Het importeren van een oplossing kan mislukken in Microsoft Dynamics CRM 2011

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2491352 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u probeert een oplossing te importeren in Microsoft Dynamics CRM 2011, kan de import mislukken. Bovendien wordt mogelijk het volgende foutbericht weergegeven:

0x80048298 - System.Web.Services.Protocols.SoapException: De rapportdefinitie is niet geldig. Details: De rapportdefinitie heeft een ongeldige doelnaamruimte 'http://schemas.microsoft.com/sqlserver/reporting/2010/01/reportdefinition' die niet kan worden bijgewerkt.

op Microsoft.ReportingServices.WebServer.ReportingService2005Impl.CreateReport(String Report, String Parent, Boolean Overwrite, Byte[] Definition, Property[] Properties, Warning[]& Warnings)

op Microsoft.ReportingServices.WebServer.ReportingService2005.CreateReport(String Report, String Parent, Boolean Overwrite, Byte[] Definition, Property[] Properties, Warning[]& Warnings)


Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat een van de aangepaste rapporten van de oplossing gemaakt is binnen SQL Reporting Services 2008 R2. Het eerste gedeelte van het foutbericht betekent dat het rapport is gemaakt in SQL Reporting Services 2008 R2. Als u probeert de oplossing te importeren in een CRM-omgeving die is geconfigureerd door middel van SQL Reporting Services 2008, ontvangt u een foutbericht omdat het SQL Reporting Services 2008 R2-schema niet door de naamruimte van deze versie wordt ondersteund.

Oplossing

U kunt dit probleem met een van de onderstaande methoden oplossen.

Methode 1

Importeer de oplossing in een omgeving die is geconfigureerd door middel van SQL Reporting Services 2008 R2.

Methode 2

Maak hetzelfde rapport tegen een SQL Reporting Services 2008-omgeving. Upload vervolgens het rapport naar Microsoft Dynamics CRM en neem het nieuwe rapport in de oplossing op.

Eigenschappen

Artikel ID: 2491352 - Laatste beoordeling: zaterdag 14 mei 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Dynamics CRM 2011
  • Microsoft Dynamics Live CRM Professional Edition
Trefwoorden: 
kbmbsmigrate kbprb KB2491352

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com