Ένα διαχείρισης του Office 365 θέλει να προσδιορίσει τη μορφή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται για εξωτερικούς παραλήπτες για να αποτρέψετε τα συνημμένα Winmail.dat

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2487954 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο Microsoft Office 365 admins να αλλάξετε τη μορφή του μηνύματος έτσι ώστε τα μηνύματα που αποστέλλονται από τους χρήστες του Microsoft Office 365 σε εξωτερικούς παραλήπτες δεν περιέχει το συνημμένο αρχείο Winmail.dat.

Από προεπιλογή, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από το Exchange Online στο Office 365 χρησιμοποιούν τη μορφή μεταφοράς Neutral Encapsulation Format (TNEF). Ανταλλαγή μηνυμάτων σε συστήματα που δεν βασίζονται σε Microsoft Exchange δεν είναι δυνατό να ερμηνεύσει μηνυμάτων που χρησιμοποιούν αυτήν τη μορφή εμπλουτισμένου κειμένου. Εάν το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων του παραλήπτη δεν μπορεί να επεξεργαστεί αυτήν τη μορφή, ένα συνημμένο αρχείο που ονομάζεται Winmail.dat προστίθεται στο μήνυμα.

Office 365 admins να χρησιμοποιήσετε το Windows PowerShell για να αλλάξετε τη μορφή του μηνύματος για να αποτρέψετε την αποστολή σε εξωτερικούς παραλήπτες το συνημμένο αρχείο Winmail.dat.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ

Για να αλλάξετε τη μορφή του μηνύματος για να αποτρέψετε τα συνημμένα Winmail.dat, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Σενάριο 1: Αλλαγή της μορφής μηνύματος για εξωτερικές επαφές

Για να αλλάξετε τη μορφή του μηνύματος για μια εξωτερική επαφή που έχει προστεθεί στο Exchange Online, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Συνδεθείτε με την ηλεκτρονική ανταλλαγή χρησιμοποιώντας απομακρυσμένη PowerShell. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
 2. Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή Windows PowerShell για να ρυθμίσετε τη μορφή του μηνύματος κειμένου μόνο για:
  Set-MailContact <ExternalEmailAddress or GUID> -UseMapiRichTextFormat Never
 3. Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή Windows PowerShell για να επιβεβαιώσετε ότι εφαρμόστηκε η μορφή του μηνύματος:
  Get-MailContact | Select <ExternalEmailAddress or GUID> | Select UseMapiRichTextFormat

Σενάριο 2: Αλλαγή της μορφής μηνύματος για όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται σε έναν συγκεκριμένο τομέα

Αυτή η μέθοδος απαιτεί να δημιουργήσετε ένα αντικείμενο απομακρυσμένου τομέα στον Exchange Online για να ελέγξετε τον τρόπο αποστολής μηνυμάτων σε εξωτερικούς τομείς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να αλλάξετε τη μορφή του μηνύματος για τα μηνύματα που αποστέλλονται σε τομείς της συνύπαρξης.
 1. Συνδεθείτε με την ηλεκτρονική ανταλλαγή χρησιμοποιώντας απομακρυσμένη PowerShell. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
 2. Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή Windows PowerShell για να δημιουργήσετε έναν απομακρυσμένο τομέα για εξωτερικό τομέα:
  New-RemoteDomain -Name <Name of External Domain> -DomainName
 3. Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή Windows PowerShell για να μην τα μηνύματα που αποστέλλονται σε μορφή εμπλουτισμένου κειμένου:
  Set-RemoteDomain -Identity <Name of Domain> -TNEFEnabled $false
 4. Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή WindowsPowerShell για να ελέγξετε ότι η ρύθμιση εφαρμόστηκε:
  Get-RemoteDomain -Identity <Name of Domain>| Select TNEFEnabled

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένες cmdlets Windows PowerShell, μεταβείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες Web της Microsoft:
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2487954 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 14.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365p o365e o365m o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade kbmt KB2487954 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2487954

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com