Ο ορθογραφικός έλεγχος δεν λειτουργεί σωστά στο OWA όταν χρησιμοποιείται ένα στοιχείο ελέγχου S/MIME και όταν είναι ενεργοποιημένη η μείωση φόρτου SSL στον Exchange Server 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2491751 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Ενεργοποιείτε τη μείωση φόρτου SSL σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2007.
  • Μπορείτε να ρυθμίσετε το Outlook Web Access (OWA), χρησιμοποιώντας το στοιχείο ελέγχου S/MIME.
  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το OWA και, στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Σε αυτό το σενάριο, αντιμετωπίζετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα ζητήματα.

Θέμα 1
Ο ορθογραφικός έλεγχος δεν επισημαίνονται λέξεις με ορθογραφικά λάθη. Επιπλέον, λαμβάνετε ένα μήνυμα προειδοποίησης ασφαλείας "Θέλετε να προβάλετε μόνο το περιεχόμενο ιστοσελίδων που παραδόθηκε με ασφάλεια".

Σημείωση Δεν συμβαίνει τίποτα όταν κάνετε κλικ το Ναι ή το κουμπί " όχι ".

Θέμα 2
Οι εντολές Αντιγραφή, Αποκοπή και Επικόλλησηείναι απενεργοποιημένο όταν κάνετε δεξί κλικ στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, οι συντομεύσεις πληκτρολογίου για αυτές τις εντολές λειτουργούν κανονικά.

Θέμα 3
Δεν μπορείτε να ενσωματώσετε εικόνες στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αφού στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει μια εικόνα που επικολλήσατε, η εικόνα λείπει όταν λαμβάνεται το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, η εικόνα είναι επίσης λείπει στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι αποθηκευμένα στο φάκελο "Απεσταλμένα".

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το S/MIME χειρίζεται μόνο το πρωτόκολλο HTTPS ως το έγκυρο πρωτόκολλο. Ωστόσο, όταν είναι ενεργοποιημένη η μείωση φόρτου SSL, εισερχόμενη κυκλοφορία μεταφέρονται με χρήση του πρωτοκόλλου HTTP.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συνάθροιση ενημερώσεων:
2509911 Περιγραφή της συνάθροισης ενημερώσεων 4 για τον Exchange Server 2007 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απενεργοποιήσετε μείωση φόρτου SSL ή να καταργήσετε το στοιχείο ελέγχου S/MIME.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2491751 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2491751 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2491751

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com