Τρόπος αντιμετώπισης αποτυχιών αναπαραγωγής εντός τοποθεσίας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 249256 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000. Υποστήριξη για τα Windows 2000 που τελειώνει στις 13 Ιουλίου 2010. Το Κέντρο λύσεων του τέλους της υποστήριξης των Windows 2000 είναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό της στρατηγικής σας μετεγκατάσταση από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το Η πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τα διάφορα συμπτώματα και μέθοδοι επίλυσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αντιμετώπιση προβλημάτων αναπαραγωγής εντός τοποθεσίας Αποτυχία θέματα.

Σημαντικό Παρόλο που η αναπαραγωγή υπηρεσιών καταλόγου (DS) και αναπαραγωγή αρχείων Υπηρεσίες (FRS) που χρησιμοποιούν το ίδιο μηχανισμοί του προγράμματος εγκατάστασης σύνδεσης και αναπαραγωγής χρονοδιαγράμματα, είναι δύο εντελώς διαφορετικά στοιχεία. Αυτό το άρθρο περιγράφει κοινά εργαλεία και τεχνικές για την αντιμετώπιση προβλημάτων αναπαραγωγής αντικείμενα σύνδεσης για να διάγνωση προβλημάτων αναπαραγωγής εντός τοποθεσίας.

Συνήθη συμπτώματα αποτυχίας αναπαραγωγής

Σημαντικό Αυτά τα βήματα ενδέχεται να αυξήσει τους κινδύνους ασφαλείας. Αυτά τα βήματα ενδέχεται επίσης να κάνετε τον υπολογιστή σας ή το δίκτυο πιο ευάλωτα σε επιθέσεις από κακόβουλους χρήστες ή επιβλαβές λογισμικό, όπως οι ιοί. Συνιστάται η διαδικασία που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο για να επιτρέψετε στα προγράμματα να λειτουργούν όπως σχεδιάστηκαν ή για να υλοποιήσετε συγκεκριμένες δυνατότητες των προγραμμάτων. Πριν κάνετε αυτές τις αλλαγές, συνιστάται να εκτιμήσετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την εφαρμογή αυτής της διαδικασίας στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Εάν επιλέξετε να εφαρμόσετε αυτήν τη διαδικασία, λαμβάνουν τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα για την προστασία του συστήματός σας. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαδικασία μόνο αν είναι πραγματικά απαραίτητο αυτή η διαδικασία.

Συνήθη συμπτώματα που υποδεικνύουν αποτυχίας αναπαραγωγής εντός τοποθεσίας τα παρακάτω:
 • Χρήστες και υπολογιστές δεν λαμβάνουν ενημερωμένες πολιτικές.
 • Το σωστό περιεχόμενο του κοινόχρηστου στοιχείου SYSVOL δεν έχει αναπαραχθεί σε όλους ελεγκτές τομέα (DC).

  Σημείωση Αυτό μπορεί να προκύψει εξαιτίας μιας αποτυχίας FRS.
Για να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα, χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα βοηθητικά προγράμματα:
 • Διαγνωστικά ελεγκτή τομέα (Dcdiag.exe) και του δικτύου Βοηθητικά προγράμματα διάγνωσης (Netdiag.exe). Μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα εργαλεία από το Εργαλεία των Windows 2000 Support στο CD-ROM των Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
  301423Πώς να εγκαταστήσετε τα εργαλεία υποστήριξης των Windows 2000 σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 2000 Server
  Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης και χρήσης του διαγνωστικού Dcdiag.exe και το Netdiag.exe βοηθητικά προγράμματα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Της Microsoft (Knowledge Base):
  265706DCDiag και NetDiag στα Windows 2000 διευκολυνθεί η συμμετοχή σε τομέα και συνεχούς Ρεύματος Δημιουργία
 • Βοηθητικό πρόγραμμα διαγνωστικών αναπαραγωγής (Repadmin.exe). Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή εργαλείο για να επαληθεύσετε τη σωστή τοποθεσία συνδέσεις και να εμφανίσετε εισερχόμενων και εξερχόμενων συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε την ουρά αναπαραγωγής. Μπορείτε να λήψη αυτού του εργαλείου από εργαλεία υποστήριξης των Windows 2000 για τα Windows 2000 CD-ROM. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
  Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης και χρήσης το Repadmin.exe βοηθητικό πρόγραμμα, κάντε κλικ στο ακόλουθο άρθρο αριθμό, για να προβάλετε το το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  229896Χρήση Repadmin.exe για την αντιμετώπιση της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory Αναπαραγωγή
 • Το βοηθητικό πρόγραμμα υπηρεσία αναπαραγωγής (Ntfrsutil.exe) του αρχείου.
 • Παρακολούθηση αναπαραγωγής καταλόγου Active Directory (Replmon.exe). Μπορείτε να λήψη αυτού του εργαλείου από εργαλεία υποστήριξης των Windows 2000 για τα Windows 2000 CD-ROM.
Η ακόλουθη λίστα περιγράφει τα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε όταν κάνετε Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε προβλήματα αυτού του τύπου:
 • Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία ονόματος τομέα (DNS) είναι σωστά ρύθμιση παραμέτρων. Μια σωστή ρύθμιση παραμέτρων DNS είναι απαραίτητο να σωστό κατάλογο αναπαραγωγή.
 • Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα Ping.exe για "ping" ο ελεγκτής τομέα, όνομα κεντρικού υπολογιστή και διεύθυνση IP από το διανομέα συνεργάτη.
 • Βεβαιωθείτε ότι οι υπολογιστές στο υποκατάστημα μπορεί να επιλύσει ονόματα στο ο διανομέας. Για παράδειγμα, "ping" server1.domain1.site1.forest.com.
 • Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κάνετε ping σε διακομιστές με τους καθολικά Μοναδικά αναγνωριστικά (GUID) που υπάρχουν στη λίστα των αρχείων καταγραφής συμβάντων. Εάν έχετε τη δυνατότητα ping με επιτυχία σε ένα διακομιστή με το όνομα κεντρικού υπολογιστή, αλλά όχι από το GUID, ένας διακομιστής DNS υπάρχει πρόβλημα στη ρύθμιση παραμέτρων.
 • Εκτελέστε το βοηθητικό πρόγραμμα Dcdiag.exe. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα εκτελεί μια σειρά από δοκιμές, με αποτέλεσμα "Που δόθηκε" ή "Αποτυχία". Βεβαιωθείτε ότι όλες οι δοκιμές η φάση.
 • Προβάλετε το αρχείο καταγραφής υπηρεσίας καταλόγου του προγράμματος προβολής συμβάντων για το το υποκατάστημα με την οποία αντιμετωπίζετε προβλήματα. Εξετάστε και επιλύστε όλα τα σφάλματα.
 • Επαλήθευση συνδέσεων σωστή τοποθεσία χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα Repadmin.exe με το διακόπτη/showreps .
 • Επαληθεύστε τις εισερχόμενες συνδέσεις χρησιμοποιώντας το Repadmin.exe βοηθητικό πρόγραμμα με το διακόπτη /showconn .
 • Δείτε όλα τα αρχεία καταγραφής στο φάκελο Winnt\Debug .

Συγκεκριμένα συμπτώματα και βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων

Σημείωση Στις ακόλουθες ενότητες, ο ελεγκτής τομέα που είναι αναφέρει το ζήτημα αναφέρεται ως "διακομιστής προορισμού". Ο τομέας ελεγκτής από την οποία ο διακομιστής προορισμού προσπαθεί να αναπαραγάγετε περιεχόμενο είναι αναφέρεται ως "διακομιστής προέλευσης".

"Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση" σφάλματα

Όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο Repadmin.exe με το διακόπτη/showreps , μία ή περισσότερες "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση" μηνύματα λάθους παρατίθενται στην πληροφορίες κατάστασης αναπαραγωγής που επιστρέφεται. Αυτό υποδεικνύει ότι το ελεγκτής τομέα δεν ήταν επιτυχής κατά την τελευταία προσπάθεια επικοινωνίας με το άλλο ελεγκτής τομέα. Επειδή ο ελεγκτής τομέα είναι μέλος της επιχείρησης Η ομάδα ελεγκτών τομέα, είναι εξουσιοδοτημένος για κλήση κάθε συνάρτησης σε μια άλλη ελεγκτής τομέα. Εάν δείτε ότι οι κλήσεις μεταξύ ελεγκτών τομέα που έχει ως αποτέλεσμα σε Σφάλματα "Access_Denied", δεν είναι ένα ζήτημα σχετικά με την έλλειψη σωστό διαπιστευτήρια, αλλά ότι ένας από τους ελεγκτές τομέα δεν έχει ρυθμιστεί σωστά.
 • Εάν το σφάλμα είναι "ERROR_ACCESS_DENIED", αναζητήστε ένα Kerberos το πρόβλημα.
 • Εάν το σφάλμα είναι "ERROR_DRA_ACCESS_DENIED", ανατρέξτε για να δείτε εάν Οι λογαριασμοί υπολογιστή για τα δύο από τους δύο υπολογιστές που συμμετέχουν, και στις δύο κατάλογοι, είναι σωστή. Βεβαιωθείτε ότι τοuserAccountControl το πεδίο είναι σωστό για έναν τομέα ελεγκτής.

Repadmin.exe ή Replmon.exe έκθεση "Πρόσβαση" για ένα συγκεκριμένο κατάλογο διαμέρισμα

Αυτό το ζήτημα συνήθως υποδεικνύει ένα πρόβλημα ελέγχου ταυτότητας Kerberos, Αν και υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις. Για να επιλύσετε το σφάλμα αναπαραγωγής σε η επίλυση υπόθεσης, την αποτυχία ελέγχου ταυτότητας πριν να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα αναπαραγωγής. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα:
 1. Βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης "Πρόσβαση αυτού του υπολογιστή από το δίκτυο" δεξιά στην πολιτική ασφαλείας του διακομιστή προέλευσης περιλαμβάνει στους διακομιστές προορισμού ο λογαριασμός υπολογιστή. Μπορείτε να το κάνετε είτε με την Everyone ομάδα, η επιχείρηση Οι ελεγκτές τομέα ομάδας, ή με τον καθορισμό ξεχωριστά.
 2. Βεβαιωθείτε ότι είναι η υπηρεσία Κέντρο διανομής κλειδιών εκκίνηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dcdiag.exe για να ελέγξετε για αποτυχία υπηρεσίας σε κάθε τομέα ελεγκτές, χρησιμοποιώντας το DCDIAG /test:servicesη εντολή.

  Σημείωση Σε αυτήν την εντολή, υπάρχει μια άνω και κάτω τελεία μεταξύ "δοκιμή" και "Υπηρεσίες".
 3. Βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής προορισμού έχει σύνδεση αντικείμενα από άλλους διακομιστές προέλευσης. Εάν δεν λειτουργεί σωστά, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μη αυτόματες συνδέσεις εάν δεν την υποστηρίζει Γνωσιακής Consistency Checker (KCC) Αυτόματη δημιουργία τους, ή εάν έχει απενεργοποιηθεί.
 4. Βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο το KCC τοπολογίας. Εάν το KCC δεν έχει σχηματιστεί μια πλήρη τοπολογία, οι αλλαγές δεν είναι δυνατό να αναπαραχθεί. Για να ελέγξετε αυτό, χρησιμοποιήστε το DCDIAG / test: τοπολογίας εντολή, καθορίζοντας τον τομέα η τοπολογία που θέλετε να ελέγξετε.
 5. Βεβαιωθείτε ότι το Αξιόπιστος υπολογιστής για αντιπροσώπευση είναι επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου για το Γενικά καρτέλα από το ελεγκτής τομέα Ιδιότητεςπαράθυρο διαλόγου στο Active Directory Users και συμπληρωματικό πρόγραμμα MMC υπολογιστές.
 6. Εάν το πρόβλημα που υπάρχει μεταξύ των ελεγκτών τομέα από διαφορετικούς τομείς, ελέγξτε τη σχέση αξιοπιστίας. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε το ενεργό Κατάλογος τομείς και σχέσεις αξιοπιστίας συμπληρωματικό ή χρησιμοποιώντας το Netdom αξιοπιστίαςtrusting_domain_name/ domain:trusted_domain_name / verify /Kerberos η εντολή.
 7. Βεβαιωθείτε ότι κάθε υπολογιστή είναι συγχρονισμένες για το Περιβάλλον ονομασίας ρύθμισης παραμέτρων (Config NC). Το KCC πρέπει να γνωρίζετε τι τους διακομιστές και οι τοποθεσίες είναι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το repadmin/syncall εντολή Για να επιβάλετε ένα διακομιστή για να είναι ενημερωμένο με ολόκληρη την εταιρεία. Καθορίσετε ότι το περιβάλλον ονομασίας που θέλετε να συγχρονίσετε είναι το NC Config. Βεβαιωθείτε ότι ότι η τοποθεσία σας σύνδεση τοπολογία είναι σωστή. Ισχύει το KCC να εκτελείται σε κάθε διακομιστή Δημιουργήστε ξανά την τοπολογία ή περιμένετε 15 λεπτά.
 8. Βεβαιωθείτε ότι οι διακομιστές ζεύξης κλειδιού είναι λειτουργικές. Μπορείτε πρέπει να καθορίσετε εάν οι αλλαγές να μπορεί να ρέει σε ολόκληρη την επιχείρηση. Εκτελέστε τοDCDIAG / test: μεταξύ τοποθεσιών η εντολή μία φορά για κάθε τοποθεσία. Αυτή η εντολή επιστρέφει τα ονόματα των διακομιστών ζεύξης και έστω και αυτά αναφορά σφαλμάτων.
 9. Ελέγξτε το χαρακτηριστικό από τοuserAccountControl η ιδιότητα. Βεβαιωθείτε ότι το UF_SERVER_TRUST_ACCOUNT 0x2000 και καθορίζονται τα χαρακτηριστικά UF_TRUSTED_FOR_DELEGATION 0x80000 . Για παράδειγμα, εάν μετατρέψετε το χαρακτηριστικό η τιμή 532480 δεκαδικό σε δεκαεξαδικό, γίνεται 82000 x του που 0x8000 αντιστοιχεί σε UF_TRUSTED_FOR_DELEGATION και 0x2000 αντιστοιχεί σε UF_SERVER_TRUST_ACCOUNT.
 10. Χρησιμοποιήστε το βοηθητικό πρόγραμμα Replmon.exe για να προσδιορίσετε εάν τα χαρακτηριστικά pwdLastSet και unicodePwd έχουν σταθερή ώρα/ημερομηνία σφραγίδων σε υπολογιστές.
 11. Βεβαιωθείτε ότι είναι κύριων ονομάτων υπηρεσίας (SPN) καταχώρηση σε κάθε ελεγκτή τομέα. Χρήση τουDCDIAG / test: outboundsecurechannels εντολή για να δοκιμάσετε αυτό. Μπορείτε να αναγνωρίσετε το SPN που χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή από το προηγούμενο GUID: E3514235-4B06-11D1-AB04-00C04FC2DCD2/b2f6f255-4446-45e8-81a3-0649d5d71a66/Domain.com.
 12. Επιβάλετε να αναπαραχθεί μέσω όλων των λογαριασμών υπολογιστή η επιχείρηση. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ελεγκτές τομέα πρέπει να είναι συγχρονισμένα με όλα τα άλλα αντίγραφα του τομέα τους. Για κάθε υπολογιστή που αναφέρει ένα σφάλμα αναπαραγωγής, όπως "Επιτρέπεται η πρόσβαση", χρησιμοποιήστε τοrepadmin/syncall εντολή για να επιβάλετε σε αυτόν τον υπολογιστή γίνονται up-προς-ημερομηνία. Σημειώστε ότι πρέπει να καθορίσετε τον τομέα που θέλετε να ο συγχρονισμός.
 13. Ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους κατά την εκτέλεση η προηγούμενη εντολή Repadmin.exe:
  Το περιβάλλον ασφαλείας Δεν ήταν δυνατή η δημιουργία εξαιτίας μιας αποτυχίας της ζητούμενης ποιότητας του η υπηρεσία.
  Εάν το κάνετε, Στροφή επάνω εσωτερική επεξεργασία και πραγματοποιήστε αναζήτηση για "DSID" s. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο, επικοινωνήστε με υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft (PSS) Αποκτήστε το εργαλείο Dsid.exe. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τις υπηρεσίες Microsoft PSS, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://support.Microsoft.com
 14. Βεβαιωθείτε ότι η ομάδα Enterprise Domain Controllers έχει τα απαιτούμενα δικαιώματα για τα διαμερίσματα καταλόγου ACL:
  1. Ξεκινήστε την υπηρεσία καταλόγου Active Directory χρήστες και υπολογιστές συμπληρωματικό πρόγραμμα.
  2. Σχετικά με το Προβολή μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Προηγμένες δυνατότητες, εάν δεν είναι ήδη επιλεγμένο.
  3. Κάντε δεξιό κλικ στο αντικείμενο του τομέα ρίζας, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή του Ασφαλείας η καρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπί ENTERPRISE DOMAIN CONTROLLERS στη λίστα όνομα και στη συνέχεια επιλέξτε ώστε ότι ότι τα ακόλουθα δικαιώματα έχουν επιλεγεί στην περιοχή Να επιτρέπεται:
   Διαχείριση τοπολογίας αναπαραγωγής
   Αναπαραγωγή αλλαγών καταλόγου
   Συγχρονισμός αναπαραγωγής
 15. Χρησιμοποιήστε το Active Directory Sites and Services συμπληρωματικό πρόγραμμα για να Βεβαιωθείτε ότι το αντικείμενο του διακομιστή και τις αντίστοιχες θυγατρικές "Ρυθμίσεις NTDS" το αντικείμενο υπάρχει στην σωστή τοποθεσία.
 16. Ελέγξτε το διακομιστή προορισμού για εισιτήρια παλιά ή δεν είναι έγκυρη για ο διακομιστής προέλευσης. Χρησιμοποιήστε το Kerbtray και Klist των Windows 2000 πόρων Κιτ βοηθητικά προγράμματα για την εκτέλεση των δοκιμών αυτών. Χρήση του NETDOM RESETPWD εντολή για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού και να γράψετε αυτό Αλλαγή σε μια άμεση αναπαραγωγή συνομιλητή. Αυτό αλλάζει ουσιαστικά το κωδικός πρόσβασης, ορίζει την παλιά και νέα κωδικούς πρόσβασης να είναι το ίδιο, και στη συνέχεια γράφει αυτό Αλλάξτε τον συνομιλητή αναπαραγωγής. Αυτό προϋποθέτει ότι χρησιμοποιείτε τα ακόλουθα η εντολή ή κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή:
  klist purgeall

"Η λειτουργία DSA είναι δυνατό να συνεχιστεί, λόγω αναζήτηση DNS μήνυμα αποτυχίας"

Για να επιλύσετε αυτό το σφάλμα:
 1. Χρήση του Nltest /dsgetdc: /avoidself/Force /pdc εντολή για να προσδιορίσετε εάν επιστρέφεται το σωστό PDC.
 2. Εάν δεν υπάρχει σύνδεση ενός αντικειμένου connection και όχι μια αναπαραγωγή αναφέρεται από τις εντολές REPLMON ή REPADMIN , το πρόβλημα μπορεί να σχετίζεται με το KCC.
 3. Εκτελέστε τις ακόλουθες εντολές στον ελεγκτή PDC και, στη συνέχεια, υποβάλλει το Αντιμετώπιση προβλημάτων εξόδου στις υπηρεσίες Microsoft PSS για περισσότερες πληροφορίες:
  NLTEST /DBFLAG:0X2000FFFF

  - και -

  NLTEST /DSGETDC: /GC
 4. Εκτελέστε το NLTEST /dsgetdc: /gc/Forceεντολή για να προσδιορίσετε εάν μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα διακομιστή καθολικού καταλόγου (GC).
 5. Ελέγξτε την παράμετρο "τελευταία αλλαγή κωδικού πρόσβασης" σε δύο ο PDC και οι διακομιστές με την οποία αντιμετωπίζετε το ζήτημα.

Λειτουργία σε ουρά ή δεν υπάρχουν συνδέσεις αναπαραγωγής εμφανίζονται

Δεν υπάρχουν συνδέσεις αναπαραγωγής αναφέρονται όταν εκτελείτε το Repadmin.exe ή Βοηθητικά προγράμματα Replmon.exe. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, ενεργοποιεί το KCC και αναζήτηση σε το αρχείο καταγραφής υπηρεσιών καταλόγου για τα συμβάντα που σχετίζονται με το KCC. Αυτό συνήθως οδηγεί σε αποτυχία να επικοινωνήσει με έναν ελεγκτή τομέα.

Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση αναπαραγωγής ή περιβάλλον ονομάτων που πρόκειται να διαγραφεί

Λαμβάνετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα όταν προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε αναπαραγωγή:
Πρόσβαση αναπαραγωγής είναι Δεν επιτρέπεται.
- ή -
Το περιβάλλον ονομασίας είναι στη διαδικασία από τη διαγραφή.
Αυτό μπορεί να προκύψει εάν ο χρήστης που χρησιμοποιεί το ενεργό Directory Sites and Services συμπληρωματικό πρόγραμμα για την ενεργοποίηση της αναπαραγωγής σε έναν τομέα ελεγκτής δεν διαθέτει τα κατάλληλα δικαιώματα για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή. Ελέγξτε τα διαπιστευτήρια του χρήστη που εκτελεί αυτήν τη λειτουργία.

Αναπαραγωγή αντικειμένων σύνδεσης μεταξύ τοποθεσιών

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα: Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
 1. Προσδιορίστε εάν χρησιμοποιήθηκαν ρητή bridgeheads μεταξύ τοποθεσιών στο παρελθόν και δεν καταργηθεί, ή αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιούνται και ρυθμιστεί σωστά. Ένας τρόπος Για να επαληθεύσετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο LDP για να συνδεθείτε με το τοπολογίας μεταξύ τοποθεσιών Γεννήτρια (ISTG) στην τοποθεσία που έχει διπλές συνδέσεις. Εάν αναζητάτε μέσω του Config NC στο κοντέινερ μεταφορών μεταξύ τοποθεσιών, στη συνέχεια, για ναCN = ip, προβολή αυτού του αντικειμένου. Αν περιέχει το το χαρακτηριστικό "bridgeheadServerListBL", υπάρχει ρητή bridgeheads. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσδιορισμού το ISTG μιας τοποθεσίας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο η Γνωσιακή Βάση της Microsoft:
  224599Τον καθορισμό της δημιουργίας τοπολογίας μεταξύ τοποθεσιών (ISTG) μιας τοποθεσίας στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory
 2. Καθορίσετε εάν οι διπλές συνδέσεις εμφανίζονται σε όλες τις τοποθεσίες ή σε ένα συγκεκριμένο υποσύνολο. Αναζητήστε ένα μοτίβο όπως οι διπλές συνδέσεις ανάμεσα σε συγκεκριμένα σύνολα των διακομιστών. Σε μια τοποθεσία που έχει διπλές συνδέσεις, προβολή το χαρακτηριστικό fromServer της σύνδεσης, διπλότυπες. Για το "fromServer", λάβετε υπόψη σας την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το "fromServer". Δοκιμάστε να απομονώσετε το δραστηριότητες σε αυτήν την τοποθεσία. Πόσους διακομιστές που βρίσκονται σε αυτήν την τοποθεσία; Υπάρχουν τυχόν Οι διακομιστές που είναι προσπελάσιμες, χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα Ping από το ISTG;
 3. Βεβαιωθείτε ότι το χρονικό διάστημα αναπαραγωγής είναι κατάλληλα σύνολο και το ISTG μπορεί να ολοκληρώσει την αναπαραγωγή.
 4. Για να σας βοηθήσει να απομονώσετε ζητήματα διπλών σύνδεσης:
  1. Επιλέξτε έναν ελεγκτή Τομέα που δημιουργεί διπλότυπο εισερχόμενη μεταξύ τοποθεσιών συνδέσεις. Για παράδειγμα, το ίδιο προέλευσης DC και προορισμού DC, όχι μόνο το ίδια τοποθεσία προέλευσης και η τοποθεσία προορισμού. Το επιλεγμένο ελεγκτή Τομέα πρέπει να είναι το ISTG για την . Μπορείτε να καθορίσετε το ISTG για μια τοποθεσία, προβάλλοντας τις ρυθμίσεις τοποθεσίας NTDS Ιδιότητες για τη συγκεκριμένη τοποθεσία στο συμπληρωματικό πρόγραμμα Active Directory Sites and Services.
  2. Αυξήστε το αρχείο καταγραφής συμβάντων της υπηρεσίας καταλόγου για ένα πολύ μεγάλο μέγεθος. Για παράδειγμα, 64 megabyte (MB).
  3. Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή μητρώου για να ορίσετε το regedit για να ορίσετε το 1 Knowledge Consistency Checker τιμή σε μια τιμή δεδομένων 5 και 9 Εσωτερική επεξεργασία τιμή σε μια τιμή δεδομένων 1 προς το παρακάτω δευτερεύον κλειδί μητρώου:
   HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NTDS\Diagnostics
  4. Εκτελέστε το το LDIFDE -f before.ldf -d "CN = τοποθεσιών, CN = Configuration, DC = Site1, DC = Forest1, DC = com"η εντολή.
  5. Σας επιτρέπουν να T0= τρέχουσα ώρα.
  6. Εκτελέστε το repadmin /kcc η εντολή, και, στη συνέχεια, περιμένετε να ολοκληρωθεί.
  7. Ξεκινήστε το πρόγραμμα προβολής συμβάντων και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το Αρχείο καταγραφής συμβάντων της υπηρεσίας καταλόγου καταγράφονται συμβάντα πληροφόρησης πίσω στο χρόνο T0 (συμπεριλαμβανομένων των KCC συμβάν 1009, "ο έλεγχος συνέπειας ξεκίνησε ενημέρωση την τοπολογία αναπαραγωγής για αυτόν το διακομιστή"). Εάν όχι, κάντε διπλό το συμβάν μέγεθος αρχείου καταγραφής και επιστρέψτε στο βήμα ε σάς επιτρέπουν να T0 = τρέχουσα ώρα.
  8. Αποθηκεύστε το αρχείο καταγραφής συμβάντων της υπηρεσίας καταλόγου.
  9. Εκτελέστε το το LDIFDE -f after.ldf -d "CN = τοποθεσιών, CN = Configuration, DC = Site1, DC = Forest1, DC = com"η εντολή.
  10. Εξετάστε το Before.ldf, το After.ldf και τον κατάλογο Η υπηρεσία καταγραφής συμβάντων για περαιτέρω ανάλυση.

Πολιτική ομάδας εφαρμόζεται με ασυνέπεια μεταξύ ελεγκτών τομέα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ακόλουθο παράδειγμα δέσμης ενεργειών για να βεβαιωθείτε ότι η ομάδα Η πολιτική έχει αναπαραχθεί σωστά μέσω των ελεγκτών τομέα σας τομέα. Η Microsoft παρέχει παραδείγματα προγραμματισμού μόνο για επεξήγηση, χωρίς να παρέχει καμία εγγύηση, είτε σιωπηρή είτε ρητή, περιλαμβανομένων, ενδεικτικά, των σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή/και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό το άρθρο προϋποθέτει ότι είστε εξοικειωμένοι με τη γλώσσα προγραμματισμού που παρουσιάζεται και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία και τον εντοπισμό σφαλμάτων διαδικασιών. Οι μηχανικοί υποστήριξης της Microsoft μπορούν να σας εξηγήσουν τη λειτουργικότητα μιας συγκεκριμένης διαδικασίας, αλλά δεν θα τροποποιήσουν αυτά τα παραδείγματα για να παράσχουν πρόσθετες λειτουργίες, ούτε θα δημιουργήσουν διαδικασίες, για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες.
Εάν διαθέτετε περιορισμένη εμπειρία προγραμματισμού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν πιστοποιημένο συνεργάτη του Microsoft ή συμβουλευτικές υπηρεσίες της Microsoft. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε αυτές τις τοποθεσίες της Microsoft στο Web:

Microsoft πιστοποιημένους συνεργάτες-https://Partner.Microsoft.com/Global/30000104

Συμβουλευτικές υπηρεσίες της Microsoft- http://support.Microsoft.com/gp/advisoryservice

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές υποστήριξης που είναι διαθέσιμες και σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τη Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=FH;EN-US;CNTACTMS Χρήση του chkpolicy το όνομα του τομέα σας εντολή για να εκτελέσετε αυτήν τη δέσμη ενεργειών:
@echo off

REM \logs\chkpolicy domain_name

set filename=sysvol\%dom_name%\Policies\{6AC1786C-016F-11D2-945F-00C04fB984F9}\Machine\Microsoft\Windows NT\SecEdit\GPTTMPL.INF

nltest /dclist:%dom_name% > dclist.tmp

del dclist1.tmp

FOR /F "eol=; tokens=1 delims=, " %%i in (dclist.tmp) do (

   @echo %%i >> dclist1.tmp

)

FOR /F "eol=. tokens=1 delims=. " %%i in (dclist1.tmp) do (

   @echo %%i

   dir "\\%%i\%filename%"

)

Η υπηρεσία καταλόγου είναι πολύ απασχολημένος για να ολοκληρωθεί η λειτουργία

Ενδέχεται να λάβετε το σφάλμα 8438, ERROR_DS_DRA_BUSY, "στον κατάλογο η υπηρεσία είναι πολύ απασχολημένη για να ολοκληρώσει τη λειτουργία αναπαραγωγής αυτήν τη στιγμή." Αυτό είναι το σφάλμα που επιστρέφει η υπηρεσία καταλόγου όταν έκανε προόδου Κατάργηση του περιβάλλοντος ονομασίας (απομακρυνθούν 500 αντικείμενα), αλλά δεν είναι πολύ πολλά αντικείμενα για να ολοκληρωθεί σε ένα πέρασμα χωρίς να δεσμεύσετε η ουρά αντιγραφής. IF Εκκαθάριση καθολικού καταλόγου δεν επιτρέπει την επιτυχή αναπαραγωγή, μπορείτε να δημιουργήσετε μια δέσμη αρχείο για να επιταχύνετε τη διαδικασία. Στη συνέχεια, μπορείτε να re-promote τον υπολογιστή να ενεργεί ως ένα ο διακομιστής καθολικού καταλόγου. Το ακόλουθο παράδειγμα δέσμης ενεργειών παρέχει αυτό λειτουργίες: Η Microsoft παρέχει παραδείγματα προγραμματισμού για επεξήγηση, χωρίς εγγύηση είτε εκφράζεται ή σιωπηρή, περιλαμβανομένων, ενδεικτικά, των σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή/και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό το άρθρο προϋποθέτει ότι είστε εξοικειωμένοι με τη γλώσσα προγραμματισμού που παρουσιάζεται και το εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία και τον εντοπισμό σφαλμάτων διαδικασιών. Μπορεί οι επαγγελματίες υποστήριξης της Microsoft σας εξηγήσουν τη λειτουργικότητα μιας συγκεκριμένης διαδικασίας, αλλά δεν θα τροποποιήσουν αυτά τα παραδείγματα για να παράσχουν πρόσθετες λειτουργίες, ούτε θα δημιουργήσουν διαδικασίες, για να ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Εάν διαθέτετε περιορισμένη εμπειρία προγραμματισμού, ίσως θέλετε να επικοινωνήσετε με πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft ή το Microsoft αμοιβή γραμμή παροχής συμβουλών στο (800) 936-5200. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Microsoft Πιστοποιημένους συνεργάτες, δείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
https://Partner.Microsoft.com/Global/30000104
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές υποστήριξης από τη Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=FH;EN-US;CNTACTMS
setlocal

set destgc=__setgcnamehere__.site1.forest1.com

:domain1

repadmin /delete DC=domain1,DC=site1,DC=forest1,DC=com %destgc% /nosource

if %errorlevel% == 8438 goto :domain2

:domain2

repadmin /delete DC=domain2,DC=Site1,DC=forest1,DC=com %destgc% /nosource

if %errorlevel% == 8438 goto :domain3

REM ...

endlocal

Προηγμένες τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων

Έλεγχος συνέπειας Γνωσιακής και ISTG

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο καταγραφής συμβάντων για το Knowledge Consistency Checker που περιέχει περισσότερες πληροφορίες διαγνωστικών. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής τα βήματα σχετικά με την ISTG της τοποθεσίας όπου εμφανίζονται διπλές συνδέσεις:
 1. Αποθηκεύστε τα περιεχόμενα του αρχείου καταγραφής συμβάντων και, στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή του αρχείο καταγραφής συμβάντων.
 2. Ορίστε το 1 Knowledge Consistency Checkerγια την τιμή DWORD του μητρώου 5 στο ακόλουθο μητρώο το δευτερεύον κλειδί:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NTDS\Diagnostics
 3. Εκτελέστε το Knowledge Consistency Checker εκτελώντας τοrepadmin /kcc η εντολή.
 4. Επαναφορά του 1 Knowledge Consistency Checkerγια την τιμή DWORD του μητρώου 0 (μηδέν).
 5. Αποθηκεύστε το νέο αρχείο καταγραφής συμβάντων.
Για να αποκτήσετε μια νέα γραμμή βάσης μέτρησης:
 1. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής έχει μια τοποθεσία σύνδεση με το διανομέα. IF δεν έχει, να δημιουργήσετε μία.
 2. Διαγράψτε όλα τα αντικείμενα σύνδεσης που έρχονται σε το ο υπολογιστής.
 3. Εκτελέστε το Knowledge Consistency Checker εκτελώντας τοrepadmin /kcc η εντολή.
 4. Βεβαιωθείτε ότι έχει δημιουργηθεί τις συνδέσεις που αναμένετε από εκτελεί το repadmin /showconn η εντολή.
 5. Αναζήτηση στο αρχείο καταγραφής συμβάντων της υπηρεσίας καταλόγου για σφάλματα. Ενδέχεται να δείτε τα σφάλματα (για παράδειγμα, Αναγνωριστικό 1265) που δηλώνει ότι δεν μπορεί να είναι μια ρεπλίκα προστίθενται για το περιβάλλον ονομασίας X, και σφάλμαY. Προσδιορίσετε εάν το σφάλμα σχετίζεται με ένα θέμα DNS ή εάν πρόκειται για ένα σφάλμα κατά τη σύνδεση και στη συνέχεια προσπαθήστε να διορθώσετε τα αντίστοιχα το πρόβλημα. Εάν το σφάλμα δηλώνει ότι ένα όνομα λογαριασμού προορισμού είναι εσφαλμένη ή είναι σφάλμα SPN, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να επιλυθούν.
 6. Εάν το αρχείο καταγραφής αναφέρει ότι προστέθηκε η ρεπλίκα με επιτυχία, ελέγξτε αυτό εκτελώντας το repadmin/showrepsη εντολή.
Αφού ρυθμίσετε χρονικά διαστήματα αναπαραγωγής σύνδεση τοποθεσίας, περιμένετε για το Αλλαγή ρύθμισης παραμέτρων για να αναπαραγάγετε σε άλλους διακομιστές του διανομέα και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση σε κάθε από τους διακομιστές του διανομέα, για να καταργήσετε την ουρά αναπαραγωγής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το repadmin/συγχρονισμού η εντολή ή το Active Directory Sites και Διακομιστές snap-in για να αναγκάσετε έτσι αναπαραγωγής από το περιβάλλον ονομασίας ρύθμισης παραμέτρων ότι οι συνδέσεις ενημερωμένη τοποθεσία είναι ορατά σε κάθε έναν από τους διακομιστές του διανομέα πριν από την επανεκκίνησή τους. Χρησιμοποιήστε το βοηθητικό πρόγραμμα Dcdiag.exe να αξιολογείτε την εύρυθμη λειτουργία της αναπαραγωγής του κάθε τοποθεσία. Αυτό μπορεί να εκτελεστεί από απόσταση μέσω μιας δέσμης ενεργειών και την ανάλυση της εξόδου η λέξη "Αποτυχία". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ακόλουθο δείγμα δέσμης ενεργειών, για παράδειγμα: Η Microsoft παρέχει παραδείγματα προγραμματισμού για επεξήγηση, χωρίς εγγύηση είτε εκφράζεται ή σιωπηρή, περιλαμβανομένων, ενδεικτικά, των σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή/και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό το άρθρο προϋποθέτει ότι είστε εξοικειωμένοι με τη γλώσσα προγραμματισμού που παρουσιάζεται και το εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία και τον εντοπισμό σφαλμάτων διαδικασιών. Μπορεί οι επαγγελματίες υποστήριξης της Microsoft σας εξηγήσουν τη λειτουργικότητα μιας συγκεκριμένης διαδικασίας, αλλά δεν θα τροποποιήσουν αυτά τα παραδείγματα για να παράσχουν πρόσθετες λειτουργίες, ούτε θα δημιουργήσουν διαδικασίες, για να ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Εάν διαθέτετε περιορισμένη εμπειρία προγραμματισμού, ίσως θέλετε να επικοινωνήσετε με πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft ή το Microsoft αμοιβή γραμμή παροχής συμβουλών στο (800) 936-5200. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Microsoft Πιστοποιημένους συνεργάτες, δείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
https://Partner.Microsoft.com/Global/30000104
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές υποστήριξης από τη Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=FH;EN-US;CNTACTMS
REM check replications in site site1

dcdiag /s:dc1 /test:replications /a /n:domain1

dcdiag /s:dc1 /test:replications /a /n:domain2

dcdiag /s:dc1 /test:replications /a /n:domain3

REM check replications in site site2

REM continue Dcdiag statements for domains in site2

Η υπηρεσία αναπαραγωγής αρχείων (FRS)

 1. Εάν υποψιάζεστε ότι η αναπαραγωγή υπηρεσίας καταλόγου εργασίας, αλλά ότι το FRS έχει αποτύχει, βεβαιωθείτε ότι το FRS μετά το Service Pack 1 (SP1) η επείγουσα επιδιόρθωση είναι εγκατεστημένη σε όλους τους συνομιλητές αναπαραγωγής. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνεται σε Service Pack 2 και τα Service Pack 3 για τα Windows 2000.
 2. Εκτελέστε την εντολή Ntfrsutil ds για να επαληθεύσετε τα εξής:
  • Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μόνο ένα αντικείμενο συνδρομητή με το όνομα "ΤΌΜΟΣ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΤΟΜΈΑ (κοινόχρηστο ΣΤΟΙΧΕΊΟ SYSVOL)" και έχει ένα Ref"μέλος". Για παράδειγμα:
   • ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΉ: ΤΟΥ ΤΌΜΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΤΟΜΈΑ (SYSVOL ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΊΟ)
   • Ref μέλος: CN =ΔΟΚΙΜΉ1CN = τόμο συστήματος τομέα (SYSVOL κοινή χρήση), CN = βασικά στοιχεία για την αναπαραγωγή αρχείων...
  • Εντοπίστε το αντικείμενο εξόδου μέλος ("ένδειξη") για αυτό ελεγκτής τομέα, και στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχει ένα Ref διακομιστήκαι ένα Ref υπολογιστή το χαρακτηριστικό. Επίσης βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον ένα δεξιά κάτω από αυτό το αντικείμενο μέλους υπάρχει σύνδεση. Αυτή είναι η εισερχόμενη σύνδεση σε αυτόν τον ελεγκτή τομέα. Για παράδειγμα: ΚΡΆΤΗ: Δοκιμή1
   • Ref διακομιστή: CN = NTDS Ρυθμίσεις, CN =ΔΟΚΙΜΉ1CN =ΔιακομιστέςCN = προεπιλογή-First-Site-Name, CN = Sit...
   • Ref υπολογιστή: CN =Δοκιμή1, ou = domain ελεγκτές, dc =domain1, dc =Τοποθεσία1, dc =forest1, dc =COM...
   • DN: CN = d7874204-c331-4750-82ec-30b96a8ec732, cn = ntds ρυθμίσεις, cn =Δοκιμή1, cn = s...
  • Βεβαιωθείτε ότι τουλάχιστον ένα άλλο αντικείμενο member είχε Αυτός ο ελεγκτής τομέα ως την εισερχόμενη συνεργάτη. Χρήση του Συνεργάτη DN το χαρακτηριστικό για να υποδείξετε την οποία συνεργάτη αυτής της σύνδεσης είναι από.
   • Συνεργάτη Dn: cn = ntds ρυθμίσεις, cn =Δοκιμή1, cn =διακομιστές, cn = προεπιλογή-first-site-name, cn = sit...
 3. Εκτελέστε την εντολή Ntfrsutil για να ελέγξετε τα εξής:
  • Βεβαιωθείτε ότι η ρεπλίκα ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΟΜΈΑ ΤΌΜΟΥ (ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΊΟ SYSVOL) έχει ένα Κατάσταση υπηρεσίας η τιμή ΕΝΕΡΓΌ Για παράδειγμα:
   ServiceState: 3 (ΕΝΕΡΓΉ)
  • Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα εισερχόμενο και ένα εξερχόμενη σύνδεση από αυτόν τον ελεγκτή τομέα. Για παράδειγμα:
   Εισερχόμενος: FALSE
   Εισερχόμενος: TRUE
 4. Αύξηση FRS επίπεδα καταγραφής. Για να το κάνετε αυτό, προσθέστε τα εξής τιμές μητρώου για να το
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NtFrs\Parameters
  το δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  Όνομα τιμής: Εντοπισμός σφαλμάτων σοβαρότητα καταγραφής
  Τύπος τιμής: REG_DWORD
  Τιμή: 0x00000004
  Όνομα τιμής: Μέγιστη καταγραφής μηνύματα εντοπισμού σφαλμάτων
  Τύπος τιμής: REG_DWORD
  Τιμή: 50000
  Όνομα τιμής: Αρχεία καταγραφής εντοπισμού σφαλμάτων
  Τύπος τιμής: REG_DWORD
  Τιμή: 0x00000032
 5. Για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων, μπορείτε να "Αποτύπωση" κράτους το FRS σε έναν ελεγκτή τομέα σε ένα αρχείο. Χρησιμοποιήστε το ακόλουθο δείγμα δέσμης ενεργειών ως παράδειγμα σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό: Microsoft παρέχει παραδείγματα προγραμματισμού μόνο για επεξήγηση, χωρίς καμία εγγύηση είτε σιωπηρή είτε ρητή, περιλαμβανομένων, ενδεικτικά, των σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή/και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό το άρθρο προϋποθέτει ότι είστε εξοικειωμένοι με τη γλώσσα προγραμματισμού που παρουσιάζεται και το εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία και τον εντοπισμό σφαλμάτων διαδικασιών. Μπορεί οι επαγγελματίες υποστήριξης της Microsoft σας εξηγήσουν τη λειτουργικότητα μιας συγκεκριμένης διαδικασίας, αλλά δεν θα τροποποιήσουν αυτά τα παραδείγματα για να παράσχουν πρόσθετες λειτουργίες, ούτε θα δημιουργήσουν διαδικασίες, για να ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Εάν διαθέτετε περιορισμένη εμπειρία προγραμματισμού, ίσως θέλετε να επικοινωνήσετε με πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft ή το Microsoft αμοιβή γραμμή παροχής συμβουλών στο (800) 936-5200. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Microsoft Πιστοποιημένους συνεργάτες, δείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  https://Partner.Microsoft.com/Global/30000104
  Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές υποστήριξης από τη Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=FH;EN-US;CNTACTMS
  @echo off
  
  REM FRS_CHECK.CMD - Records the state of FRS
  
  SETLOCAL ENABLEEXTENSIONS
  
  SET FRSCK=C:\FRS_CHECK
  
  if NOT EXIST %FRSCK% (md %FRSCK%)
  
  REM run dcdiag
  
  dcdiag > %FRSCK%\dcdiag.txt
  
  REM For FRS 
  
  ntfrsutl ds > %FRSCK%\ntfrs_ds.txt
  ntfrsutl sets > %FRSCK%\ntfrs_sets.txt
  ntfrsutl inlog > %FRSCK%\ntfrs_inlog.txt
  ntfrsutl outlog > %FRSCK%\ntfrs_outlog.txt
  ntfrsutl version > %FRSCK%\ntfrs_version.txt
  regdmp HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\services\NtFrs\Parameters > %FRSCK%\ntfrs_reg.txt
  dir \\.\sysvol /s > %FRSCK%\ntfrs_sysvol.txt
  
  REM scan the frs debug logs for errors.
  
  findstr /i ":SO: error invalid fail abort warn" %windir%\debug\ntfrs_*.log  | findstr /v "IO_PEND ERROR_SUCCESS FrsErrorSuccess" > %FRSCK%\ntfrs_errscan.txt
  
  REM For DS replication
  
  repadmin /showreps > %FRSCK%\ds_showreps.txt
  repadmin /showconn > %FRSCK%\ds_showconn.txt

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 249256 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowtomaster kbmt KB249256 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 249256

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com