Ο ορθογραφικός έλεγχος δεν λειτουργεί σωστά στο OWA όταν χρησιμοποιείται ένα στοιχείο ελέγχου S/MIME και όταν είναι ενεργοποιημένη η μείωση φόρτου SSL στον Exchange Server 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2491751
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Ενεργοποιείτε τη μείωση φόρτου SSL σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2007.
  • Μπορείτε να ρυθμίσετε το Outlook Web Access (OWA) χρησιμοποιώντας το στοιχείο ελέγχου S/MIME.
  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, χρησιμοποιώντας το OWA και, στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Σε αυτό το σενάριο, μπορείτε να αντιμετωπίσετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα ζητήματα.

Θέμα 1
Δεν επισημαίνονται τις λανθασμένες λέξεις ο ορθογραφικός έλεγχος. Επιπλέον, εμφανίζεται ένα μήνυμα προειδοποίησης ασφαλείας "Θέλετε να προβάλετε μόνο το περιεχόμενο ιστοσελίδων που παραδόθηκε με ασφάλεια".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Δεν συμβαίνει τίποτα όταν κάνετε κλικ το Ναι (Yes) ή το Όχι κουμπί.

Θέμα 2
Το Αντιγραφή, Αποκοπή AND Επικόλλησηεντολές είναι απενεργοποιημένες, όταν κάνετε δεξιό κλικ στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, οι συντομεύσεις πληκτρολογίου για αυτές τις εντολές λειτουργούν κανονικά.

Θέμα 3
Δεν μπορείτε να ενσωματώσετε εικόνες στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αφού στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια εικόνα που επικολλήσατε, η εικόνα λείπει όταν λαμβάνεται μήνυμα e-mail. Επιπλέον, η εικόνα είναι επίσης λείπει στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι αποθηκευμένα στο φάκελο "Απεσταλμένα".

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή S/MIME χειρίζεται μόνο το πρωτόκολλο HTTPS ως έγκυρο πρωτόκολλο. Ωστόσο, όταν ενεργοποιείται η μείωση φόρτου SSL, εισερχόμενη κυκλοφορία μεταβιβάζεται με χρήση του πρωτοκόλλου HTTP.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2509911 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 4 για Exchange Server 2007 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα σχετικά με προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απενεργοποιήσετε μείωση φόρτου SSL ή να καταργήσετε το στοιχείο ελέγχου S/MIME.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2491751 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2491751 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2491751

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com