Χρησιμοποιώντας κεφαλαία γράμματα για τα ονόματα τομέας Kerberos

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 248807 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Όλοι οι τομείς των Windows 2000 είναι επίσης Kerberos realms. Ωστόσο το όνομα τομέα είναι πάντα η έκδοση όλα τα κεφαλαία γράμματα του ονόματος τομέα. Δεν υπάρχει τρόπος να έχει ένα όνομα τομέα Kerberos που είναι διαφορετικό από το όνομα τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες

Επειδή το όνομα του τομέα των Windows 2000 είναι επίσης ένα όνομα τομέα DNS, το Kerberos ονόματος περιοχής για το όνομα του τομέα των Windows 2000 είναι πάντα με κεφαλαία γράμματα. Αυτό ακολουθεί τη σύσταση για τη χρήση ονομάτων DNS ως ονόματα τομέα στο έγγραφο το πρωτόκολλο Kerberos V 5 (RFC 1510). Αυτό επηρεάζει μόνο τη διαλειτουργικότητα με άλλα περιβάλλοντα με βάση το πρωτόκολλο Kerberos.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 248807 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbnetwork kbmt KB248807 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:248807

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com