 2007

Proprietă?i

ID articol: 2485531 - Ultima examinare: 21 iunie 2012 - Revizie: 4.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Office Outlook 2007
Cuvinte cheie: 
kbcip kbvideocontent kbmt KB2485531 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2485531

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com